Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym gts 250 gidiyor fz6 fazer gelecek
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..

punisher35 doğrulama mailini bana pm ile bildir ben halledeyim üyelik şifreni.
    Üyelik sorunlarınızı bana iletebilirsiniz.

Disko kapatayım size,lafı mı olur )
    Gezi gezi dediğin nedir ki,ben senin için kavanoza binmeyi göze almışım..Kavanozzedeyim malum bir kaç aydır,iyice gözüm seyiriyor zaten motor görünce,dur bakalım ne olacak bu durum..
    teşekkür ederim forrap forum kurallarından dolayı henüz pm atamıyorum kimseye 50 msj olduğu zaman atabilecekmişim bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 151rs

merhaba

herkese merhaba yeni üye oldum

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Disko kapatayım size,lafı mı olur )
    Gezi gezi dediğin nedir ki,ben senin için kavanoza binmeyi göze almışım..Kavanozzedeyim malum bir kaç aydır,iyice gözüm seyiriyor zaten motor görünce,dur bakalım ne olacak bu durum..
    Seyirsin seyirsin....

Marche cabarret i kapatırsan iyi olur be.... 2 kişi 500 falan dedi çirkin çocuk....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.
    Üyelik sorunlarınızı bana iletebilirsiniz
    eski üyelerin sorunlarınla ilgilenmiyormusun ben 2 den sonra teklemeye başladım eskiden 3 ü bitirirdim şimdi soğuktanmı acaba diye düşünüyorum birde kalkarken sorun var bazı zamanlar ağır kalkıyor baharı yazı bekleyim düzelir diyordum ama birde sana sorayım dedim

not;bujiler,hava filtresi,yağ,antifiriz yeni değişti sadece karbüratör manifoltları çatlak kaldı onuda sipariş ettik gelecek sence bunlar yapılınca düzelecekmi ?
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan
    Alıntı ocal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba yeni üye oldum
    Aramıza hoş geldiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 ----------

Değerli arkadaşlarım.Allah nasip ederse motosikletimi eğer parasını denkleştirebilirsem Mayıs ayında teslim almayı umuyorum.Bir çok arkadaşımıza danıştığımda bana motorun plaka ve ruhsat işlemlerimi kendiminde yapabileceğimi söylemişlerdi.Ancak sorum burdan itibaren başlıyor.

1) Motosikleti tüm evraklarıyla teslim aldıktan sonra Trafikde önce ruhsat ve plaka işlemleri bittikten sonramı vizeye girmeliyiz?

Yukarıdaki sorumun sebebi malümünüz Ramzey QM 250 ler 2006 Fabrika çıkışlı olduğundan ve ruhsat işlemleri bittikten sonra ilk vize işlemleri 3 yıl sonra başlyor ki ben motoru 2011 Mayıs ayında teslim alacağımdan haliylede vize süreside bitmiş oluyor.Bu nedenle motosiklet kanunen vizeye girmek zorunda.

Yukarıdaki soroyu prosedürü bilmediğimden sordum.Trafikteki tüm ruhsat ve pilaka işlemleri bittikten sonra mı vizeye girmemiz gerekiyor,yoksa önceden mi vizeye gireceğiz ki sanıyorum vizede ruhsatın çıkmış ve pilakanın takılmış olması gerekiyormuş.

Bununla birliktede motosikletlerdede acaba zorunlu Trafik Sigortasını da yaptırıyormuyuz?
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı Amca35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoş geldiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 ----------

Değerli arkadaşlarım.Allah nasip ederse motosikletimi eğer parasını denkleştirebilirsem Mayıs ayında teslim almayı umuyorum.Bir çok arkadaşımıza danıştığımda bana motorun plaka ve ruhsat işlemlerimi kendiminde yapabileceğimi söylemişlerdi.Ancak sorum burdan itibaren başlıyor.

1) Motosikleti tüm evraklarıyla teslim aldıktan sonra Trafikde önce ruhsat ve plaka işlemleri bittikten sonramı vizeye girmeliyiz?

Yukarıdaki sorumun sebebi malümünüz Ramzey QM 250 ler 2006 Fabrika çıkışlı olduğundan ve ruhsat işlemleri bittikten sonra ilk vize işlemleri 3 yıl sonra başlyor ki ben motoru 2011 Mayıs ayında teslim alacağımdan haliylede vize süreside bitmiş oluyor.Bu nedenle motosiklet kanunen vizeye girmek zorunda.

Yukarıdaki soroyu prosedürü bilmediğimden sordum.Trafikteki tüm ruhsat ve pilaka işlemleri bittikten sonra mı vizeye girmemiz gerekiyor,yoksa önceden mi vizeye gireceğiz ki sanıyorum vizede ruhsatın çıkmış ve pilakanın takılmış olması gerekiyormuş.

Bununla birliktede motosikletlerdede acaba zorunlu Trafik Sigortasını da yaptırıyormuyuz?

vize ile ilgili biraz yardımcı olmaya çalışayım , bildiğim kadarıyla motorun üretim tarihiyle değil trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3 yıl vize süresi var . en azından benim öyleydi . 2009 model 2010 mayıs trafik çıkışlı motorum 2013 yılına kadar vize gerekmiyodu. buna dayanarak söyledim.
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
    Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Amca35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoş geldiniz.

Vize süreci Sen motoru üzerine aldığın tarih, yani tescil ettirdiğin tarihten itibaren 3 yıldır.....

Yani kısaca senin motorun vizesi 2014 yılına kadar geçerli olacak.... Vize yaptırman gerekmez... Hiç düşünme ....

