izmir'de terör saldırılarıyla ilgili protesto amaçlı herhangi bir etkinlik var mı?
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
29/ ekim /2011 zaten resmi kortej var
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Niye İzmir de İstanbul gibi teröre karşı motor grupları toplanmıyor? Yada var böyle bir etkinlik ben mi bulamadım? Bilgisi olan var mı?
farklı gruplar farklı günlerde farklı mekanlarda bunu yapıyor. bu tarihlerde kordonda her akşam bir grubun toplu sürüşü var. c tesi saat 13 00 ten başlayarak bir çok motor,sivil toplum örgütü,arabacılar,şehit anneleri kordonda toplanarak yürüyüş yapacak. pazar günü ise sabahtan başlayarak tüm gün farklı kortejler olacak. arzu ettiğiniz birisine katılabilirsiniz bu bir kişinin,grubun,zümrenin,partinin,şehrin,bölgenin değil tüm türkiyenin bir arada kenetlenerek yapacağı bir insanlık görevidir. geçtiğimiz yıllarda biz grup olarak çok düzenlemeler yaptık, yaşadığımız sıkıntılar doğrultusunda sayın MODERATÖRÜM FORRAP ( TUNCER) gerekli yasal izinleri alıp grubu bilgilendirene kadar bireysel olarak katılma kararı aldık. sanıyorum 29 EKİM için ( eğer çok yoğun ve riskli bir sürüş olmayacağına kanaat getirirsek) ortak bir organizasyona katılabiliriz !!!!!!!
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Merhaba Arkadaşlar,
Umarım hepinizde iyisinizdir...eskisi gibi pek vakit bulamıyorum aranıza katılmaya ancak 29 Ekim de katılmak için elimden geleni yapacağım.
geçenlerde Kabataşlı ağabey ve değerli eşini gördük ve çok sevindik.
selamlar,
Özer
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
İyiyiz Özer abi,inşallah sen ve yenge de iyisinizdir.
29 Ekimle ilgili ayrı bir program şuan için gözükmüyor,zaten standart sürüşler olacak yine Alsancak ta,dileyen onlara dahil olabilir,farklı bir durum olursa sayfa üzerinden yine haberleşilebilir.
SELAMIN ALEYKÜM
abiler arkadaşlar
uzun yıllardır motorcuyum
bir çok kulüpte gerek kurucu gerek üye samimi bir çok arkadaşım var
ama kulüplerin zorunlu bazı kuralları(haftalık toplantılara saatinde gitme,zorunlu katılım vs.) bana ters geldiğiiçin hiç bir kulübe üye değilim
motosikletin amacı özgürlükse bu klüpler neye nasıl yasak ya da zorunluluk koyarlar anlamam
ayrıca o kulüp başkanları kimin keyfine yada motoruna karışmaya kalkar onuda anlamam
motor benim keyif benim kardeşim beş beş para verip benim motorumu sanki onlar bana hediye etmiş gibi triplere giriyorlar iyice deli oluyorum
neyse uzatmayım sonuçta motor seven,motorlardan karşılıklı saatlerce bahsedip sohbet eden,kuralları sallamayıp tek tabanca olmayı seven abilerim arkadaşlarım kardeşlerimle tanışmaya geldim
sırf bu artis kulüplere inat hiç bir kuralı olmayan başkanı olmayan gönülden motorcu insanlara ait ayrıca bir kulüp bile kurucam
herkese selamlar saygılar
beyazakrep,aleyküm selam,öncelikle aramıza hoşgeldin..
Bahsettiğin grupların ismini zikretmek istemiyorum,herkes az çok biliyor zaten.Daha kurulalı 2-3 seneyi bulmayan bir çok grup var bu şekilde,ki bir çoğunun kurucusu bizim sitemizde üye olarak kalmayı başaramamış,siteden uzaklaştırdığımız kişiler.Bu grupların başındakilerin bir çoğunun motosiklet derdinde olmayıp,belli bir yaşa gelmesine rağmen elde edemediği saygınlığı motosikleti perde olarak kullanıp en büyük derdi olan ego tatmini yolunda ilerlediği düşüncesindeyim.Aslına bakarsanız ben o adamları garipsemiyorum,böyle insanlar hep vardır,var olacaktır.İşin tek garip tarafı aklı fikri hür,kendi iradesinde yaşamını idame ettiren bunca insanın nasıl olupta biri ya da birilerinin emrivaki düşüncelerine hizmet ettiğidir.Dediğiniz gibi,motosiklet özgürlüktür,herkesin yapamayacağını yapmayı göze alabilmek,hayatın sınırlarından bir adım dışarıda yaşamaktır,binlerce kez duyduğumuz "motosiklet tehlikeli,binme" cümlesine gülüp geçebilmektir.
