cumartesi adaya gel ben sana ilaç vereyim ( havuza girmek yok ) sen hastasın
cumartesi adaya gel ben sana ilaç vereyim ( havuza girmek yok ) sen hastasın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mehmetcalli35, fusur-35, byokko+, KaPTaNHaSaN+
Sanırım millet konuşmama hakkını kullanıyor...
Al bir Mz dünyayı gez...
Çallı,bu kadar güzel fotonun üstüne ne söylenir kiii
FUSUR-35
Kelimeler kıfayetsiz kalıyor öyle değil mi
Al bir Mz dünyayı gez...
amcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hafta sonu gezi var adaya gidiyoruz. Hava durumu ile ilgili olarak bizi aydınlatırmısın... Yağmur var mı? Yağmur!...........
Biraz fotoğraf yükleyimde forum canlansın
Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu MYO Makina bölüm 2. Mehmet ÇALLI karşınızda
By mehmetcalli35 at 2011-06-13
Al bir Mz dünyayı gez...
YAĞMURDAN KORKAN EVDEN ÇIKMASIN serbest süreceğiz toplantı mekanı önder camp herşey simultane, program yok, sınır yok,mekan var,zaman yok
CENGOMOTO
Bu gün bir iki atıştırdı onumu diyosun hoca
FUSUR-35
arkadaşlar hafta içi manisa salihliden izmire rasgele bi kumsala kızarkadaşımla beraber gezi yapmak istiyorum ancak izmire girdikten sonraki yolları bilmiyorum. eğer yardımcı olabilme imkanı olan bi arkadas warsa bana telden ulaşırsa sevinirim. bu vesileyle tanışmış oluruz. şuanda kesin değil ama siz ulaşın mesajlaşırız kesinleşirse bulusuruz kesinleşmezse sonraya kalır. zaten bu yaz 4-5 defa izmire gelmek istiorum
tel. (05069155280) [avea]
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
gemiye bindiğiniz anda ( yani karayoluyla temasınız kesildiğinde) sigortalarınız geçerli olmuyor BİLGİNİZE
CENGOMOTO
yücel abi resimler çok güzelmiş valla kıskanıyorum sizi bende emekli olmak istiyorum yaa perşembe semaverde görüşmek üzere.
Selamün Aleyküm cümleten hayırlı geceler.Canım kardeşim şimdi baktım inceledim,perşembe akşamı gökgürültülü sağanak ondan sonra Cuma,Cumartesi ve Pazar günlük güneşlik ortalama hava sıcaklığı 30 derece Allah nasip ederse hafta sonu adaya gelirim,lakin evde badana devam ediyor heryer savaş alanı perşembe ve cuma günü doğalgaz sayacı gelicek takılacak hafta sonu gazımız verilmiş olur bizimkiler perşembeden geliyor köyden o yüzden bu hafta sonu için durumum kıritik ve semaverede söz veremiyorum.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Gemiye bindiğin anda motorun kaskosu biter..Ama geminin kargo kaskosu başlar.... Motorun değerini bildiren bir belge ile geminin kaskosundan faydalanabiliyorsun....
Herşey güvencede..Meraklanma sen...
Yanlız anlamadığım nasıl gezi bu...Datçadan vapura binmişler... Denizliden de trene mi yüklediler motoru?....
Nasıl bir moturlu gezi bu yahu... Beğenmedim
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)