Al bi MEZ dünyayı gez
MZ için gerekli ekipmanlar :
* Motoru çekecek çapırcı bi arkadaş
* Yolda kaldığını gruba haber verecek Endurocu bi arkadaş
* MZ den anlayan ve yanında takım ve anahtarları olan başka bi arkadaş
* Platin ayarını yapacak biri
* benzin musluğu kapalı iken ayak marşıyla debelenecek 120 kiloluk iyi bi arkadaş
* Vurdurarak çalıştırmak için motoru itecek biri.
Bütün bunlar varsa MZ le yolda kalmak imkansız gibi bi şey.
gezi başlığı açılmıştır
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2372026
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
MZ de zaten tıpkı sen ne zaman nerede ne yapacağı hiç belli değil
CENGOMOTO
MZ in hiçmi kabahati yok
CENGOMOTO
Bana müsade, sabah oldukça erken kalkacağım. Kendinize iyi bakın.
İyi geceler herkese
Kuyuya taş atan kişi
Bende yatar birazdan.... Herkese iyi geceler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ya evet ya ne oldu ben hiç anlamadım? Sadece tepeye vardığımda DeKa durmuştu yengenin arabaya dur dediğini gördüm korna çaldım ses çıkmadı sonra rampa aşağı giderken bu sferde byokko yu karşıdan gelirken gördüm şaşırdım acba ne oldu dedim kendimce ama önümde hiç kimseye rastlamadım dedim amma süratli gitmişler yolda kimse yok bende durmadan bastım otobandan devam ettim sağ salim eve vardım.Ancak sağ salim vardım da esas iş sonrasındaydı üzerimdeki herşeyi çantaya tıktım ve kaskıda kendi çantasına sakladım eve arabayla tatilden geliyormuş havası vererek evdekilere çaktırmadan kendimi odama attım. İki gün boyunca yaşanan bu güzelliklere ve etkinliklere hayran kaldım.Emeği geçen herkeze orada olan,olmak isteyipte gelemiyen tüm dostlara sonsuz teşekkürler.
Çallı yukarıda motorunun arızalandığını öğrendim çok üzüldüm ama işin ehli dostlar anında olaya müdahale etmişler.Ayrıca sana yardımlarından ötürü seni eve sağ salim varmanı sağladıkları için bunda emeği geçen herkezi ayrıca tebrik ediyor teşekkürrü bir borç biliyorum.Yüreğinize sağlık.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
çallı geçmiş olsun mz bu sonuçta iyi bir mototr ama eski iyi bakacaksın ben bu hafta sonu bakımdaydım mesela işimiz çok senle çok Al bir mz dünyayı gez canından bez
DÖRT TEKERDEN VAZGEÇTİK İKİ TEKERİ Bİ DENEYELİM DEDİK
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)