MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Geç döndünüz....
D1210 un kasaya mı sığmadınız...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yok yaa, cengiz abi buldu yükleyecek bi motor.
Koskoca KT yi taşır mı transporter
grubun KURTARICI ekip başkanı DEKA her zaman her yerde yükleyecek bir motor buluyor kendilerine verdiği destekten ötürü TEŞEKKÜR EDİYORUZ
CENGOMOTO
iyi geceler mt sakinleri nasıl geçti hafta sonu cengiz abi
Bu taraflarda pek birşey yok,dün akşam elektrikçiler geldi evde birçok kablo elden geçti toprak hatları yapıldı tüm priz ve anahtarlar değişti,yeni lambalar takıldı ancak iş hesaba gelince elektrikçi bende meydana gelen kalıcı kısa devreyi tamir edemedi
Hafta sonu parkeciler gelecek parkeler yapılacak hala daha kombi servisini bekliyoruz,kombiyi devreye alacaklar bu nedenle belki bu hafta sonu Adaya gelemiyebilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------
Hakan nasılsın? Arayı fazla açma gerçi bizdede tadilat olduğundan esas arayı ben açtım
Bu arada senin motora şu uygun fiyatlı deri çantaları nereden almıştınız? Bu konuda beni detaylı bilgilendirirmisin.Hatda bana özelden telini yazarsan ararım da.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
27 haziran günü İzmir topraklarına ayak basıyorum (sonunda)...
Haftaya görüşmek üzere arkadaşlar....
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
Herkese selamlar yalnız motosikletimle gezmekten bıktım izmir mt gurubu beni de kabul edebilir mi acaba ayrıca herkesi foça ya beklerim
PERŞEMBE sucuklar geliyormu
CENGOMOTO
Valla yapın sucukları yemeyen adam değil, sizin için yemeyeceğimde kimin için yiyeceğim.
okan şehri terk edecek kuru pasta yalan olacak
CENGOMOTO
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, byokko+
Hiç te kaçmışa benzemiyor..Benim bildiğim okan kaçmaz.... Çatlayana kadar kuru yedirir size...
kurupasta getireyim problem değil abi ama cuma günüde benim doğum günüm onun yanına birileri de yaş pasta getirsin bari....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
yok abi daha karar vermedim ama her an antalyaya gidebilirim.. sonra sahilden marmarise doğru gidip festivale katılabilirim ve fes sonrası pazar günü beni ada paklar...
Yaş pastalar da Devrim K ' dan..........
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)