Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    ufak bir çalışma. bazı üyelere ait resimler bulamadım. kimse alınganlık yapmasın döverim sonra

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Wallaceeeeeee süpersin....Valla çok iyi olmuş.Ana sayfaya koyucam bunu,ama bir kaç ekleme yaparız belki(fotosunu veren,illa benide koyun diyen felan olur).Bir iki gün sonra anasayfaya alayım bunu.İyi oldu,lazımdı...
    Ellerine sağlık
    Alp in fotoya bayıldım Olay yerinden bildiren muhabir fotoları gibi Apv41 im Cengiz abiminki de kollar kendinin gibi olmuş,garip duruyo

Çirkin çocuk Sercan cep telefonu numaramı sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum hayranlarımdan kurtulmak içinHehe,geyik bi yana Sercanım,cep numaram değişti.Özelden atıyorum hemen şimdi yeni numaramı

Motosikleti
    forrap ne demek istediğin gibi kullan bu resimi. daha konulacak çok insan var ama arşivden bulup çıkartabildiklerim sadece bu kadar. unuttum sanmasın kimse sadece resimlerine ulaşamadım

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    wallace cok guzel bi calisma olmus, benim ufak kafam kocaman cikmis ama olsun, yeter ki kafalar bir olsun...

forrap ozelden mesaj falan gelmemis, bekliyom bak ona gore...

bu aksam moskova dan bi arkadasim geliyor (bayan), arkadaslari da geliyormus bana ekuri lazim gelen olursa kucuk park taraflarinda olurum...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mont alacağım izmir de nerelere bakmam lazım
    valla bur-k@ sevgili kardeşim ben karataştaki mca ya gittim bi pantolon aldım kendime.çok kaliteli bir pantolon gerçekten ve liste fiyatının yarısına aldım.. kaliteki ürünler var gerçekten..teşekkür ederim wallace...
    As The Years Go Passing By...

Motosikleti
    Alıntı darksilence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bur-k@ sevgili kardeşim ben karataştaki mca ya gittim bi pantolon aldım kendime.çok kaliteli bir pantolon gerçekten ve liste fiyatının yarısına aldım.. kaliteki ürünler var gerçekten..teşekkür ederim wallace...
    nedemek özgür kardeşim. adem abi şeker gibi birisi. çok kaliteli mallar var elinde çok da uyggun fiyatlı

Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wallace cok guzel bi calisma olmus, benim ufak kafam kocaman cikmis ama olsun, yeter ki kafalar bir olsun...

forrap ozelden mesaj falan gelmemis, bekliyom bak ona gore...

bu aksam moskova dan bi arkadasim geliyor (bayan), arkadaslari da geliyormus bana ekuri lazim gelen olursa kucuk park taraflarinda olurum...

şşşş alooo bak ya sercan en sevdiğim kardeşim(ruslar için bunu söylüyorum sanma) o taraflar benim mıntıkam. akşam üzeri bir alsancak yapmayı planlıyorum sonrasında bakarız.

Sercaaaaaaaan Ya ben seni neden bu kadar çok seviyorum ? Attım özelden numaramı.Bu akşam görüşmek istiyodum bende senle
    Aaaa misafirlerin varmış bak hiç farketmedim o yazıyı,neyse ben onu düşünerek söylememiştim zaten ama olsun yalnız bırakmam seni sorun değil Dostluk öldü mü

I-BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Kankaa vallahii süperr olmuşş.. Ellerine emeğine sağlıkk..

Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mont alacağım izmir de nerelere bakmam lazım
    Burakçımm bence de başka yere bakmadan direk Adem Abiye (yani Karataş'taki MCA motora) git derimm.. Hem kaliteli hem de fiyatları gayet güzel mallar var elindee.. Ben de kaskımı ve montumu Adem Abiden almıştımm.. Her ikisinden de çok memnunumm..

