pazar saat 12:00 den sonra pistte mi olucaz. yada pazar günü herhangi bir seyler yapacazmı.
pazar saat 12:00 den sonra pistte mi olucaz. yada pazar günü herhangi bir seyler yapacazmı.
Aaaaaa oda nesi saat 3 olmuş.Adada zaman ne kadar çabuk geçiyor.Bu arada iyi temennileriniz için hepinize teşekkür ederiz.Adadan canlı yayına bu gecelik burada nokta koyuyoruz.Hepinize iyi geceler...
Al bir Mz dünyayı gez...
atlicam gelicem simdi adaya o olacak yeter arkadas kiskaniyoruz zaten
Günaydın millet.Yokmu adaya gelen?Hava muhteşem,her yer cıvıl cıvıl kuş sesi,deniz,kum,güneş kısacası hayatın anlamı...Bırakın artık kendinizi atlayın demir atlarınıza kahvaltı keyfine yetişin
Al bir Mz dünyayı gez...
kuş adası önder camping e ilk misafirlerimiz geldi.......
By byokko at 2011-06-11
eee... yok mu başka gelen....
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
buradan orası 20 dakika,25 tl yakıt,180 km hız,alınacak alkol 2 bira,sizi SOPALAMAK paha biçilemez
CENGOMOTO
2 günlük ada tatili, 2 gün mangal keyfi, 2 gün deniz ve havuz keyfi .... vb keyiflerde paha biçilemez....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 ----------
By byokko at 2011-06-11
By byokko at 2011-06-11
By byokko at 2011-06-11
By byokko at 2011-06-11
By byokko at 2011-06-11
By byokko at 2011-06-11
By byokko at 2011-06-11
bu akşamki mangal keyfimiz başladııııııııııııııı....
çallı sana afrikanın balta girmemiş ormanlarında MANGAL da tavuk yapan bir büfede iş ayarladım yeni mezun birisini arıyorlarmış izmire dönmeden direk olarak git istersen yoksa burada karşılaşacağız
CENGOMOTO
semaveriniz olsa bir çay demleseniz bu saatte hiç düşünmezdim gelir bir çayınızı içer dönerdim tam çay içilecek saatti
CENGOMOTO
adamlara bak ya yarın mesai olmasaydı sorardım size
gelicem gelicem pistte bizzat görüşücez
Ben de bu gün ada dönüşü çektim.... Seyredin... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Uc38Wd-FByY
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)