yunus emre DEĞİLMİ bu ?
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
baya curcuna varmış burda
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
http://www.youtube.com/watch?v=jlYymSFq5L4&NR=1
Yazık etti güzelim makinaya...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Kuşadasından izmir mt'ye selamlar )
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
Selam Alper abi,nasılsın?,başladınmı maketi yapmaya
FUSUR-35
Bugün bende sabah saat 10.00 da Adaya yola çıktım yine herzamanki yerimiz Takoda çay molası verdim karşımda sedirlerde yalnız bir bayan çay içiyordu beni gördü gülümsedi ancak ne varki ben üzerimdeki güvenlik ekipmanlarını tek tek çıkarmaya başladığımda kadının alt çene düştü benden çıkanları sayıyordu ama çok güldümm
Moladan sonra tam gaz Önder Camping güzel bir gün geçirdik havuza girdik sonra saat 16.00 civarında telefon gelince erken ayrılmak zorunda kaldım hiç mola vermeden direkt İzmire geldim.Sağ salim eve vardım Cengiz abicim herşey için teşekkürler nice mutlu 20 yıllara dliyorum.Nasipse yarındaben 43 yaşıma girmiş olacağım.Hepinize iyi akşamlar.
NOT: Artık evdekiler motor aldığımı biliyorlar okadar çok mutluyum ki gizli gizli evden çıkmak yok artık
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Cengiz bey size bir ömür boyu mutluluk diliyorum,Biz tam gaz hazırlık yapmamız nedeniyle bir arada olamadık.Eksik gedik bitmiyor bir sürü eksikle yarın yola çıkıyoruz,hayırlısı bakalım,ilk defa bir karavanla uzun yola çıkıyorum.İlk durak Bolu yedigöller olacak,resimleri daha sonra paylaşırım,görüşmek dileğiyle MT İzmir camiasıyla en kısa sürede buluşmak dileğiyle
hayırlı yolculuklar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
İyi tatiller... Güzel geçer ilk karavan tatiliniz işallah..
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Benim niye haberim yok bu geziden?.... Hangi gezi dede?...
Cengiz ciğim izmir dışında olduğum için o mutlu gününüzde sizlerle beraber olamadığım için çok üzgünüm. Saygıdeğer eşiniz ve sevgili çocuklarınızla nice uzun yıllar mutlu ve sıhhatli bir ömür dileğiyle hoşçakalın , herşey gönlünüzce olsun.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Abilerim Annemin sağlık probleminden dolayı ( Göğüs Kanseri ) Acil nakit ihtiyacından dolayı Motorumu satıyorum. Satılıktaydı zaten , Annemin durumu dün belli oldu , ilanda fiyat 14000 tl idi 13000 e acil satıcam. Soran isteyen olursa lütfen yardımcı olun . Motor Tamamen orjinal 16900 km de şuan ama kullanmaktayım hala. İlanda da görülen aksesuarları var. Kask sıfır dizlik sıfır depo üstü çanta herşeyi vericem kask falan. Şimdiden teşekkür ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0146033/detay/
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)