slm arkadaşlar bi yeni üye daha katıldı aranıza eski R1 kullanıcısıyım şimdilik maxi scooter takılıyoruz... nasılsınız bakalım?
slm arkadaşlar bi yeni üye daha katıldı aranıza eski R1 kullanıcısıyım şimdilik maxi scooter takılıyoruz... nasılsınız bakalım?
slm arkadaşlar İzmir den aranıza yeni katılıyorum görüşmek dileğiyle.....
why is it so serious
Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum....
Görüşmek üzere...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Uygar kask işi çok geniş bir kapsam,fiyat limitlerine göre çok çeşitli markalar var.Beğendiğin bir marka ve modeli varsa söyle,forumda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparlar.Ya da bu konuya ayırabildiğin bütçenin ne kadar olduğunu söylersen ona göre yorum yapılabilir..
ewt uygar kask olayı tamamen bütçeye göre doğru orantılı ilerliyor
bu arada yakınlarda buluşmamız var mı arkdaşlar
Don't touch me too much!!!
Tüm MT-İzmir ailesine hayırlı haftalar diliyorum.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Herkese merhaba,İZMİR MT nin 6.yaşını kutluyoruz! İlgili başlığı az önce açtım Başlık linki ;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-kusadasi.html
Bende katılmak isterim..
Ama mesai durumum o tarihe yaklaştıkça kesinleşecek gibi..
9-11 eylül tarihlerinde Fethiye Çalış mevkiinde lösemili çocuklar yararına dövme festivali var arkadaşlar gerekli bilgileri festival başlığında bulabilirsiniz hepinizi beklerizzzzz.
carpe diem
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
selamın aleyküm arkadaşlar ben hakan izmir mt sı olduğunu bilimyordum iyi ki öğrendim iyi oldu aktivitenize katılamasamda destek olmak seve seve isterim
Bende bilmiyordum.... Sahi varmış .......=myword1;2448123izmir mt sı olduğunu bilimyordum iyi ki öğrendim iyi oldu
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
valla ben geliyorum uraya motorcular felan görüyorum bende 150 lık apache var küçümserler diye takılmak istemiyorum ama ara sıra görünürüm motoru buyutursem takılırım ama
bekleriz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bende genelde cuma gunlerı gidiyordum
Biz perşembe günleri oradayız(inciraltı sahil,helikopter pisti dediğimiz yer,gürme restaurant karşısı sahil-turkuaz çaprazı-),gelirsen buyur gel.Motorunun apachee olması sorun değil,biz genelde üstündekinin apaçi olmamasına dikkat ediyoruz sadece
Motosiklet küçümseme durumumuz yok bizim,motora değil üstündekine bakarız.
Ve son olarak şu özlü sözle bitirmek istiyorum;
Ben ne motosikletler gördüm üzerinde givi koruma demiri yoktu,ne kappa çanta demirleri gördüm üzerinde shad çanta yoktu..
Herkese iyi haftalar..
Ve son olarak şu özlü sözle bitirmek istiyorum;
Ben ne motosikletler gördüm üzerinde givi koruma demiri yoktu,ne kappa çanta demirleri gördüm üzerinde shad çanta yoktu
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı....
bi de Dam Üstünde Un Eler diye bi şey var ama onun konumuzla alakası yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
Okan'ım Byokko'm cumartesi gecesi iyi ekmişler, perşembe de biz gübreni atarız
Evet dam üstünde den daha alakalı sanki benimki
Okan ı biz ekmedik bu arada,durum farklı.Perşembe günü bizde Emre ile birlikte dibine gübre atıcaz zaten Bir haftada 2 zıplama ile rekor onda(pizza + ada). Detaylarını perşembe konuşuruz,sitede bilen bilmeyen yorum yapar şimdi
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)