Wallaceeeeeee süpersin....Valla çok iyi olmuş.Ana sayfaya koyucam bunu,ama bir kaç ekleme yaparız belki(fotosunu veren,illa benide koyun diyen felan olur).Bir iki gün sonra anasayfaya alayım bunu.İyi oldu,lazımdı...
Ellerine sağlık
Alp in fotoya bayıldım Olay yerinden bildiren muhabir fotoları gibi Apv41 im Cengiz abiminki de kollar kendinin gibi olmuş,garip duruyo
Çirkin çocuk Sercan cep telefonu numaramı sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum hayranlarımdan kurtulmak içinHehe,geyik bi yana Sercanım,cep numaram değişti.Özelden atıyorum hemen şimdi yeni numaramı
forrap ne demek istediğin gibi kullan bu resimi. daha konulacak çok insan var ama arşivden bulup çıkartabildiklerim sadece bu kadar. unuttum sanmasın kimse sadece resimlerine ulaşamadım
wallace cok guzel bi calisma olmus, benim ufak kafam kocaman cikmis ama olsun, yeter ki kafalar bir olsun...
forrap ozelden mesaj falan gelmemis, bekliyom bak ona gore...
bu aksam moskova dan bi arkadasim geliyor (bayan), arkadaslari da geliyormus bana ekuri lazim gelen olursa kucuk park taraflarinda olurum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
nedemek özgür kardeşim. adem abi şeker gibi birisi. çok kaliteli mallar var elinde çok da uyggun fiyatlı
şşşş alooo bak ya sercan en sevdiğim kardeşim(ruslar için bunu söylüyorum sanma) o taraflar benim mıntıkam. akşam üzeri bir alsancak yapmayı planlıyorum sonrasında bakarız.
Sercaaaaaaaan Ya ben seni neden bu kadar çok seviyorum ? Attım özelden numaramı.Bu akşam görüşmek istiyodum bende senle
Aaaa misafirlerin varmış bak hiç farketmedim o yazıyı,neyse ben onu düşünerek söylememiştim zaten ama olsun yalnız bırakmam seni sorun değil Dostluk öldü mü
Kankaa vallahii süperr olmuşş.. Ellerine emeğine sağlıkk..
Burakçımm bence de başka yere bakmadan direk Adem Abiye (yani Karataş'taki MCA motora) git derimm.. Hem kaliteli hem de fiyatları gayet güzel mallar var elindee.. Ben de kaskımı ve montumu Adem Abiden almıştımm.. Her ikisinden de çok memnunumm..
tamam ya bu kadar yeter. sercan ben forrap üçümüz görüşelim bu akşam. cuma toplantısını şekillendirelim. hem sercanı özlemiştir forrap ben geçen özlem giderdim kendisiyle de. neyse akşam küçükparkta görüşürüz
Özlem gidermek lazım tabi
Cuma toplantısını da şekillendiririz evet Şekillendirmek lazımBuluşalım buluşalım ... (Abi neden küçük park diye adres veriyosunuz,yanlış yerin adresini verelim 50 kişi gelir valla Sercan ın mesaja ).
küçükparktan seni alırız sonra ben sizi bir yerlere götürürüm kimse bulamaz bizi dert etme. zaten kim gelecek ki bu saatten sonra
gitar kardeş bişeyt dikkatimi çekti. sen marmariste çalıştığın dönemde hiç bizim gezlierden birine katıldınmı? seni arayan soran oldumu? kardeş kusura bakma ben biraz önce geçmiş iletileri okurken gördüm senin marmariste çalıştığını falan. bilsem ben her hafta sonu marmaristeydim üzüldüm şimdi bak
GT650R
bi insanin kac tane kardesi kac tane dostu olabilir ki zaten... iste gercek dostluk budur beni yanliz birakmadiniz yine...haaa bu arada ben ciddiyim ha ona gore...
bence kizlari alip inciralti ya dao tarz rahat bi yerlere gidelim, minderli ve nargileli olsun ama...
rezervasyon dolmustur... forrap wallace ben...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
iyi eğlenceler size millet
Ride your way
yardım edenlere çok çok teşekkür ederim . iyiki varsınız
nerdeyse unutuyordum murat abi çalışma için elinne sağlık çok güzel olmuş
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Nasılsınız bakalım İzmir MT özledim hepinizi toplantılara katılamıyorum işten dolayı..
Murat abimmm çok güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
biz de seni özledik be umutus...
As The Years Go Passing By...
wallace ellerine sağlık, fikir, dizayn, emek mükemmel olmuş.
benim görüntüm sanki terminatörmü diyim, predetörmü ne ööle bişeyin saldırmadan önceki kendi gözündeki son görüntüsü gibi bişi olmuş
bi de sayfamıza bakarmısınız =
Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
karmacoma
uglychild mahvettin herkesi, herkes senin yardımınamı koştu ne, işte dayanışma yardımlaşma budur. bu akşamın konusu mt izmir köşekapmaca. , tuncer çıkmadan önce duyrularda topik açsaysın, gece herkes sizi arayış hikayelerini yazardı
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)