arkadaslar saygısızlık yapmak ıstemem ama bu aralar ıs okul kayıtları falan baya bı bunladım bıseyler yapsakmı?? tek basıma gıdıyım dıyorum hem sıkıcı olucak hemde tehlıkelı yonetıcı arkadaslarım duyurular bolumu 4 gozle takıp edıyorum....
arkadaslar saygısızlık yapmak ıstemem ama bu aralar ıs okul kayıtları falan baya bı bunladım bıseyler yapsakmı?? tek basıma gıdıyım dıyorum hem sıkıcı olucak hemde tehlıkelı yonetıcı arkadaslarım duyurular bolumu 4 gozle takıp edıyorum....
yarın hava denize müsait olursa ben çeşme düşühüyorum ya da kuşadası da olabilir. tahminim eczaci101 de gelir rodajında aşama katetmiş oluruz. ama dediğim gibi havaya bağlı olay gerçi deniz havası olmasa da sırf km. yapmış oluruz o da olur. bu arada iyi dileklerin için teşekkürler bikerboy...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
emir ve hakan
yeni motorlarınızı güle güle kullanın kazasız belasız...
unutmayın şansa değil bilgiye güvenin;)
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
chopperrider ve eczacı101 dün gelmediğim toplantının resimlerinde gördüğüm motosikletleriniz hayırlı olsun, yakışıklı makinalar edinmişsiniz, motosikletle ilgili dilenecek bütün tabrik ve iyidileklerin hepsinden ne varsa -sitede yayınlanan bütün tebrik msjlarındaki iyi dileklerin hepsinden bir kolaj yapıp- diliyorum
May The Force Be With You
Bir pazar günü ve MT izmir yine İzmir'in çeşitli yerlerine dağılmış meşk ediyor...
İyi tatiller
...Sergerdan...
arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...
hava iyi olmadığı ve hakanın makineye rodaj yapalım diye bi iki küçük aksilik sonucu bugün bi yere kıpırdayamadık. Tarkana seferihisarda baskın verecektik o da olmadı. kısmetse hava iyi olursa haftaya inşallah...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
yok hava güzeldi motorla gezdik zaten de benim iyi havadan kastım denize girilcek havaydı o da yoktu
bi de bu sabah benim motorun benzin musluğu su koydu benzin koymadı onu halledene kadar gün akşam oldu zaten...
ya bizden tatlı su motorcusu olur mu ? cuma gecesi toplantıdan çıktıktan sonra otobanda sağanak yağmura yakalandık, en ufak giysi parçamıza kadar (anlaşılmıştır herhalda ne olduğu ıslandık ..
dün geceyarısı da bastık çeşmeye gittik sabaha karşı döndük. hava sıcak olsa ve aksilik olmasa bu sabah yine gidecektik amma velakin kaldı...
ya bizden tatlı su motorcusu olur mu ? cuma gecesi toplantıdan çıktıktan sonra otobanda sağanak yağmura yakalandık, en ufak giysi parçamıza kadar (anlaşılmıştır herhalda ne olduğu ıslandık ..
sakalımız yokki lafımız dinlensin bugüne kadar ne söyledik aksi çıktı gitmeyin dedik yapmayın dedik yazıktır dedik ama siz kendinize HAKİM olamadınız ( anladın sen onu ) sucuk gibi oldunuz tabi öteki deliden hiç bahsetmiyorum o bir kadeh zx 6 la sarhoş oldu arkadaki eksik ŞEYİ bile düşünmeden yola çıktı sen varsın diye
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
diyecek bi şey yok haklısın Cengiz hocam ama napıym kıramadım ya. geldik otobana bornovaya eve gidicez ya benim uykum açıldı yol da sakin biraz gidip gelelim dedi, çok mahsun baktı gözlerime yani e hadi dedim gittik gidiş o gidiş 20-30 km sonra yağmur çiseledi dönelim dedik meğerse yağmur bulutu izmire doğru gidiyomuş yola devam etsek bi şey yoktu ama dönünce sağanağın kucağına düştük macera oldu biraz...
motorları tam tanımadan yapılan gerçek bir macera ilk toplantıda bunu konuşalım raporlarınızı hazırlayın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaslar ben artik izmir e kisa sureligine de olsa dondum... beni hatirlayan varsa goruselim bi ara...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sercan seni unutanın gidonu kırılsın çağrı bırakmışsın çok sonra gördüm ufak çaplı bi toplantı vardı.
bende saat müsait değil diye aramadım bi daha
artık kışın yapacağımız etkinliklerde görüşürüz...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
merhaba izmir mt hayırlı haftalar
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Selam gönül dostları, hayırlı haftalar, günaydınlarrrr :D
Hasan YILDIZ
Bende Bir Fazercıyım
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)