Motosikleti
    tamam ya bu kadar yeter. sercan ben forrap üçümüz görüşelim bu akşam. cuma toplantısını şekillendirelim. hem sercanı özlemiştir forrap ben geçen özlem giderdim kendisiyle de. neyse akşam küçükparkta görüşürüz

Özlem gidermek lazım tabi
    Cuma toplantısını da şekillendiririz evet Şekillendirmek lazımBuluşalım buluşalım ... (Abi neden küçük park diye adres veriyosunuz,yanlış yerin adresini verelim 50 kişi gelir valla Sercan ın mesaja ).

Motosikleti
    küçükparktan seni alırız sonra ben sizi bir yerlere götürürüm kimse bulamaz bizi dert etme. zaten kim gelecek ki bu saatten sonra

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    gitar kardeş bişeyt dikkatimi çekti. sen marmariste çalıştığın dönemde hiç bizim gezlierden birine katıldınmı? seni arayan soran oldumu? kardeş kusura bakma ben biraz önce geçmiş iletileri okurken gördüm senin marmariste çalıştığını falan. bilsem ben her hafta sonu marmaristeydim üzüldüm şimdi bak
    GT650R

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sercaaaaaaaan Ya ben seni neden bu kadar çok seviyorum ? Attım özelden numaramı.Bu akşam görüşmek istiyodum bende senle
    Aaaa misafirlerin varmış bak hiç farketmedim o yazıyı,neyse ben onu düşünerek söylememiştim zaten ama olsun yalnız bırakmam seni sorun değil Dostluk öldü mü
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam ya bu kadar yeter. sercan ben forrap üçümüz görüşelim bu akşam. cuma toplantısını şekillendirelim. hem sercanı özlemiştir forrap ben geçen özlem giderdim kendisiyle de. neyse akşam küçükparkta görüşürüz
    bi insanin kac tane kardesi kac tane dostu olabilir ki zaten... iste gercek dostluk budur beni yanliz birakmadiniz yine...haaa bu arada ben ciddiyim ha ona gore...

bence kizlari alip inciralti ya dao tarz rahat bi yerlere gidelim, minderli ve nargileli olsun ama...

rezervasyon dolmustur... forrap wallace ben...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    iyi eğlenceler size millet
    Ride your way

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    yardım edenlere çok çok teşekkür ederim . iyiki varsınız

nerdeyse unutuyordum murat abi çalışma için elinne sağlık çok güzel olmuş
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    Ybr 125
    küçükparktan seni alırız sonra ben sizi bir yerlere götürürüm kimse bulamaz bizi dert etme. zaten kim gelecek ki bu saatten sonra
    Izmirde olsaydim sizlerle tanismak icin ben gelirdim, malesef arada 1381.2 km var Ahh keske terketmeseydim guzelim memleketimi
    Hasan YILDIZ
    Bende Bir Fazercıyım

Motosikleti
    Siyah YBR 125
    Nasılsınız bakalım İzmir MT özledim hepinizi toplantılara katılamıyorum işten dolayı..

Murat abimmm çok güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık
    Aştım artık tek teker dolaşıyorum

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    biz de seni özledik be umutus...
    As The Years Go Passing By...

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi inanılmazsınız yaaaa. yemin ederim koptum gülmekten. forrap sende az değilsin hani. kasksız çıkmayın abi. aman dikkat. iyi eğlenceler sizlere. sercan kendini özlettin desem yanlış anlayacak millet.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    wallace ellerine sağlık, fikir, dizayn, emek mükemmel olmuş.
    benim görüntüm sanki terminatörmü diyim, predetörmü ne ööle bişeyin saldırmadan önceki kendi gözündeki son görüntüsü gibi bişi olmuş

Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi inanılmazsınız yaaaa. yemin ederim koptum gülmekten. forrap sende az değilsin hani. kasksız çıkmayın abi. aman dikkat. iyi eğlenceler sizlere. sercan kendini özlettin desem yanlış anlayacak millet.

bi de sayfamıza bakarmısınız =
    Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    karmacoma

uglychild mahvettin herkesi, herkes senin yardımınamı koştu ne, işte dayanışma yardımlaşma budur. bu akşamın konusu mt izmir köşekapmaca. , tuncer çıkmadan önce duyrularda topik açsaysın, gece herkes sizi arayış hikayelerini yazardı
    May The Force Be With You

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler