arkadaşlar merhaba!! şimdiye kadar sitede pek aktif değildim fakat yeni aldığım motorla kendime bi güvenim geldi aslında sosyal yanım kuvvetlidir.2 sene önceki muzaffer ve dileğin düğününde sizlerle beraberdim.sahneye çıktım şarkı bilem söyledim sizlere hatırlarsanız. artık cuma buluşmalarına katılmak isterim sizlerle.tabii motorumu canlandırınca.aşşağıda resimlerini gördüğünüz motoru arkadaşımın garajında yatmaktan kurtardım.şimdilik ufak ufak uğraşıyorum.umarım 1 aya kadar yollarda olacak.gelişmeleri burdan size aktaracağım.sağlıcakla kalın...
motorun ilk hali: aslında üzerinde kalaslar, kutular falan vardı o haliyle resmini çekecektim ama heyecandan unuttum
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
sonra bi kamyonetle urla çamlıçaydan güzelbahçe son duraktaki evime getirdim...
Uploaded with ImageShack.us
bugünde sökmeye başladık...
bu çekirge de bana eşlik etti saolsun...
gelişmeleri burdan size bildiririm.ilk fırsatta buluşmaya geleceğim...
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin ! İşte o zaman kusursuz olursun"...HZ MEVLANA
BENCE o çekirge sana birşeyler anlatmaya çalışıyor acilen motoru topla 3 üncü sıçramayı yap onu sat benzin 4 lira olmuş dermiş gibi bir bakışı var
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Peki bu çekirgeyi motorun yanında hediye mi verdiler yoksa motorun yıllardan beri sahibi bu çekirge miymiş
tüm ailesi bu motorda yaşamış ve buna miras olarak kalmış
CENGOMOTO
Bu motor arkadaşının garajında duruyorsa arkadaşının bindiği diğer mototoru merak ettim... )
Aslında şu zamanda tam bahçe dekorluğu olur bundan... Benzinin 4 lirayı geçtiği bir zamandayız..... :
Çekirge de işi biliyor... Konunca babası olsun motorun olsun der gibi... Bizim motorlara hiç konmuyor da....
Hayırlı olsun diyelim... İşallah verim alırsın diycem ama özellikle verimin çok olacak be usta...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Plaka ve ruhsat işlemleri hakkında verdiğiniz açıklayıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum ve evet Allah nasip ederse teras cafedeki toplantıda görüşmek umuduyla diyorum.Henüz daha motorumu teslim almasamda ilk tanışma için orada olmak adına elimden geleni yapmaya çalışacağım.Saygı ve Sevgilerimle.
İhsan.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Herkese iyi haftasonları..
özay_özgür ,hoşgeldin.
Bu motoru bu kadar zaman nasıl yatırmışlar depoda hayret..
İlla ki masrafları olacaktır zaten sende farkındasın,onları göze aldıktan sonra neden olmasın.Aşamaları takipteyim..
Kolay gelsin.
Ehh..haydi hayırlısı. Güzel bir organizasyona imza atmayalı bir hayli oldu da geçti...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------
[/COLOR]
Hoş geldin aramıza Tuncay kardeşim..inşallah hoşuna gider ve kalıcı olursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------
Merhaba,
Aramıza hoş geldin
Tekrar hoş geldin
Merhaba ve hoş geldin....
Merhaba Kızılkurt..İzmir MT de çook yer var merak etme..hoş geldin
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
http://www.motosiklet.net/forum/etki...03-2011-a.html
Toplantı başlığı açılmıştır....
toplantının ana konusu 3 nisan 2011 de yapacağımız kahvaltı organizasyonudur. şu an için ilk öneri ahmetbeyli kavşakta yıllardır tanıdığımız bildiğimiz küçük bir kır kahvesi tarzında mekandır. toplantıda ve kahvaltıda yoldaki incelemelerimize göre devam edilecek yola karar verilecektir
CENGOMOTO
selam abiler motoruma kavuştummm
2005 yılında sym mio 100 ile başladım
2010 da sym gts 250 ile devam ettim gıcır gıcır 9 aylık motorumu sattım
aklımda hep fz6 fazer yada fz6 n vardı , ama piyasasındaki dönen üçkağıtlar yüzünden direk soğudum motordan , 3-4 motor baktım sorsan hiç bişeyi yok diyorlar , ustasına götürüyoruz yok yok motorda... kaza , boya , vs.
Allah yüzümü güldürdü şükür , pırıl pırıl sıfır ayarında 2006 model 12000 km de çok sağlam referanslarla Suziki GSR600 ustam da kefil oldu onların önerisiydi zaten , İlk vitesli motorum bu . İlk kullanırken 500 metre kadar gittim çok heycanlandım stop ettirmeden yavaş yavaş 1-2-3 vites e kadar kullandım , ellerim terledi kasıldı biraz totomdan ter sonra müsait bi alanda biçok kez tur atıp alışmaya çalıştım , şimdilik 15 km kadar yol gittim , çok rahattı . Ama kesinlikle eğitim alacağım !!! motorun gücünün ve tehlikesinin farkındayım eğitim şart ...
Bu sevincimi hemen sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istedim
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Hayırlısı olsun KBC.... Güle güle bin..Güzel makina...
resim isteriz yoksa inanmayız HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ KULLAN
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)