bi güncel yapayım dedim.arasıra buraya da uğrayın arkadaşlar.
bi güncel yapayım dedim.arasıra buraya da uğrayın arkadaşlar.
Selam arkadaşlar...
selam millet, Deka gözün aydın demirtay yapılmış,artık seni kimse tutamazzzzz.
FUSUR-35
Nasipse bu akşam çayın dibini bulucam. Semaverdeki çayı birde sizleri çoookkkk özledim
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
saat kaçta toplanmaya başlıyorsunuz
30 Temmuz 2011 Cumartesi günü katılmayı planladığımız 1.ci İzmir Motosiklet Festivali (Yamanlar-Karşıyaka) gezisi sanıyorum serbest sürüş olacak.Cumartesi günü benim mesayim saat 14.00 da bitiyor iş çıkışı ben direkt festival alınına giderim.Bu gece Emiralemdeyim kuzenin nişanı var sabah erken yola çıkıp işe geleceğim oradanda etkinlik alınan geçerim artık.Yinede Cengiz abicim telefonlaşırız.Gelecek olan arkadaşlarımızla festival alanında buluşmak üzere iyi akşamlar diliyorum.
BİLGİ ve SEVGİ
Ne zaman planladınız?.... Amca artık oldun sen... Hiç bir festival kaçmaz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
BİLGİ ve SEVGİ
Bu yıl birincisi düzenlenen İzmir Motosiklet Festivali; Karşıyaka Yamanlarda yapıldı.Katılımın oldukça fazla olduğu bu festivalde arzu edilen çok daha nezih yerlerde çok daha güzel alanlarda olması.İzmirimizin çok güzel sahilleri mesire yerleri mevcut inşallah seneye çok daha güzel bir alanda çok daha güzel olacaktır.Kortej muhteşemdi.Korteje Jandarma birlikleri Trafik ekipleri emniyet müdürleri de katılmışlardır.Bu festivale Kabataşlı (Yücel) abimle beraber katıldık.Etkinlik alnında Okan abimizde vardı.İşte birkaç foro
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 14:57 ----------
---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
---------- Post added at 15:40 ---------- Previous post was at 15:28 ----------
Yücel abimiz (Kabataşlı) ve değerli eşi ile birlikte festival alanında.
Edremit Körfez Motosiklet Tutukunları da festivalde tam gadro yer aldılar.
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
Ve hava kararıp gece olunca konserler başladı.
BİLGİ ve SEVGİ
AMCA adımızı gururla taşımıssın, bayrağımızı dalgalandırmışsın orada yüreğine motoruna SAĞLIK
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Herkese iyi haftalar,hayırlı ramazanlar
Amca güzel eğlenmişe benziyorsun Yücel abi ile maaşallahınız var hiç bişeyi kaçırmıyorsunuz
Teşekkürler Sn.Moderatörüm; Sizede hayırlı ramazanlar.
Malüm MT-İzmir hafta sonu kuşadasında olunca bizde Yücel abimle bu festivalde grubumuzu temsil edelim istedik.Okan abimizde oradaydı bazı eksikler olmasına rağmen güzel bir etkinlik oldu.Bayramda yollar bizi bekler
---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:45 ----------
Bu arada şunuda söyliyeyim.Muhtarımız Hacer abla da en ön saflardaydı.Kendisi bizzat ATV de sabah canlı yayında haber programında çıkmıştır. ATV Televizyonu festival alanından canlı yayın yapmıştır.
BİLGİ ve SEVGİ
Alp_Tunay 4mm. Kontraplak alıcaksın. Konaktan Çankaya istikametine giderken Büyükşehir Belediye binasının önünden geçerken hemen sola dön.Yani belediye binası ile merkez bankası arasındaki yola girmiş olacaksın ki orasıda tansaş a gidiyor.Tansaşıda geç sağa DÖNME düz devam et hemen yolun sonundaki sağdaki büyük iş hanının hemen altında SALİHAĞA İŞ HANI. Kaçkar Ticaret sahibi Cengiz abi.Selamımı söyle her konuda yardımcı olacaktır.
BİLGİ ve SEVGİ
Amcanın anlattığı Kaçkar ticaret o işte.... Ona gidicez naapalım... )
Karabağlarda sormadığım mobilyacı yok.... Olan da da 170X200 ebatlarında.... Yok dedim...Sandal yapmayacam aga maket yapacam ufak bişey lazım dedim ama dinletemedim..... 4 metrekareyi dayayacaklar.... ))
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Herkese merhaba, motosikletler ile ilgili bilgileri okumaktan il grupları nasıl olmuşsa dikkatimden kaçmış. Keşke daha önceden farketseymişim bu sayfayı, muhabbetler ve resimler çok hoşuma gitti. Bende Balçova'dayım ismim Onur. 250cc Kanuni Tiger S motosikletim var. Uygun bir gezi veya buluşma olursa katılmak, sizlerle tanışmak isterim.
Bu arada ayarının yapılması maksadıyla amortisörü dağıtıp tekrar toplayacak tanıdığınız ya da bildiğiniz iyi bir usta var mı? Herkese keyifli sürüşler.
Austinphile
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)