T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Semaver saat kaça kadar devam ediyor? Ben bu hafta 15-23 vardiyasında çalışıyorum da,eğer geç vakte kadar takılıyorsanız çiğli A.Ö.S.B.den oraya doğru bi uzarım diye düşünüyorum,tabii bir aksilik olmazsa,hani yağmur bulut falan.
FUSUR-35
semaver sanırım 01:00' e kadar devam eder benimde vize işlerim war eğer halledersem gelicem.
Tamam ozaman,birde tam olarak yer tarifi alabilirsem sevinirim.
FUSUR-35
turkuaza gelmeden solda gurme restorant var hemen karşısında da bekçi klübesi var sahil tarafına in görürsün zaten motorları
bi dakka bu sadece perşembemi oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
ya arkadaşlar ben 3 haftadır sizleri değişik yerlerde görüyorum mesela bundan 3 hafta önce inciraltında bir çaycı var orda şimdi isimlerinizide bilmiyorum ama motorlardan anlatıcam metalik gri enduro bir motor ve bu yeni mavi ybr si olan arkadaşı gördüm ama onları göremedim kullananları görsem gidecektim olmadı birde geçtimiz hafta sonu alp tunay abimizi alsancakta balık tutarken gördüm onuda rahatsız edecektik ama eşim izin vermedi
DÖRT TEKERDEN VAZGEÇTİK İKİ TEKERİ Bİ DENEYELİM DEDİK
Hahahaa gördünüz mü bak gruba katıldım bereketimle geldim.Nasip işte ilk katıldığım semaver gecesinden sonraki perşembelerden bu yana 3 perşembe geçti üçündede sağanak vardı
Bakalım yarına ALLAH kerim naspse yağmur yağmazsa gelicem ve ne şekerden nede sabundan yapıldım, ben bal köpüğünden yapıldım bal gibi adamım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------
Aha biri Alp_Tunay için kordonda balıkmı tutuyor dedi
Vayy Cengiz abim doğruymuş valla ben görememişim Aha yine o gün güneşten kısa devre yaptık desene.
Semaver toplantımız her perşembe akşamı saat 19.00 dan sonra İnciraltı Helikopter pistinin yanındaki sahilde bulunan ağacın altındaki dev gibi mermer taşının orasıdır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------
Aha bu akşam Türk Chopper ciler saat 20.30 dan itibaren Cumhuriyet meydanında heykelde toplanıyorlar.Bari motoru alıp aralarına biraz karışsammı acık onlarada yağmur ve birazda kısa devre bulaştırayım mı
Alper abi benim inan yağmurla bir sorunum yok işin aslı ben zaten su grubu bir burç olduğumdan yani YENGEÇ BURCU olduğumdan ben suyu kendime su beni kendine çekiyor.Ha zaten yengeç burcuyum ya çokta zorda kalırsam valla yengeç gibi yandan geçerek gidi gidi veriyorum
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Gri enduro pegaso 650 olup devrim abinin (DEKA) motosikleti.Mavi ybr'de okanın (byokko) motosikleti.Arada gruptan habersiz kaçamak yapıyor ikisi Hergün gruptan bazılarımızı farklı yerlerde görebilirsin.Ama her perşembe inciraltı helikopter pistinin orda semaver başında oluyoruz.Sizide bekleriz...
Al bir Mz dünyayı gez...
Amca.. Hakkatten arızaya bağlamışsın..... Ne sağanağı..Ne yağmuru?... Hiç damlasını görmedik senin 3 hafta yağışlı dediğin günlerde....
Rüyalanıyormusun anlamadım?
Ayrıca abi deyip durma... 2-3 yaş büyüksün... Komplex yapıyorum...
MEHONİUM.... Keşke gelseydin tanışsaydık..... Birdahakine mutlaka gel tanışalım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yarın bende katılmak istiyorum yeri bulabilirsem orda olmaya çalışacağım.
Vayy Alper bizden habersiz kordonda balık tutmak var mı?
B iz yapıyoz mu hiç habersiz işler
Uploaded with ImageShack.us
Gurmenin karşısındaki U şeklindeki yola girip sahile geleceksiniz.Zaten semaverin dumanını takip ederseniz bulursunuz
Al bir Mz dünyayı gez...
teşekkürler açıklayıcı anlatım artık bulurum. saat 19:00 da ordayım.
Bu akşam mesayi çıkışı eve gidip motoru alıp Cumhuriyet meydanına gideyimde şu Türk Choppercilerle tanışayım dedim.Dedim ama eve gidip motoru almaya üşendim bende direkt metroya atlayıp gittim; saat 19.30 kimseler yok.Aha saat 20.15 oldu ilk biri geldi Honda Shadow 1100 lük bir chopper sonra diyerleri gelmeye başladı derken grup toplanmaya başladı veee en sonda grubun son parti elemanları geldi Ramzeyler,Skaygo lar,Mondial ler onları görünce moralim düzeldi
Sağ olsunlar hepside beni sanki uzun zamandır tanıyorlarmış gibi karşıladılar hepsi siyah renk deri ceketler acayip şacaş kaskları motorlarda kızılderili maskeleri tüyleri baya bir sohbet etti. Aslında benim oraya gitme amacım grubun içinde chopper ön cam yapan ustalar varmış onların telefonlarını aldım,performans egzos yapanlarla tanıştım bol bol motorlardan konuştuk ama nedense fotoğraf makinemi evde unutmuşum tühhh tühhh de tühhh tühhhh
Onlara kendimi tanıttım bende Motosiklet.Net den MT-İzmir grubundan olduğumu bizde her perşembe inciraltı sahilde toplandığımızı söyledim derken saatler ilerledi ve kortej halinde öncü eşliğinde artıçının toplamasıyla gündoğdu meydanına doğru yol aldılar oradanda turkuaza doğru hareket ettiler.İşteee böyleee nasipse yarın akşam görüşmek umuduyla bye bye bye
BİLGİ ve SEVGİ
yağmur olmaz UMARIM
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
+++ 1
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)