hayırlı olsun, geç olsun güç olmasın, benzin 5 liraya gidiyor
hayırlı olsun, geç olsun güç olmasın, benzin 5 liraya gidiyor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Canım abim şapka için benide sıraya yaz 3.cü de benim kafada saç kalmadı bari MT nin şapkasıyla kamufle edelim hem nasıl olsa bedava reklamda yapmış oluruz
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Bu arada hala mesayim devam ediyor işler çok yığıldı bu nedenle bugünkü semaver gecemize gelemiyorum.Güzel olurdu hem bu gece hıdrellez ateş yakıp atlamak lazım
BİLGİ ve SEVGİ
Bende okuldan yeni geldim.Birazdan gitcem semaver pistine Semaverin ustunden atlicaz bugun
Al bir Mz dünyayı gez...
Semaverden dönen herkes evine vardı mı Güzel bi akşamdı teşekkürler gelenlere
Biraz geç oldu ama ben vardım.Hatta iş yerine bile vardım.İş yerinden yazıyorum
Al bir Mz dünyayı gez...
Güzel bir akşamdı,herkese teşekkürler
Hayırlı cumalar.
BİLGİ ve SEVGİ
Dün akşam semaver'e ilk kez katıldım ve çok memnun kaldım. izmir' de olduğum sürece persembe aksamları adres belli . Herkese teşekkürler.
her zaman bekleriz çayımız bolllllllll
CENGOMOTO
arkadaşlargeceniz güzel olsun...ev alıyorum.motorumu acil satmam gerek.sizlerden birisi alırsa fiyatta daha çok indirim yaparım(motorla bigün tur atmak şartıyla). sahibindendeki ilan numarası:47253665
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin ! İşte o zaman kusursuz olursun"...HZ MEVLANA
8/MAYIS/2011 PAZAR saat 12 01 de ( öğlen 12 01 ) çevre yolu üzerindeki SELWAY benzinliğinde buluşup otoyol piste çalışmaya gidiyoruz çalışma sonrasında çeşme altında ÇARDAK BÜFEDE çaylarımızı içip deniz havası aldıktan sonra 17 30 sonrası inciraltı KIRKAHVESİNDE sohbete devam edeceğiz
not; mesajı saat 11 00 kadar okuyan arkadaşlar buraya yazarlar bizi bilgilendirirlerse ulaşamadıklarımıza telefonla mesaj atacağımızdan kolaylık olur
CENGOMOTO
tamam abi mesajı aldım ben yarın öğlen görüşmek üzere...
bende oradayım bir arkdasımı daha getireceğim, gelirken iyi geceler..
biriside AMCAYA ulaşsın, gözümüz arkada kalmasın ( ne zaman arkadan üstümüze çıkacak diye )
CENGOMOTO
Bu planladığınız güzel gezinize maalesef anneler günü nedeni ile katılamadım.Aslında mesajınızı köyde bilgisayar olmadığından şimdi eve geldiğimde bilgisayarı açınca gördüm.Cumartesi akşam köye gittim orada kaldım.Cumartesi işe motorla gittim ancak öyleden sonra yola çıkacağım için motoru eve kapatmaya giderken debriyaj teli aşşadan yerinden çıktı ve acayip tırsdım sandım aha debriyaj teli koptu diye ama öyle olmamış tel yuvasından çıkmış öyle böyle bir şekilde yerine takmayı başardım ama bu seferde debriyaj dipte kavrarken şimdi ise yukarda kavramaya başladı müsayit olan en kısa zamanda debriyajı güzelce ayarlatmam gerekecek.
BİLGİ ve SEVGİ
Arkadaşlar Yaz geliyor ve sıcaklar günler başlıyacak , öncelikle bunu yazmaktaki amacım reklam yada kar amaçlı olmadığını ve tamamen yardımcı olmak adına yazdığımı bildirmek isterim
mesleğim soğutma ve iklimlendirme , ana bıranşım " klima " izmir' li MT üyesi arkadaşlarıma klimaları konusunda elimden gelen yardımı yapmaya hazırım işimden kalan zamanlarımda.
Adım Yusuf..
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Herkese iyi haftalar
Dün ki olaya önceden haberim olmaması ve cumartesi akşamı ya da pazar sabahı siteye girmediğim için görmememden ötürü katılamadım.
Yusuf aklımızda olsun,reklamlık bir kısmı yok,elbette ki aramızda birbirimize yardımcı olacağız.Teşekkür ettik şimdiden.
[QUOTE=forrap;2344268]Herkese iyi haftalar
Dün ki olaya önceden haberim olmaması ve cumartesi akşamı ya da pazar sabahı siteye girmediğim için görmememden ötürü katılamadım.
Tuncer zaten iyice boşladın sen bizi.
Saldım çayıra APV41 kayıra olduk
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)