günaydın meetee , hayırlı işler, bol gülüşler.
günaydın meetee , hayırlı işler, bol gülüşler.
May The Force Be With You
herkeze hayırlı kazasız haftalar
gunaydın mıllet ıyı haftalar..
herkese günaydın...bana ise gene hayırlı işler...
As The Years Go Passing By...
izmir mt safak 6 burdan gelecek grup büyüyor bakalım
GT650R
arkadaslar manısadakı draglar onumuzdekı yazmı baslıyo bı bılgısı olan varmı??
geçen sene 29 ekimde yapılmıştı ama bu sene ne zaman olur
yeni pist açılıakmı bilmyrmm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Herkese selam MilleT. Herkese iyi haftalar diliyorum...
Abi ne ücreti gözünü seveyim yaw, gitar hayırlı olsun. Başlangıç için çok güzel, kaliteli bir seçim yapmışsın. Biraraya geldikçe bilgilerimizi paylaşırız, hatta bazen bilgilerimizi paylaşmak için biraraya geliriz. Ben de 4,5 ay önce Yamaha klasik gitar aldım, tek bir taksidi kaldı, artık "benim gitarım" diyebileceğim yani...
Ama benimki APX 5 NA... Yani seninkiyle akraba bile değil, sadece soyadı tutuyor.
Gitarın kullanma kılavuzu gibi birşeyi varsa oradan yada internetten nasıl koruman gerektiğine dair bilgilere ulaşabilirsin. Gitarı çalmaktan daha önemli bkımlı ve güvenli tutabilmek.
Görüşürüz...
...Sergerdan...
Dostum ne desen haklısın yağmur yağabileceği hiç aklımıza bile gelmedi ; zaten sizlerle vedalaşıp eve giderken son anda emirle gözgöze geldik ve bastık gittik ama bilirsin sen onu ; o eksik şeyi ben motordan inince farkediyorum hep (neyse yarın takıcam 35- SS Allah izin verirse)
İyi dileklerin ve engin deneyimlerini bizimle paylaştığın için çok teşekkurler...
Saygı ve sevgiler
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
izmire taşınıyorum.izmir mt'le nasıl tanışacam.motorumu sattım.belki yeni motor almamda da yardımcı olursunuz.saygılar
sağol aliciğim. bu aleti kesinlikle öğreneceğim. izmir'e taşındığımda başını çok ağrıtacağım anlayacağın.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
mont alacağım izmir de nerelere bakmam lazım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ah be abi ne cok ara vermisim siteye ve sizlere, eee kurkcu dukkani misali donduk yine geriye... en kisa zaman da bulusalim...
forrap avea numarani buldum aradim ama hep kapaliydi, bu cuma super olur acalim bi toplanti topigi... ondan sonra da gezelim gezelim gezelim....
ahhhh ahhhhh İzmir deyim ama Gittardando olmadan tadi cikmiyor...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
burakcım karataş asansörde Adem abi var MCA motor. iyi fiyat verir. bir bak birde bornova yolundaki hein gerickle de acaip indirimler var.
Uglychild, sercanla iki gündür görüşüyoruz. adam hala aynı bıraktığımız gibi keyfi süper yerinde. cumaya toplanırsak tutup saçından sürükleyecem. Gitardando nun da kulaklarını çınlattık az kaldı o da gelecek inşallah
Ilk olarak izmir gibi bir sehre tasinman senin icinde en iyisi olacaktir.Ayrica izmir mt gubuyla tanismak icin dogru yerdesin.Burasi seviyeli ve saygin tum insanlarin kaynastigi bir ortam.Bende yeni olmama ragmen yabancilik cekmiyorum.Eminim sende cekmezsin.Hosgeldin izmire :D
Hasan YILDIZ
Bende Bir Fazercıyım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)