Vize model ile alakalı bir şey değil.... Tescil ettirdiğin tarih önemlidir....

Senin yapacağın şeyler :
    1- araç yeterlilik belgen
    2- Faturan
    3- ÖTV makbuzun (bunları satıcı sana vericek .)

Bu belgelerle emniyete gidiceksin..... Onlar sana dolduracağın formu vericekler..... O formu doldurtup (sakın emniyet civarında muameleciye falan doldurtmaya kalkma ) Teslim ediceksin..SAna plaka bastırabilmen için seçtiğin plakanın fişini vericekler.... O fişle plakacıya gidip plakanı bastıracaksın.... Emniyetten sana hangi plakacının yetkili olduğunu söylerler... Adresini verirler...
    Plakanı bastırp emniyete mühürleteceksin.... Sonra sana söyledikleri gün de gidip ruhsatını alıcaksın.....
    Ruhsatı aldıktan sonra bir sigorta şirlketine gidip zorunlu trafik sigortasını yaptıracaksın....
    BİTTİ.................

Vize falan yok... 3 yıl yok yani....

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    25 MART İÇİN teras kafe başlığı açılmıştır. onaydan geçmesi bekleniyor.

kısaca şöyle; 3 nisanda yapacağımız SEZON AÇILIŞI öncesi eskilerle ve yenilerle tanışmak ve kaynaşmak için 25 martta teras kafede 19 30 sonrası toplanıyoruz
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25 MART İÇİN teras kafe başlığı açılmıştır. onaydan geçmesi bekleniyor.

kısaca şöyle; 3 nisanda yapacağımız SEZON AÇILIŞI öncesi eskilerle ve yenilerle tanışmak ve kaynaşmak için 25 martta teras kafede 19 30 sonrası toplanıyoruz
    abi şunu 24 mart yapsak baktımda cuma gününe denk geliyor çalışıyom ben gecelere kadar o gün
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı KBC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi şunu 24 mart yapsak baktımda cuma gününe denk geliyor çalışıyom ben gecelere kadar o gün
    Zaten gecelere kadar duruyoruz terasta...Çıkmamız gece 1 i buluyor...

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten gecelere kadar duruyoruz terasta...Çıkmamız gece 1 i buluyor...
    yetişirim ozamana Allah nasip ederse motorlu etmezse motorsuz gelmeye çalışıcam

kabataşlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TA
    25 toplantısı Bornova küçükpark teras kafedemi olacak?

Motosikleti
    Fazer
    Arkadaşlar Merhaba... İzmir Göztepe oturuyorum. Motorumu koyacak yer sıkıntısı çekiyorum. Her ay 90tl otoparka para vermek zorunda kalıyorum ve yine içime sinmiyor coluk cocuk yağmur çamura maruz kalıyor.Göztepede aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlar var ise beraber kapalı bir yer kiralayabilirz yada mevcut bir garaja ortak olabilirim.

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    İzmir MT'den Birileri Kuşadasına Geldimi ? SS Motorlarla Sahilde Toplanmıslardı 35 plaka Hepsi
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Motosikleti
    kawa z750s
    selamlar izmir,
    motoizmir magazasindaki mavi 2000 hayabusa ile ilgili bilgisi olan var mi acaba?

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı lagax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar izmir,
    motoizmir magazasindaki mavi 2000 hayabusa ile ilgili bilgisi olan var mi acaba?
    lagax özel mesaj yazdım ,yazdığın konuyla alakasız , bi bakarmısın.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı kabataşlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25 toplantısı Bornova küçükpark teras kafedemi olacak?
    Evet arkadaşım..... Bekleriz...

Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmir MT'den Birileri Kuşadasına Geldimi ? SS Motorlarla Sahilde Toplanmıslardı 35 plaka Hepsi
    Bu gün biz de kuşadasındaydık.... Bayağı bir motorcu gitmişti güzel havaya istinaden.....
    Sitemizden de çok kişi gitti..Ama SS binen pek yok bizde....

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giremiyorum bir kaç gündür iş güçten,selam herkese..

Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski üyelerin sorunlarınla ilgilenmiyormusun ben 2 den sonra teklemeye başladım eskiden 3 ü bitirirdim şimdi soğuktanmı acaba diye düşünüyorum birde kalkarken sorun var bazı zamanlar ağır kalkıyor baharı yazı bekleyim düzelir diyordum ama birde sana sorayım dedim

not;bujiler,hava filtresi,yağ,antifiriz yeni değişti sadece karbüratör manifoltları çatlak kaldı onuda sipariş ettik gelecek sence bunlar yapılınca düzelecekmi ?
    Abi çok fazla medet umma artık bence ondan,ötv lik oldu,neresini değiştirirsen değiştir sıkıntı olur,katkı maddesi de kullansan motoru tekletebiliyormuş,sen pek kurcalama,bundan sonra huzurlu sürüşlere yelken aç bence

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seyirsin seyirsin....

Marche cabarret i kapatırsan iyi olur be.... 2 kişi 500 falan dedi çirkin çocuk....
    Çikin kapatsın abi o zaman,adam bi orada bi burada,işi düşmediği sürece de yazmıyor zaten Bari kapattırsın mekanı,affettirsin kendini Ben şahsen böyle bir durumda onu hemen affedebilirim

Motosikleti
    Honda CBF 150
    MT İzmir'e selamlar

Aranızda yer vardır umarım özü İstanbullu gönlü İzmirli olarak katılıyorum en az bir 4 yıl aranızdayım yaklaşık 1.5 senedir de İzmir'deyim adım Şahin

memoli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbf 150 2013
    alp selam cengiz selam herkeze selam arkadaşlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler