Tamamdır oldu bu iş.Böylesine değerli hocalarım olduktan sonra beni en kısa sürede gezilere hazırlamış olursunuz.Ancak hayırlısıyla şu plakayı bir takalım servise gidip kendime göre ince ayarlar yaptırmam gerekiyor.Gidon çok ileride ve ellerim bileklerinden geriye ters bükülüyor,gidonu geriye almamız gerekecek.Arka çanta contaları takılacak ve tüm vidalar elden geçirilecek,ön sis farlar ayarsız biri yukarı biri aşşa bakar hale geldi sanki karşıdan gelene göz kırpar gibiler Ayrıca motorum vizeden ufak kusurlarla geçmiş,formu inceledim kısa ve uzun hüzme farlar sola çekiyormuş far ayarları yapılacak.Bunun dışında yolda giderken birkaç çukura girdim anacım sanki kuş tüyünden yorgan içindeymişim gibi beni yumuşacık sarsdı ve ön maşadan gram ses gelmedi süspansiyon sistemi bir harika sanki altımda eski kasa 1969 impala varmış hissi veriyor.Bu arada bilmenizi isterimki benim motorumun trafiğe çıkış belgesine baktık 2005 modelmiş yani 30 Aralık 2005 ruhsatada bu şekilde işlenecek.Ancak fabrika yağ servis kontrol kartında model kısmında 2006 yazıyor