Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı kabataşlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte bizim krom boru benim hemen sağımda,iyi de Motokurt nerelerde
    http://img831.imageshack.us/img831/9653/imgp2305.jpg
    Sonunda gördük krom boruyu ya...Gözümüz açık gitmezz.....

Şööle bi poz verseydin....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izmir'de terör saldırılarıyla ilgili protesto amaçlı herhangi bir etkinlik var mı?
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    29/ ekim /2011 zaten resmi kortej var
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Devrim KAÇAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XRV 750
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    29/ ekim /2011 zaten resmi kortej var
    Olsun biz Gayriresmi kortej düzenleyelim

Motosikleti
    S&T GT250R 2011
    Niye İzmir de İstanbul gibi teröre karşı motor grupları toplanmıyor? Yada var böyle bir etkinlik ben mi bulamadım? Bilgisi olan var mı?

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    farklı gruplar farklı günlerde farklı mekanlarda bunu yapıyor. bu tarihlerde kordonda her akşam bir grubun toplu sürüşü var. c tesi saat 13 00 ten başlayarak bir çok motor,sivil toplum örgütü,arabacılar,şehit anneleri kordonda toplanarak yürüyüş yapacak. pazar günü ise sabahtan başlayarak tüm gün farklı kortejler olacak. arzu ettiğiniz birisine katılabilirsiniz bu bir kişinin,grubun,zümrenin,partinin,şehrin,bölgenin değil tüm türkiyenin bir arada kenetlenerek yapacağı bir insanlık görevidir. geçtiğimiz yıllarda biz grup olarak çok düzenlemeler yaptık, yaşadığımız sıkıntılar doğrultusunda sayın MODERATÖRÜM FORRAP ( TUNCER) gerekli yasal izinleri alıp grubu bilgilendirene kadar bireysel olarak katılma kararı aldık. sanıyorum 29 EKİM için ( eğer çok yoğun ve riskli bir sürüş olmayacağına kanaat getirirsek) ortak bir organizasyona katılabiliriz !!!!!!!
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Merhaba Arkadaşlar,
    Umarım hepinizde iyisinizdir...eskisi gibi pek vakit bulamıyorum aranıza katılmaya ancak 29 Ekim de katılmak için elimden geleni yapacağım.
    geçenlerde Kabataşlı ağabey ve değerli eşini gördük ve çok sevindik.

selamlar,
    Özer
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyiyiz Özer abi,inşallah sen ve yenge de iyisinizdir.

29 Ekimle ilgili ayrı bir program şuan için gözükmüyor,zaten standart sürüşler olacak yine Alsancak ta,dileyen onlara dahil olabilir,farklı bir durum olursa sayfa üzerinden yine haberleşilebilir.

kabataşlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TA
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Umarım hepinizde iyisinizdir...eskisi gibi pek vakit bulamıyorum aranıza katılmaya ancak 29 Ekim de katılmak için elimden geleni yapacağım.
    geçenlerde Kabataşlı ağabey ve değerli eşini gördük ve çok sevindik.

selamlar,
    Özer
    Evet üçyolda karşılaştık,tekrar görüşmek dileğiyle..

beyazakrep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SELAMIN ALEYKÜM
    abiler arkadaşlar
    uzun yıllardır motorcuyum
    bir çok kulüpte gerek kurucu gerek üye samimi bir çok arkadaşım var
    ama kulüplerin zorunlu bazı kuralları(haftalık toplantılara saatinde gitme,zorunlu katılım vs.) bana ters geldiğiiçin hiç bir kulübe üye değilim
    motosikletin amacı özgürlükse bu klüpler neye nasıl yasak ya da zorunluluk koyarlar anlamam
    ayrıca o kulüp başkanları kimin keyfine yada motoruna karışmaya kalkar onuda anlamam
    motor benim keyif benim kardeşim beş beş para verip benim motorumu sanki onlar bana hediye etmiş gibi triplere giriyorlar iyice deli oluyorum
    neyse uzatmayım sonuçta motor seven,motorlardan karşılıklı saatlerce bahsedip sohbet eden,kuralları sallamayıp tek tabanca olmayı seven abilerim arkadaşlarım kardeşlerimle tanışmaya geldim
    sırf bu artis kulüplere inat hiç bir kuralı olmayan başkanı olmayan gönülden motorcu insanlara ait ayrıca bir kulüp bile kurucam
    herkese selamlar saygılar