Hiç birimiz dert sahibi olmak için bu gruplarda değiliz,aksine sahip olduğumuz dertleri bir nebze olsun hafifletmek,zihnen rahatlamak,hayatımızı biraz daha keyifli ve yaşanabilir hale getirebilmek için buradayız.Kendi motosikletlerimizi,ekipmanlarımızı alıp,kendi benzinimizi koyarkenki amacımız bu sihirli aletin üzerindeyken geçirdiğimiz o büyülü anların keyfini çıkartmaktır,birinin garip düşüncelerinin işçisi olmak değil..
Bizim grubumuzda bir baş yoktur,zira koyun da yoktur,kimse kimseye emir vermez,veremez.Ancak ve ancak gerektiği taktirde taşın altına biraz daha fazla elini sokması gerekenler olabilir,o da yılların verdiği sorumluluktur,başka kimse bu sorumluluğu atamamıştır bize.Ve kurallar sadece grup sürüşünü ve genel anlamda gruptakileri herhangi bir riske atacak hareketlerde bulunmamak,huzuru bozmamaktan ibarettir.
Grupta değerli fikirlere sahip,düşünceleri ışığımızı bir adım öteye taşıyacak herkes söz sahibidir.
Gruba yakışmayacak davranışlarda olanları da yine ancak grup kararıyla yolcu ederiz.
Gruplar,siteler 10 dolarlık hosting ve domaine bakar,herkes kuralabilir,ama binlerce doların satın alamayacağı dostluklara hepsi sahip olamaz.
Bu konuda bende doluyum biraz,o yüzden uzun uzadıya yazdım kusura bakmayın.
Katılmak isterseniz buyrun gelin,tanışalım.
tuncer kardeşim benzer sorunlardan muzdaribiz
hemen hemen aynı şeyleri kafaya takmışız
sende benim gibi dolusun anladığım kadarıyla
kulüpler var yaşını başını almış hala baba parası yiyen işi gücü olmayan her hafta gezilere katılıp 2-3 günde otellerde kalan adamlardan oluşan
adamlarda parakazanma derdi olmadığından binlerce km gezerler tabi
birde kalkmış kurallar yasaklar koyuyorlar
sen ve sen gibi arkadaşlarla abilerle tanışmaktan zevk duyarım
ortamınız nerdeyse ne zamanlar buluşup görüşüyorsanız topluca,gelmek tanışmak dost olmak isterim
selamlar saygılar
Perşembe günleri semaver yakılıyor inciraltı sahilde.En son Fanta gençlik festivali vs. nin de yapıldığı helikopter pisti var bilmem bilirmisin,turkuaz ın çaprazında,gürme restaurantın karşısından girince direkt karşına çıkar,sahilde oluyoruz..
Bekleriz
Semaver de bende bu gün. Akşam napsam acaba kan vermeye mi gitsem, milas falan mı yapsam.
Dur en iyisi Bekir'e bi sorayım o daha iyi biliyo
Akşama görüşmek üzere hoşçakalın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
8 gıbı geleyım ınsallah bulurum orayı bıde gelıp orda elektrık dıregı gıbı kalmam ınsallah bırılerı bı selam etsede selam alıp otursam ıyı olurdu
Bende gelmek istiyordum fakat bazen her istedigimizi gerçekleştiremiyoruz artık haftaya görüşmek üzere iyi eglenceler.
akşam 8 gibi gittim inciraltına
ara ara yok kimse
gezdim bakındım yok
tam çıktım gidiyorum bi motor durdu
emre kardeşim sağolsun yardımcı oldu
sahile gittik
sonra uçak mı ne oraya gittik
yarım saat içinde 10-15 motor olduk
ünlü semaver yakıldı
gençten bir arkadaşta motor almış onu ıslatmak babında baklavada getirdiler
tüm tanıştığım insanlar kalender içten delikanlı abiler arkadaşlar kardeşlerdi
sohbet edecek,ortamlarında durulacak adamları bulduk sonunda
iyiki bu siteye girmiş iyiki üye olup sizi tanımışım
artık her hafta bana da katlanacaksınız
kimseye yanlışım olmaz
kimsede bana yanlış bir kelime kullanmadığı sürece aranızdayım yanınızdayım evelallah
bir hafta hanımıda alıp gelecem
herkese buradan tekrar selamlar sayglar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)