Üzücü bir haber var arkadaşlar.
Haber biraz önce bana ulaştı.Maalesef Erdal Eraltın arkadaşımız bu gün motosikletiyle geçirdiği bir kaza sonucu vefat etmiş.Ahmetbeyli tarafında gerçekleşmiş kaza,söylentilere göre hakimiyet kaybı,yani herhangi bir araçla çarpışma sonucu olmamış.
Yarın yani pazartesi günü ikindi namazında Hamidiye Camiinden kaldırılacakmış cenazesi,müsait olup gitmek isteyen arkadaşların bilgisi olsun.
Cami Mithatpaşa meslek lisesi yanındaymış.
Havalar ısınınca kaza haberleri de gelmeye başladı,aman dikkatli olun arkadaşlar.
2 çocuk babası Erdal abiye Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun..
haberi aldık ayrıntıları öğrenirsek paylaşacağız. perşembe günü helikopter pistinde viraj çalışması yapıyordu bir öğrenciyle ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin... :(
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Motosiklette özellikle ölümlü kazalara karşı çok üzülüyorum herkes lütfen iki teker üstünde çevresiyle iletişimini kesmeden yol alsın başka üzücü haberler duymayalım...
Denizli mt ailesi olarak allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .....
Haberi duyunca bende çok üzüldüm kendisine ALLAH dan rahmet,kederli ailesine sabırlar diliyorum.Demek geçem perşembe günü helikopter pistinde viraj çalışması yapan arkadaş.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Cenazeyi defnettik.... Uzun bir kortej eşliğinde YELKİ köyü mezarlığına kadar son yolculuğuna uğurladık....
Allah rahmet eylesin... Yakınlarına sabırlar diliyorum... Ruhu şaad olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun...
A blessing with the hands
senin sağlığın nasıl oldu OKRAM özletme kendini bir çayımızı içmeye gel söz yanında tütün mamulu tüketmeyiz yada zaten açık havadayız
CENGOMOTO
8 mart kader ortağım.
Yokuş aşağı frensiz iniyoruz, bi düzlük denk gelirse soluklanacağız.
Nasip....
A blessing with the hands
sevigili izmir mt eğirdir motofest için gidiş dönüş tarihlerini ayarlıcaz iliniz mt grubunda kiminle görüşmem en faydalı olur sizin ve bizim açımızda özelden veya normalden ileitişim bilgisi iletebilirmisiniz ....
iyi günler iyi sürüşler
gurup toplantımızda bu konuyu ele aldık. şuan itibarıyle katılımcı olamıyoruz izmirden yıllardır yaptığımız ankara,kütahya,uşak ve afyon illerinin birlikte düzenlediği BÜYÜK OTURAK gezimiz var.tarih çatışmasından ötürü sizlere iyi yolculuklar diliyor resimlerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyoruz
CENGOMOTO
Perşembe günleri yapılan semaver toplantısının yerini harita üzerinde gösterebilir miyiz
harita işlerine Alp_tunay bakıyor. çizi verir hemen bi kroki sana.
http://maps.google.com/maps?oe=utf-8...ed=0CDEQnwIwAw
konaktan tarif bu şekilde
CENGOMOTO
bu tarihten sonra HELİKOPTER PİSTİ olarak bilineeeee FERMANIMDIR
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)