bir kerede süleyman demirel meydanındayız de bakalım kim bilecek
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
cuma gunu teras cafedeki toplantiya geliorum ins perşembede helikopter pistine gelicem tabi bulabilirsem
hyosung gv 250
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Başlangıç için kendime yamaha ybr125 2011 aldım. Bu arada gezi ve etkinliklerde aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. perşembe ve cuma günü buluşmalarınıza bende katılmak istiyorum. bu konuda nereden bilgi alabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yeni gelen arkadaşlar ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
CENGOMOTO
Cengiz abi özel mesaj atmaya çalıştım ama galiba beceremedim.onun için buradan yazmak zorunda kalıyorum.Siteden kaydımı kalıcı olarak nasıl silebilirim.
bunun sebebini yüz yüze görüştükten sonra açıklama yapacağım
CENGOMOTO
GEREKLİ işlem yapılmış rahatsızlığa son verilmiştir. DEKA kokoreçin şişini bilirmisin sen ? izmirdeki tüm şişleri toplar peşine düşerim
CENGOMOTO
Çok yağmur var semaver e gelemeyeceğim malesef :( Umarım yağmur diner de yarınki teras cafe ye gelebilirim
Olumsuz hava koşulları ve yağıştan ötürü bu akşamki semaver gecesine katılamıyorum.Özür dilerim.Nasipse Cuma akşamı Teras Cafede buluşmak üzere.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
yağmurmu varmış biz görmedik harika bir havada harika toplantı yaptık semaverimizi yaptık,çiğdemlerimizi yedik,sohbetin belini kırdık
CENGOMOTO
Damlası düşmedi yahu..Ne yağmuru...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Güzel bir akşamdı herkese teşekkürler.Bir işim çıktı bu akşam gelsem bile geç geleceğim gibi gözüküyor..
Gelebilirsem Terasta görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)