Tuncer Sezen adlı üyeden alıntı
beyazakrep,aleyküm selam,öncelikle aramıza hoşgeldin..
Bahsettiğin grupların ismini zikretmek istemiyorum,herkes az çok biliyor zaten.Daha kurulalı 2-3 seneyi bulmayan bir çok grup var bu şekilde,ki bir çoğunun kurucusu bizim sitemizde üye olarak kalmayı başaramamış,siteden uzaklaştırdığımız kişiler.Bu grupların başındakilerin bir çoğunun motosiklet derdinde olmayıp,belli bir yaşa gelmesine rağmen elde edemediği saygınlığı motosikleti perde olarak kullanıp en büyük derdi olan ego tatmini yolunda ilerlediği düşüncesindeyim.Aslına bakarsanız ben o adamları garipsemiyorum,böyle insanlar hep vardır,var olacaktır.İşin tek garip tarafı aklı fikri hür,kendi iradesinde yaşamını idame ettiren bunca insanın nasıl olupta biri ya da birilerinin emrivaki düşüncelerine hizmet ettiğidir.Dediğiniz gibi,motosiklet özgürlüktür,herkesin yapamayacağını yapmayı göze alabilmek,hayatın sınırlarından bir adım dışarıda yaşamaktır,binlerce kez duyduğumuz "motosiklet tehlikeli,binme" cümlesine gülüp geçebilmektir.
Hiç birimiz dert sahibi olmak için bu gruplarda değiliz,aksine sahip olduğumuz dertleri bir nebze olsun hafifletmek,zihnen rahatlamak,hayatımızı biraz daha keyifli ve yaşanabilir hale getirebilmek için buradayız.Kendi motosikletlerimizi,ekipmanlarımızı alıp,kendi benzinimizi koyarkenki amacımız bu sihirli aletin üzerindeyken geçirdiğimiz o büyülü anların keyfini çıkartmaktır,birinin garip düşüncelerinin işçisi olmak değil..
Bizim grubumuzda bir baş yoktur,zira koyun da yoktur,kimse kimseye emir vermez,veremez.Ancak ve ancak gerektiği taktirde taşın altına biraz daha fazla elini sokması gerekenler olabilir,o da yılların verdiği sorumluluktur,başka kimse bu sorumluluğu atamamıştır bize.Ve kurallar sadece grup sürüşünü ve genel anlamda gruptakileri herhangi bir riske atacak hareketlerde bulunmamak,huzuru bozmamaktan ibarettir.
Grupta değerli fikirlere sahip,düşünceleri ışığımızı bir adım öteye taşıyacak herkes söz sahibidir.
Gruba yakışmayacak davranışlarda olanları da yine ancak grup kararıyla yolcu ederiz.
Gruplar,siteler 10 dolarlık hosting ve domaine bakar,herkes kuralabilir,ama binlerce doların satın alamayacağı dostluklara hepsi sahip olamaz.
Bu konuda bende doluyum biraz,o yüzden uzun uzadıya yazdım kusura bakmayın.
Katılmak isterseniz buyrun gelin,tanışalım.