beyazakrep,aleyküm selam,öncelikle aramıza hoşgeldin..
    Bahsettiğin grupların ismini zikretmek istemiyorum,herkes az çok biliyor zaten.Daha kurulalı 2-3 seneyi bulmayan bir çok grup var bu şekilde,ki bir çoğunun kurucusu bizim sitemizde üye olarak kalmayı başaramamış,siteden uzaklaştırdığımız kişiler.Bu grupların başındakilerin bir çoğunun motosiklet derdinde olmayıp,belli bir yaşa gelmesine rağmen elde edemediği saygınlığı motosikleti perde olarak kullanıp en büyük derdi olan ego tatmini yolunda ilerlediği düşüncesindeyim.Aslına bakarsanız ben o adamları garipsemiyorum,böyle insanlar hep vardır,var olacaktır.İşin tek garip tarafı aklı fikri hür,kendi iradesinde yaşamını idame ettiren bunca insanın nasıl olupta biri ya da birilerinin emrivaki düşüncelerine hizmet ettiğidir.Dediğiniz gibi,motosiklet özgürlüktür,herkesin yapamayacağını yapmayı göze alabilmek,hayatın sınırlarından bir adım dışarıda yaşamaktır,binlerce kez duyduğumuz "motosiklet tehlikeli,binme" cümlesine gülüp geçebilmektir.
    Hiç birimiz dert sahibi olmak için bu gruplarda değiliz,aksine sahip olduğumuz dertleri bir nebze olsun hafifletmek,zihnen rahatlamak,hayatımızı biraz daha keyifli ve yaşanabilir hale getirebilmek için buradayız.Kendi motosikletlerimizi,ekipmanlarımızı alıp,kendi benzinimizi koyarkenki amacımız bu sihirli aletin üzerindeyken geçirdiğimiz o büyülü anların keyfini çıkartmaktır,birinin garip düşüncelerinin işçisi olmak değil..
    Bizim grubumuzda bir baş yoktur,zira koyun da yoktur,kimse kimseye emir vermez,veremez.Ancak ve ancak gerektiği taktirde taşın altına biraz daha fazla elini sokması gerekenler olabilir,o da yılların verdiği sorumluluktur,başka kimse bu sorumluluğu atamamıştır bize.Ve kurallar sadece grup sürüşünü ve genel anlamda gruptakileri herhangi bir riske atacak hareketlerde bulunmamak,huzuru bozmamaktan ibarettir.
    Grupta değerli fikirlere sahip,düşünceleri ışığımızı bir adım öteye taşıyacak herkes söz sahibidir.
    Gruba yakışmayacak davranışlarda olanları da yine ancak grup kararıyla yolcu ederiz.
    Gruplar,siteler 10 dolarlık hosting ve domaine bakar,herkes kuralabilir,ama binlerce doların satın alamayacağı dostluklara hepsi sahip olamaz.
    Bu konuda bende doluyum biraz,o yüzden uzun uzadıya yazdım kusura bakmayın.
    Katılmak isterseniz buyrun gelin,tanışalım.

tuncer kardeşim benzer sorunlardan muzdaribiz
    hemen hemen aynı şeyleri kafaya takmışız
    sende benim gibi dolusun anladığım kadarıyla
    kulüpler var yaşını başını almış hala baba parası yiyen işi gücü olmayan her hafta gezilere katılıp 2-3 günde otellerde kalan adamlardan oluşan
    adamlarda parakazanma derdi olmadığından binlerce km gezerler tabi
    birde kalkmış kurallar yasaklar koyuyorlar
    sen ve sen gibi arkadaşlarla abilerle tanışmaktan zevk duyarım
    ortamınız nerdeyse ne zamanlar buluşup görüşüyorsanız topluca,gelmek tanışmak dost olmak isterim
    selamlar saygılar

Perşembe günleri semaver yakılıyor inciraltı sahilde.En son Fanta gençlik festivali vs. nin de yapıldığı helikopter pisti var bilmem bilirmisin,turkuaz ın çaprazında,gürme restaurantın karşısından girince direkt karşına çıkar,sahilde oluyoruz..
    Bekleriz

kaç gibi uğramak lazım o tarafa

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı beyazakrep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç gibi uğramak lazım o tarafa
    Belirli saatimiz yok..Akşam 7 den sonra saat 01.00 a kadar ordayız.... Herkes işi çıkışı durumuna göre geliyor...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Devrim KAÇAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XRV 750
    Semaver de bende bu gün. Akşam napsam acaba kan vermeye mi gitsem, milas falan mı yapsam.
    Dur en iyisi Bekir'e bi sorayım o daha iyi biliyo

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Akşama görüşmek üzere hoşçakalın
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

8 gıbı geleyım ınsallah bulurum orayı bıde gelıp orda elektrık dıregı gıbı kalmam ınsallah bırılerı bı selam etsede selam alıp otursam ıyı olurdu

ümit bozoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki dl 650
    Bende gelmek istiyordum fakat bazen her istedigimizi gerçekleştiremiyoruz artık haftaya görüşmek üzere iyi eglenceler.

akşam 8 gibi gittim inciraltına
    ara ara yok kimse
    gezdim bakındım yok
    tam çıktım gidiyorum bi motor durdu
    emre kardeşim sağolsun yardımcı oldu
    sahile gittik
    sonra uçak mı ne oraya gittik
    yarım saat içinde 10-15 motor olduk
    ünlü semaver yakıldı
    gençten bir arkadaşta motor almış onu ıslatmak babında baklavada getirdiler
    tüm tanıştığım insanlar kalender içten delikanlı abiler arkadaşlar kardeşlerdi
    sohbet edecek,ortamlarında durulacak adamları bulduk sonunda
    iyiki bu siteye girmiş iyiki üye olup sizi tanımışım
    artık her hafta bana da katlanacaksınız
    kimseye yanlışım olmaz
    kimsede bana yanlış bir kelime kullanmadığı sürece aranızdayım yanınızdayım evelallah
    bir hafta hanımıda alıp gelecem
    herkese buradan tekrar selamlar sayglar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler