bütün yakışıklılar oradaymış bir ben eksikim
bütün yakışıklılar oradaymış bir ben eksikim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kullanmazsa kaybolur tabi arada sırada bile olsa çıkarıp ÇEKİM yapmak lazım piller kurumasın
CENGOMOTO
Yok yok Kabataşlının bahsettiği Amca iyiki makineni bulduk muhabbeti şuradan geliyor.
1.ci İzmir Karşıyaka Motosiklet Festivalinde masada otururken makineyi masanın üzerine koymuştum, sonrasında Redbull kızları aklımı başından alınca dalıp gitmişim bu esnadada masada bıraktığım makinemi tam 2 saat sonra makineyi nereye bıraktık konumuna girdik.Yani makineyi 2 saat sonra kaybettiğimi hatırladım sonrasında festival başkanına durumu arz ettik onlarda sadece bir tek makinenin bulunduğunu söylediler.Kontrol ettiğimizde kaybolan vede tek bulunan makinenin benim makinem olduğunu anladık.Festival başkanı kontrol ettik tek bizim resimlerimiz vardı şükür sağ salim makinemize kavuştuk.Muhabbet oradan geliyor
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Bizde öyle anladık zaten...Açıklamana gerenk yoktu ki?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bir dakika burada söze karışmam lazım,Amca redbulun kızlarını görünce amcanın makine(yani fotoğraf makinesi yanlış anlaşılmasın)birdenbire yok oldu,bence ona yine redbulun kızlar gözkoymuştur canım
biliyorum konuyla alakası yok ama 12 volt luk motor aküsünden anlayan varmı ya :S
ben istifa etmeyi bile düşünmeye başladım
CENGOMOTO
Bunun acısı çok pis olacak okanco....
Hard diskin en ince apromlarına kadar kayıt ettik.... Değil reset kart yansa gene unutulmaz meraklanmayasın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Herkese selam aranıza yeni katıldım umarım birlikte güzel zaman geçiririz
Yıllardır süregelen bir geleneği daha gerçekleştirdik.Her yıl belirli bir günde istanbulda bizler çocukluk arkadaşları,yine bir araya gelmenin mutluluğunu paylaştık.
Mekan Ataköy marina Red Fish restoranttı.Herşey çok güzeldi,seneye tekrar eksiksiz ve sağlıkla biraya gelmemiz dileğimdir
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/717/pa150044v.jpg/][/URL]
Kabataşlı valla yerinde duracağın yok şimdide ıstanbuldan geliyor sesin bakıyorum birinci fotoğrafta baş köşeyi tutmuşsun ikinci fotoğrafta kulağını kaşıyarak kimbilir ne muzurluk düşünüyorsun .. işte bak üçüncü fotoğraftada adamın arkasından hareket çekiyorsun dördüncü fotoğraftada işi kapatmaya çalışıyorsun pes doğrusu birader.... bu fotoğraflarda ancak bu kadar yorum yapılır ...işin şakası bir tarafa bu geleneği devam ettirtiğiniz için tebrikler
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:22 ----------
Arkadaşlar bu köpeklerin korkusuyla yapılan mecburi bir gezidir şaka değil kabataşlının itiraflarından bir alıntı kabataşlı birgün gezerken köpekler peşine düşünce mecburi istikamet olarak sipil yoluna girmiş korkudan geriyede dönememiş kış kıyamet günü sipilin arkatarafından anayola inmiştir.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)