eğer öleyse şahane ama dediğim gibi bir kaç zengin bilmem nesi onlarla konuşmadığım halde laf attılar o yüzden pekte öyle yerlerde takılmıyorum
eğer öleyse şahane ama dediğim gibi bir kaç zengin bilmem nesi onlarla konuşmadığım halde laf attılar o yüzden pekte öyle yerlerde takılmıyorum
FLASH...FLASH....FLASH....
MT-İzmir'in köprü altında takıldığı günlere ait şok fotoğraf bulundu...
Uploaded with ImageShack.us
ancak böyle saklanabiliyorduk ama hatırlıyorum ona rağmen o gün yakalanmıştık erhan,lan başkan,ve daha birisi vardı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Ne gündü ama.... )
Ziyaretçimiz hiç eksik olmadı .... O kadar da saklanmamıza rağmen...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bizler MT İZMİR e temelden girdik. daha buralar topraktı,sulaktı,paramız yoktu,işçi çalıştıramadık o arkada gördüğün kolonu birlikte döktük,şantiye kurduk orada yedik içtik yattık,aç kaldık açık kaldık,sağlam temeller üstüne oturtmak için çok uğraştık,üzerimize taşlar yağdı,çamur sıçradı,bataklığı kuruttuk,bir dönem GÖKDELEN yapacaktık olmadı, müteahhite verdik tokatladı kaçtı. iş başa düştü bizde tekrar girdik inşaat işine şimdi gördüğünüz hala üzerine çalışılan gönüllü dostların desteğiyle yapılanan ve sağlam bir ekiple devamlı büyüyecek olan YUVAMIZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..en kısa sürede sizlerle tanışmayı çok istiyorum..katılmak için gerekli bi ritüel var mı?bilelim de
Tuncer rude arkadaşa anlat bakalım sucuk ritüelini.
Bi üye kaydı yapalım
Günaydınnnn İzmir-MT hayırlı Cumalar.Dün akşam yine hepiniz muhteşemdiniz ancak neydi o öyle polis ekiplerinin arkadaşça yaklaşıp herkezi tek tek sorgulaması
Neyse tüm grup üyeleri tertemiz çıktı ahhh Hacer abla böyle durumlarda hep ortadan kayboluyor
Aramıza yeni katılacak arkadaşımız Rude yi fazla ürkütmeyin, ben ekmekleri alıyorum üye kayıt sucukları geliyor
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:55 ----------
Dün gece semaver gecemizden evlerimize sağ salim vardık.Yolda kalan olmadı ancak dönüşte sahil yolunda radar kontrol vardı hepimiz 70 in altında seyredince vede tam donanımlı olunca polisler sağ olsun bizleri durdurmadan direkt yol verdiler.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Hayırlı cumalar..
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
amca bide her hafta geliriz dio haha )
biz arkanızdan 12 yi geçerken cıktık radar yoktu şansa
miginfly hayırlı cumalar kardeşim herkeze hayırlı cumalar.
rude,dekanın da dediği gibi bazı konular var tabi ki.Ama neyse ki yardımsever üyelerimizden Amca35 sana yardım etmeyi teklif edip ekmekleri alacağını belirtmiş,kendisine teşekkür ediyoruz.Sana da çok birşey kalmıyor,sadece 8 kg sucukla birlikte geliyorsun,üye kayıdını yapıyoruz
(Daha önce de gruba katılan arkadaşlara belirttiğimiz gibi sucuklar paketteyken anıran cinsten olmamalı.)
Aramıza hoşgeldin
Herkese hayırlı cumalar,tekeriniz düz bassın,kesilmiş asfalttan uzak dursun,lastiğiniz balon yapmasın,jantınız yamulmasın
Radar mı dedin İki de bir radar diyip durmayın kardeşim. Sucuk muhabbetini ben yokken yaparsınız yine .
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
Alp_Tunay Senin işin tamamdır abicim.Bodrum gületinin projesini getirttim yarın kendimede bir adet çoğaltayım önümüzdeki perşembe semaver gecemizde getireceğim.Modelin boyu 66cm. Yüksekliği 55 cm. Eni 13 cm. Ölçek 1/35 dir. Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin ama seni baya bu proje uğraştıracak sanıyorum
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
[QUOTE=Tuncer Sezen;2424048]Her ilk kez aramıza katılan gelirken 4 kg kadar sucuk getiriyor Bu gelenek yıllardır sürer..
Daha bir ay önce 4 KG idi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Böyle zam'a kim dayanabilir...? 8 KG ya çıkarmışlar...bir ay sonra 16 KG...32 vs...vs... herkese kazasız sürüşler sağlıklı günler İzmir MT.
Hep Pür Dikkat...
Bruce 65 altına endeksledik,öyle oldu.Geçen sene altın 80 tl idi,bak şimdi 170 tl..Grupta büyüdü kocaman oldu,doymuyorlar işin kötüsü,yakında buluşmalarda büyükbaş kesimine başlayacağız.
Sucuk konusunda bankalarla anlaşmamız var,sucuk kredisi veriyorlar o sıkıntıda da yeni üyelerimizin yanındayız yani
Herkese iyi haftasonları..
öncelikle kayıt giderlerinin 4 kg sucuk olduğunu belirterek beni savunan arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum..bi yandan da sucuk var sucuk var..kg artınca kalitenin düşme riski de mevcut:D
bu böyle artarak giderse direk eşşeği getiririm orda keseriz artık:D bu arada ne zamanlar nerde buluşuyorsunuz?ilk fırsatta gelmeyi düşünüyorum..iyi günler
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)