rude ben küçük park civarında çalışıyorum saat 8de iş çıkışı gide biliyorum toplantılara istersen eşlik edebilirsin.
rude ben küçük park civarında çalışıyorum saat 8de iş çıkışı gide biliyorum toplantılara istersen eşlik edebilirsin.
İZMİR-MT Günaydınlar; Öncelikle 6.cı yıl gecemizden sonra yaşadığım rahatsızlıktan ötürü dönüş yolunda beni yalnız bırakmayan Tuncay,Emre,Doğan ve Caner arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.Sonrasında hasta olacağım belliydi şuan Grip,Nezle ve Faranjit üçlemesiyle karşı karşıyayım.Pazar akşamından beri iş çıkışı kendimi eve atıp yatıyorum bugün biraz daha iyiyim.Bununla birlikte sanki hasta olduğum içlerine doğan ve beni telefonla arıyarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımada ayrıca teşekkür ediyorum.Bugün biraz daha iyiyim ancak dengesiz bir şekilde terleme ve üşüme devam ediyor.Buna rağmen elimden geldiğince Allah nasip ederse hayırlısıyla semaver gecemize geleceğim.Hepinize hayırlı işler hayırlı mesayiler.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Herkeze günaydın hayırlı mesayiler ve hayırlı Cuma lar dilerim.Dün akşamki semaver gecemizde semaver olmamasına rağmen gelen herkeze teşekkürler.Gelmek isteyipte gelemeyen fakat yüreği bizlerle olan tüm dostlara selam olsun.Ekibin yarısı zaten ben dahil grip olduk dökülüyoruz
Dün gece semaverden sonra eve gelince beni Hakan (Floy) aradı, abi bugün semaver yokmu diye? Meğersem Hakan işten geç çıkınca doğru semavere gelmiş malüm her semaverde gece 02.00 ye kadar takılıyorduk ancak ekibin yarısı hasta olunca vede gelmesi gereken semaverde bazı nedenlerden ötürü gelmeyincede herkez erken dağıldı.Hakanım artık haftaya görüşmek dileğiyle.
BİLGİ ve SEVGİ
ateşimizi söndürenler UTANSIN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kimse kızmadı SORUN YOK
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Adam kesmiyor sanki uçuyor.Tam sanayi işi seri üretim yapıyor.Alper süpersin valla aman nazar değmesin MAAŞŞALLAH.
BİLGİ ve SEVGİ
Güzel bir pazar gününden sonra evde olmak.. PAHA biçilemez....
nerelere gittin, neler yaptın, evde oturda tekneyi bitir
CENGOMOTO
ARKADAŞLAR MERHABALAR ARANIZA YENİ KATILDIM TOPLANTILARINIZDA SİZLERLE BERABER OLMAK İSTİYORUM İNŞ. TOPLANTI GÜNLERİNİZ TATİLE FALAN GİRMEMİŞTİR.
HE SANIRIM BİRDE YENİ ÜYE KAYDI OLAYI VAR SUCUK GETİR ÜYE KAYDINI GÖTÜR KAMPANYASINA DAHİL OLUCAKMIYIM KISA BİLGİLERİM VE MOTORUM PROFİLİMDE GÖZÜKMEKTEDİR TEŞEKKÜRLER.
iki tekaüt, kabataşlı ile yine felekten bir kaç gün çaldık güzel bir gezi oldu
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Valla helal size.... Hiç üşenmiyonuz.....
Gene vardır sizin krom boru maceranız.....
Tekerinize,yüreğinize,krom borunuza sağlık abi Güzel yol yapmışsınız hemde tek motosiklet,bravo..
ERSAY ,aramıza hoşgeldin Sucuk iyidir,severiz Buluşmalar tatile girmedi Perşembeleri aynı yerinde devam(inciraltı helikopter pisti önü,sahil)..
06/11/2011 Perşembe geleneksel inciraltı helikopter pisti semaver gecemizden kareler.
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)