abi yanlız herkesin gözler kaymış şimdi bide piste gidicez sonrasına bakarız artık
abi yanlız herkesin gözler kaymış şimdi bide piste gidicez sonrasına bakarız artık
bu hafta sonu annemlere piknik için söz vermeseydim bende gelirdim çok şey kaçırmışım her zamanki gibi. :(
Resimleri görünce, hafta sonu çalışmak ne ağır geldi...
Çok güzel çıkmış fotograflar. Ellerinize sağlık.
Kuyuya taş atan kişi
arkadaşlar bugün saat 12 de pistte buluşmamız vardı... piste biraz takıldıktan sonra akşam üzeri kemalpaşa yiğitler mevkine doğru yola çıktık...
işte yiğitlerdeki fotoğraflarımız...
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
işte buda devrim abinin yeni motoru kt- 80-90
By byokko at 2011-06-12
By byokko at 2011-06-12
Uyumak istiyorummmm
Al bir Mz dünyayı gez...
Ne uyuması leyn. Hepinizin evininin önüne gelip davul çalıcam. Benim kız uyumadı hala.
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
sizki; MT nin aslanları bir semaver,bir dilim sucuk için km lerce yol yapmış, motorları asfaltlardan aşırmış, kamyonete bindirmiş kaçırmış,bir pist antremanı sonrası yağmurdan korkmamış yiğitlerde gaz açmış bir sitenin üyelerisiniz bir UYKUYA mı teslim olacaksınız
tez çelik atımı hazırlayın SEFERE çıkıyoruz hedefimiz ÇORBACI gazanız mübarek olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Olay süperdi yaaa öncelikle ilk partinin çorba sefasına koptum.Emrenin motoruna yapılan bu alaka ve ilgiye bayıldım özel arabalı sefer
Akabinde birinci parti grub ile geride kalan ikinci parti grubun arada firelerle tekrar bir araya gelerek yine bir bütün oluşturarak ortaya çıkan bu güçlü birlikteliğin devamında ilk yarış pistindeki etkinliğimiz devamında hava süper ötesi mükemmelken benim gittiğim yere gelen ve peşimi bırakmayan bulutlar akşam saati bir döktürdü bir döktürdü oracıkta bendeniz ıslanmayı göze alarak hemen motorumun bırandasını örttüm yeterki o ıslanmasın diye herkez yiğitlere gitmekten vazgeçme planları yaparken arada ben ıslandım ya havada benim ıslanmamı bekliyormuş bir açtı bir açtı bizde fırsatdan istifade yiğitlere gaz açtık.Böylesine nezih doğa harikası bir yerde yediğim lezzetli yemeğin ardından içilen çaylar ve kahvelerin hala tadı damağımda kaldı.Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.
Artık korkmayın en sonunda ıslandım artık gerisini boşverin bütün yollar bizim artık
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Yine iyi eğlenilmiş Haberimiz olsa gelirdik
Çamur yapıcam bundan sonra
Herkese iyi haftalar..
Motoru sattım, parasıyla 1980 model D1210 Ford kamyon aldım. Korkun artık benden , çektiklerimin intikamını alıcam sizden
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
erdoğan çok iyi düşünmüşsün senin gittiğin yere artık geç saatlerde gelebiliriz geri dönmeyi düşünmeye gerek yok atarız senin kamyonun arkasına sabaha karşı getirirsin bizi geri
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Dur cengiz abi kamyonuda sattıracaksın adama.Gitcek fiat bis alacak
Al bir Mz dünyayı gez...
ben piste kadar gelmişken yağmur diyip de kaçtım ya ondan yağmadı .. bi de o zaman söylesem "hadi len yağmurdan korkuyorsun ondan bahane yapma" demeyin diye sol kulağımdan rahatsız olduğumu ve duymadığımı söylemedim.. dış kulak enfeksiyonumla ve 3 çeşit ilacımla başbaşayım.. bi sıkıyom bi damlatıyom bi yutuyom.... iyi eğlenmişsiniz maşallah..
:cherry:[B][I][B][COLOR="Blue"]Yırtarım dağları, enginlere sığmam; TAŞARIM[/COLOR][/B][/I][/B]:cherry:
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)