herkese hayırlı günler
Bu arada perşembe akşamı byokko'nun bi sürprizi var, ne alacağına karar vermekle
kalmayıp işi bitirmiş. Hayırlı olsun.
herkese hayırlı günler
Bu arada perşembe akşamı byokko'nun bi sürprizi var, ne alacağına karar vermekle
kalmayıp işi bitirmiş. Hayırlı olsun.
Ohhh hava şimdiden fena kapantı bornova dolayları çok bulutlu yarına Allah kerim hadi hayırlısı.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Canım abimm benim ne yaptın ya bu kadar kafayı duvarlara çok vurma bak sen bize lazımsın langırtda hepsini alaşa edicez seninle sen dur bak fır fır yok anlamam artık Semaveri yakana kadar yağmurdan sönmesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------
Yarına bir program var mı? (Semaver gecemiz hariç) valla ben depoyu yine fulledim hafta sonuna hazır ve nazır beklemedeyim
Hayırlısıyla Allah nasip ederse ve akşama hava çok bozmazsa semaverde görüşmek dileğiyle.
BİLGİ ve SEVGİ
Vay vay vayyy Cengiz abicim sen neymişsin böyle yavv maaşşallah aman nazar değmesin.
BİLGİ ve SEVGİ
BİLGİ ve SEVGİ
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Anacım sen ne bakıyon bana yağmurdan benim boyum çekiyor senin çekmezzz senin yağmura ihtiyacın var
Hem yeni motorunu ıslatmıyacakmıyız,al işte doğal ıslatma yolu ne güzel yağmurda yeni motorunda ıslanmış yağmur sayesinde senide ıslatmış oluruz.Hahahhaa bu lafıma ben bile koptum
BİLGİ ve SEVGİ
kuru pasta olsun söylentiye göre yağış olacakmış mış mış biz onu yaş pasta yaparız HAVADA,KARADA,YOLDA,YAĞIŞTA,ÇAYIRDA,BAYIRDA,RAMPAD A her zaman en büyük İZMİR MT
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)