abi biliyorsun acemiyim acemiliğime ver bu seferde yarın suyu 5 lt alırım ama onu öğrendim
Turgutludan erken gelirsem bende ordayım
Al bir Mz dünyayı gez...
işten erkenden çıkarsan uğramak istiyorum..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
geç saatlere kadar ordayız
akşam görüşmek üzere
Herkese merhaba,yarın ki geziyle ilgili başlık açıldı.Link ;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...tu-gezisi.html
Değerli dostlar 19 Mayıs 2011 Gençlik ve Spor Bayramımız haftalık semaver gecemiz olan perşembe gününe denk gelmiş bulunmaktadır.O gün resmi tatil olduğundan erkenden tarihi mermerimizin oradayım
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
i miss u all the connection people oww yeahh =))
nete giremiom yaa bu aralar ( sallamaya bak ) =))))))))))
hakket neden ugramıodum ben kış die herhalde demiycemm
abi sizi gezerken gördümmü morelim bozuluyo ya !
al gene ayvalık yapmışsınız çatladım burda resmen !!!
kıskandım haberiniz oıla
tekerlerinize sağlık
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kullanmadım ama motorumu almadan önce bende buna niyetlendim ve 3 4 ay kadar araştırdım.belli başlı problemleri var ama ikinci el alıyorsanız ve sorunları çözülmüş olursa size sorun çıkarmayabilir.
Perşembe günü hava yağmurlu gözüküyor acaba yine mi güme gitti bizim semaver gecesi
BİLGİ ve SEVGİ
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Abimm benim en güzeli hayırlısı demek lazım.Amann valla ya bende nede sudan sebepler üretmeye başladım ama ne yapayım valla popomun üzerine oturamıyorum hehehe motor üzerinde uzun metraj ilk gezim olduğundan valla sol ayak bileğim acayip şişti,acaba dedim kendimce haberim olmadan ayağıma taş mı geldi diye meğersem vites kolu sert olduğundan vede vibrasyondan ayak bileğim şişmiş ama tüm bunların hepsine değdi valla.Yanıma çift yağmurluk alıp perşembe akşamı da 5 Lt suyuda hazır ettim mi tamamdır.
BİLGİ ve SEVGİ
Amcam 35im ne tatlı su motorcusu oldun sen yaa
ilk gezisinde 300 km üzerinde yol yaptı kolaymı artık yollar amcadan korksun ( biri amcayı tutsun ) duramazda artık ANACIM
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)