El çabuk amca...
El çabuk amca...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bu akşam semaver varmı?
HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6
Yine dün akşam geleneksel perşembe semaver gecemiz muhteşemdi.Katıldığım ilk günnden çok daha kalabalık bir aile olduk.Orada bulunan,emeği geçen,gelemeyipte yüreği bizlerle olan herkeze sonsuz teşekkürler.Yine çaylar ve ikramlar muhteşemdi.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
amca bu güzelliği yaratan sizlersiniz
hep birlikte olmasak, seçme insanlarla bir arada bulunmasak, bu çizgi tutturulamazdı. birlikte daha iyiye ve güzele varmak dileğimle
sadece can sıkıcı olan apaçilerin gelişi oldu,bizde nedense onlarla ilgilenmeyi düşündük,bizim grubumuzda o tarzda insanların yeri,sohbeti,paylaşımı,söz hakkı olamaz. dilerim bir daha gelişleri olursa grup olarak kimse ilgi göstermez ve geldikleri şekilde bizden uzağa giderler.
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
herkeze selamlar^^
Osym'den aldığımız muhteşem habere göre bursa mt'den izmir mt'ye transfer oldum bugun çokta mutluyum. Umarım ordada görüşebiliriz.
herkeze iyi geceler
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
APV41,kesinlikle katılıyorum.Hiç kimsenin ilgilenmemesi gerekiyordu,ailesinin düzeltemeyeceği adamı düzeltmeye çalışmak,nasihat vermek ters tepiyor normal olarak.Tekrarı olmaz umarım,ama olursa en güzeli görmezden gelmek..
Andurilf hayırlısı olsunTebrikler..
Keyif veren bir akşam oldu, katılan herkese teşekkürler,
Cengiz abicim şimdide programa yani takvime 1.ci Aydın Motosiklet Festivalide eklenmiş. 9-11 Eylül 2011 de gelişmeleri Facebok dan takip ediyoruz.
---------- Post added 23-08-2011 at 00:13 ---------- Previous post was 22-08-2011 at 22:50 ----------
Bu arada sizlere bir dip not: 11 Eylül 2011 Pazar günü bizim Açık Öğretim Sınavlarımız olduğundan 11 Eylül pazar gününe denk gelen gezi olursa gruba sanıyorum saat 12.00 dan sonra dahil olabiliriz.Bilgilerinize.
BİLGİ ve SEVGİ
tvs nin servisi sadece ÖZGÜL ise tvs den bile vazgeç, ybr yada cbf al
CENGOMOTO
YBR nin yeni modelleri olan ESD ler fena değil..Hiç te cılız durmuyorlar... Aksine diğerlerinden daha ekonomik ve gösterişli bence....
Tam da işine gelir... Mademki uzun yol da yapacaksın ...Sana uyar...
Selam herkese öncelikle. Bende bu gruba katılmak istiyorum tabi bi sakıncası yoksa. Üye kaydı nerde yapılıyor?
_PhOeNiX_ sen kontenjan açıp puan vermeden önce seni gruba alıp almayacağımızı düşünmemiz lazım önce sanki İşin geyiği tabi bu,adam akıllı olan,nerede nasıl davranması gerektiğini bilen ve grubu sürüş ya da toplantılarda riske atmayacak herkese sonuna kadar kapımız açık
Miginfly,üye kaydı için gerekli bazı envanterler var.Gruba yeni katılan arkadaşların geleneksel şartımız olarak 4 kg sucuk getirmeleri gerekmekte(paketteyken anıran sucuk kabul etmiyoruz).Motosiklet yıkama olayı var birde,ama şanslısın onu kışın yapıyoruz Sen de hoşgeldin..
Sen her başlıkta bu sorunun cevabını arıyorsun forumda görüyorum Bakman gereken yer TVS Apache RTR150 kullanıcılarının sayfası. Orada herşey artısı ile eksisi ile söylendi, yaşadığımız sorunlar vs ne ararsan var. Orada okudukların seni tatmin etmiyosa yapacak birşey yok. Haa uyuyorsa kap bi Apache, ama kendin APACHE olma
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
Üstad kaliteli sucuğun kilosu kaç lira haberin var mı? Paketteyken anıran sucuk ta bize gelmez. Hal böyle olunca sucuk işi bizi bozmasın
Hoşbulduk bu arada.. S.A cümleten
25 Ağostos 2011 Tarihinde gerçekleştirdiğimiz geleneksel perşembe geceleri düzenlediğimiz inciraltı semaver gecemiz başarı ile tamamlanmıştır.Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldin de emeği gecen tüm dostlarıma teşekkür ederim.İşte dün geceden birkaç foto.
Hayırlı Cumalar,Hayırlı Kandiller (Kadir Geceniz Mübarek Olsun)
---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
BİLGİ ve SEVGİ
Fotolar için teşekkürler Amca.... Güzel bir buluşma oldu gene...
Herkesin kandili muberek olsun..
güzel bir gece oldu, eksiklerimiz olmasına rağmen iyi bir kalabalık tutturduk ;)
CENGOMOTO
Evet gerçektende güzel ve benim için bir okadarda maceralı bitti o geceeee,niyemi?;bakın şöyle:Gece bitti ve vedalşıp evlere gitmek üzere çıktık yola,amca35,kabataşlı birde ben,tam fuarın basmane kapısının önünde kahramanlara döndük ışıklarda durduk işte orası benim için zurnanın zırt dediği yer oluverdiii,benim enjektöre giden hortumlardan sağdaki sen delin,haliyle motora az yakıt gidince salakladı ve stop,tabii bunu motordan inip inceleyince fark ettik işte asıl macera o anda başladı. Kabataşlı abim beni taktı cup ının arkasına,amca35 arkada güvenlik aracı oluverdi hemen düştük yola biraz sonra Yıldırım da katıldı bize bornova'yakadar çektiler benim karakaçanı,amcanın otoparka bıraktık,sağolsun Yücel abim o saatten sonra birde beni egekente evime bıraktı oda yetmiyormuş gibi ertesi günde tamircimi motorun yanına götürdü ona teslim etti.Karakaçan şimdi gayet iyi.Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınızzz.Herkezin mübarek ramazan bayramı şimdiden kutlu olsun.
FUSUR-35
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)