Gnusher,marmok ta tanışmış olamayız zira orada değildim
Zevk meselesi işte,senin zevkine kalmış.Ben şahsen söylendiği gibiyse z750 yi alırdım Senin içine ne sindiyse onu al tabi..
Gnusher,marmok ta tanışmış olamayız zira orada değildim
Zevk meselesi işte,senin zevkine kalmış.Ben şahsen söylendiği gibiyse z750 yi alırdım Senin içine ne sindiyse onu al tabi..
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
Motosiklet olamaz bu neydiği belirsiz cisim Motosiklet takliti yapan bir uzay mekiği sanırım Eğer bu bir motosikletse bizimkiler ne o zaman
Al bir Mz dünyayı gez...
Peh.. Moturmu şimdi bu......
Kaynımda da vardı... Bedava verdide almadıydım.... Buna motor diyenin allah cezasını verecek.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Benimki daha güzel
Uploaded with ImageShack.us
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Hayır benimkisi daha güzel
Al bir Mz dünyayı gez...
izmir mt gezi falan yokmu katılalım ?
http://yurthaber.mynet.com/detay/izm...me-gitti/20740
izmir yarış pistindeki antrenmanda üzücü kaza..
tüm motosiklet camiasının başı sağolsun..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.Haberi şimdi okudum çok üzüldüm.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
avni pala da aynı şekilde aynı yerde kaza yapmıştı yarışta. bariyerler kurtarmıştı onu ..
pist çalışanlarından birinin salak saçma park etmesi ile bir can daha aramızdan ayrıldı..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Başımız,başınız sağolsun izmir mt ,Allah sevenlerine sabır versin.
Allah rahmet eylesin,yakınlarına dayanma gücü versin.
Çok üzücü gerçekten.Neden bu kadar cehalet bağımlısı bir toplumuz anlamıyorum.Ne işi var o arabanın orada! Gerizekalılıktan başka birşey değil
Cengiz abi kusuruma bakma lütfen sizi arıyamadımda,motorda belki size göre ufak olabilir ama bana göre büyük bir arıza meydana geldi.Sigortası sağlam yanmamış ama motor çalışıyordu yoldan geldim stop ettim işimi halledip tekrar yola çıkacaktım ki marş basmadı hiç tık yok kontak açık tüm göstergeler çalışır durumda sinyaller çalışıyor sellöktör uzun far çalışıyor ancak kısa ve uzun far yanmıyor,arka stoplar yanmıyor,marş düğmeden basmıyor.Kornada ötüyor motoru kaktırarak çalıştırdık Urla daydım dönüş yolunda çok zorluk çektim çok yoğun bir trafik vardı sürekli debriyajı sıkmaktan sol elim şişti motoru stop ettirmemek için çok mücadele verdim çok sağ salim eve geldim motor şimdi evde yatıyor çalışmıyor.Birde cumartesi motorun 1000 km bakımını yaptık yağ bujiler değişti gayet güzeldi ertesi günü böyle yapması canımı çooooookkkkkk sıktı.
Bu arada Urla dönüşü sahil yolunda bizim Mutto ya denk geldi grubuyla gidiyorlardı baktım durdu yaya geliyor beni gördü acaba dedi arkada kırmızı bir BMW gördünüzmü derken ana bana bir daha bakrı Amcaa senmisin dedi güldüm.
Mutto bendim bendim yüzüm gözüm kapalı olduğundan konuşamadım fazla
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Merhaba arkadaşlar, başta İzmir motorcuları olmak üzere herkese güvenli sürüşler diliyorum.
Diğer forum gruplarına göre İzmir'i daha çok ilgilendirdiği için buraya yazıyorum.
1) İzmir'de gidilebilecek motor ehliyeti kurslarından önerecekleriniz hangileridir? (Fahrettin Altay meydanı-Üçkuyular'da oturuyorum.Zaman darlığı nedeniyle yakınlık önemli)
Kriterlerim Yakınlık-Ücret-Eğitim Kalitesi
2) B ehliyetine sahibim. A2 ehliyeti almak için nereye ne kadar ödemeliyim?
3) B üzerine A2 eğitimi toplam ne kadar sürüyor? Ehliyetin kendisi ne kadar sürede elime geçer?
Teşekkürler.
Hıfzısıhha da DERYAM sürücü kursu var. Bir görüş, yada ALSANCAK sürücü kursu direk motor eğitimi veriyor. Onla da bir görüş
Kurs 200 tl civarı alıyordu sanırım. Harç, sınav parası, ehliyet kartı parası derken 350 civarını buluyor bildiğim kadarı ile.
Kurs 1 ay sürer, sınav ve sonrası 60-65 günde alırsın ehliyeti..
Herkese Merhabalar,
Türkiye'ye döndüm. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. Gümrükte problem çıktı motoru getiremedim , kızdım bıraktım ben de gümrük görevlilerine Canım sağolsun
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)