Yarın semaver partisi var mı ?
Yarın semaver partisi var mı ?
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
Valla nasipse hayırlısıyla ben en geç 19.30 a kadar orada hazır olmuş olurum.Ben geliyorum hatda zaman kaybı olmasın diye sabah işe motorla gelicem ki akşam 18.00 da mesayi bitimi direkt inciraltı helikopter pistinde mermer taşında yerimi alacağım.Perşembe akşamı semaverde görüşmek dileğiyle.Sevgi ve Saygılarımla.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Motor serviste benim. Yarın ordan alıp direk gelirim ben de
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
bu hafta bende geliyorum nasipse orda buluşmak üzere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------
merhaba dostum lastik alıcaksan sana buz motoru öneririm izmirin netarafında oturuyon bilmiyorum ama manavkuyu eczane duragını aşşagıya dogru eski tekel binasına dogru inerken soltarafta buzmotor var bide oraya ugra istersen çok uygun fiyatları varmış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------
merhaba dostum lastik alıcaksan sana buz motoru öneririm izmirin netarafında oturuyon bilmiyorum ama manavkuyu eczane duragını aşşagıya dogru eski tekel binasına dogru inerken soltarafta buzmotor var bide oraya ugra istersen çok uygun fiyatları varmış
bende orda olacağım
bende orada biraz geçte olsa olacağım alper abi benden semaveri alsın, geç geleceğim için kimse çaysız kalmasın ( ben yarın izinliyim alpere semaveri ulaştırırım )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yarın motoru çıkaramazsam biri beni çankayadan alsın evin önünü kazdılar komple
tamam haber veririm
mesai kalma sende grup toplantısı var diye söyle haftanın bir günü toplanıyoruz diye durumu anlat
CENGOMOTO
[QUOTE=DeKa;2367251]şöyle bi Avrupa turu mu düzenlesek diyorum :bounce
abi gürcistan vizeyi kaldırmış gürcistana gitsek ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
valla cengiz abi zaten dükkandakiler kıskanıyo pazarları yol yapıyoz geziyoz diye bende fazla üstlerine gitmek istemiyom
bu pazar çatlayacaklar o zaman
CENGOMOTO
Değerli dostlar bu akşam cumhuriyet meydanında Türk Chopper grubuyla beraberdik ve Türk Chopper grubuyla mithatpaşaya ilk grup sürüşümüzü yaptık.Bu sürüşü yapmamızdaki anlamlı amaçda yer almak beni derinden mutlu etti.Grup içerisinde bir arkadaşımızın kardeşi kanser hastasıymış ve motosikletleri çok seviyormuş.Hasta olan arkadaşı bir nebzede olsa mutlu etmek için yaklaşık 70-80 motorlu grup o arkadaşımzıın evine sürdük.Yolu trafiğe kapattık ve aynı anda komutla herkez gaz açtı ses müthişti mithatpaşada herkez apartmanlar balkonlara çıktı benim içinde farklı bir akşam oldu ve ayrıca forumdan tanıştığım bir arkadaşımız eşiyle birlikte geldi kendisine perşembe inciraltı helikopter pistinde semaver yapacağız dedim bir aksilik olmaz ise kendiside eşiyle birlikte bir çayımzı içmeye gelecek.Gelemezse haber verecek yarın akşam baya bir kalabalaık olacağız.
Ayrıca şimdiden hepinizin REGAİP KANDİLİNİZ Mübarek olsun.Hayırlı kandiller.
BİLGİ ve SEVGİ
Akşam ben de semaverdeyim bi paket çayla gelicem sözüm vardı Bu arada haftasonu iki gün boyunca Çiğli'de uçuş gösterileri var gitme gibi bir plan var mı?
Evet bu akşam semaver gecemizde bunuda konuşalım.Ayrıca hafta sonu yani cumartesi ve pazar kuşadası motosiklet festivali var ve girişler ücretsizmiş.Bizler MT-İzmir olarak orayada katılabiliriz oraya Türk Chopper grubuda geliyor.Pazar günü sabah 10.00 itibarı ile motor grupları hava gösterileri için çiğli ana jet üssünde toplanacaklarmış.Türk Chopper de orada olacak bunlar benden güncel haberler.Akşama Cengiz abilerle hafta sonu programını etraflıca konuşuruz.
BİLGİ ve SEVGİ
Şimdi motorlu taşıtlar vergi dairesinden geldim ve motorumun Ocak 2011 yılı ilk Motorlu Taşıtlar Vergisini yatırdım.(25.00_TL) Çok şükür buda aradan çıkmış oldu.Artık resmi olarak hiç bir eksiğimiz kalmadı.
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)