15-16-17 temmuz 2011 balıkesir edremit hanlar mevkiinde (kaz dağları) motorsiklet şenliği var. Duyurulur
15-16-17 temmuz 2011 balıkesir edremit hanlar mevkiinde (kaz dağları) motorsiklet şenliği var. Duyurulur
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
İzmir-MT Ailesi ve değerli dostlarım; Müslüman aleminin BERAT KANDİLİ 'niz mübarek olsun. Hayırlı Kandiller,Hayırlı Cumalar.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Benzinin perakende satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere 10 kuruş artırıldı.
Akaryakıt dağıtım şirketlerinden derlenen bilgiye göre, kurşunsuz benzinin litre satış fiyatı, bugünden geçerli olmak üzere 4,23 kuruştan 4,33 kuruşa yükseltildi.
Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatı, dağıtım şirketlerine ve şehirlere göre birkaç kuruş değişebiliyor.
merhaba arkadaşlar gördüğünüz üzere benzin fiyatları aldı başını gidiyor varmısınız bu durumu güzel bir kortejle protesto edelim izmirde
Ya dışındasındır çemberin, ya da içinde yer alacaksın...
bu aksam saat 20.00 de cumhuriyet meydanında sehitleriiz anısına kortej yapılacak arkadaslar..
musait olanların bayrağı ile gelmesi sesimizi duyurmamız acısından daha etkili olur...
ulaşmak isteyen olursa 8 den itibaren alsancak'ta olucam
0539 704 82 37 erhan
[İzmir-MT] Ailesi; Hepinize sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.Sevgi ve Saygılarımla.
BİLGİ ve SEVGİ
Nerdesiniz millet kimseden ses çıkmıyor. Sıcaklar mı çarptı. Hafta sonu Balıkesir motosiklet festivaline gittim. En kısa zamanda fotoları yüklerim.
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
grup gidelim deseydi kışlık montunu satıp benzinmi alacaktın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
karavanla Karadeniz turuna çıktık arabada arıza çıkınca Sinop'tan geri dönmek zorunda kaldık...
tam motosiklet yolu
Düzce gölyaka
Düzce gölyaka ormanları
Düzce gölyaka güzeldere şelalesi
Bolu abanttayız
Safranbolu evleri
safranbolu lokumcusu
Safranbolu-Bartın yolu,tam motosiklet yolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
Daha devamı gelecek şimdilik resimler bu kadar görüşürüz,herkese selamlar
Harika yerler motorlarımızla gidip görmek lazım.Ancak beni en çok mutlu edense karavan ile bile gitmiş olsanız MT şapkamız hep yanımızda Abim süpersin valla.
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:08 ----------
Canım abim benim Olsun gerekirse evde takım taklavatı satardık yahuu bu sıcaklarda zaten gemi memi yapılmıyor
BİLGİ ve SEVGİ
Sevgili kabataşlı öncelikle kendini çok özlettin . ama iyi oldu bu resimleri gördükten sonra kısmet olursa bu yollarımotorlarla gezeriz inşallah fotoğrafların devamını bekliyoruz
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Kabataşlı güzel fotoğraflar abi,araç da arıza yapmasa tam süper olacakmış.Vardır bunda da hayır O lokumcudan MT ye yetecek kadar lokum almadıysan vay haline yalnız ben söyleyim
Ohhh ohh ne güzel fotolar abey...devamını bekliyoruz bu fotoların ona göre...Karavan arıza yapmasa iyi olacakmış ama geçmiş olsun geldiğinde görüşrüz...Geçmiş olsun gözümüz yollardaaaa
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Hay Allah acaba bizde ne yapsak, Yücel abicim o güzel Karadeniz sahillerini tam gezmek için bizde motrumuzun arkasına ufak bir römork mu yaptırsak ne Motorlarla herhalde yavaş yavaş içimize sindire sindire bir ayda gezeriz.
Tekrar gelmiş geçmiş olsun abicim Allah beterinden saklasın elbet vardır bundada bir HAYIRR. Yeterki siz ailece sağ salim bir gelin yine oralar gezilir görülür.
BİLGİ ve SEVGİ
güzel fotoğraflar...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Öncelikle herkeze merhabalar arkadaşlar.Motosiklet eksoz tamiri yapan bir yer biliyormusunuz eksoz orta alt kısmından patlama yapmış.Birkaç yere sordum ama araba eksozu ile uğraştıklarını söylediler.Herkeze kazasız sürüşler.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Tayyim Usta var halkapınarda izmir sümerbank basma sanayi yanında izmirde bu isi en iyi yapan adamdir
Arkadaşlar motorumu sattım :( inş. ileride yine almak nasip olur. Sizlere kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Biyere gitmiyorum yine aranızdayım
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
hayırlı olsun dilerim sağlık sorunlarıda sorunsuz hallolur mutlu bir şekilde yeni motoruna binersin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)