Merhaba arkadaşlar,
Herkese iyi yıllar
3 Ocak itibariyle İzmir'de olacağım, görüşmek, hasret gidermek üzere...
Yeni yılınız kutlu olsun şimdiden...
Merhaba arkadaşlar,
Herkese iyi yıllar
3 Ocak itibariyle İzmir'de olacağım, görüşmek, hasret gidermek üzere...
Yeni yılınız kutlu olsun şimdiden...
...Sergerdan...
Merhaba gitardando
Bencede bi ara toplaşsak çok sevinirim.
Arkadaslar 16 ocak için 2 adet izmir erzurum uçak bileti var elimde. işim cıktıgı için gidemicem kampayalı bilet oldu için iptal edemiyorum. biletin tekini 50 tl ye aldım isteyen arkadas olursa uygun fiyata verebilirim. İletişim : 0530 328 68 30
arkadaslar 2. el bi motor almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi ve saglamdır_?? super 8 mi an 125 mi? nedenlerini sylerseniz sevinirim
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1ANBLIUea
Hoş geldin Ali'cim senin için de iyi bir yıl olur inşallah En kısa zamanda görüşürüz inşallah..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
Volkan merhaba.
Bu akşam İnciraltı (Kırkahvesinde) Cengiz ve Alptunay'la birlikteydik...yakında Terasta bir toplanma organize edeceğiz....Cengiz organizasyonu haledecek sanırım
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
3 yada 4 şubat gibi bir büyük toplantıyı TERAS kafede yapma düşüncesindeyiz. bu zaman zarfında bize uygun ve daha eğlenceli bir mekan bulursak ( kuru fasulye,pilav,turşu) ( fasıllı sade bir mekan) ( çorba, bol sohbet) gibi değerlendirmeye alınacak ve en geç toplantıya bir hafta kala duyurulacaktır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Değerli arkadaşlarım bu arada İzmir'de motorumun ruhsat ve yeni plaka işlemlerini acaba kendim yapabilirmiyim? Çok zormudur yada çok teferruatlımıdır? Yada güvenilir bir trafik takip bürosuna versem çok mu komisyon alırlar?Bu konuda değerli tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.Bunun dışında motosikletim sıfır olduğundan ilkkez trafiğe çıcağaından masrafları çok tutarmı?
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Boşa muammeleciye para kaptırma..Kendin yapablirsin..... Bir dosya alıcaksın... Aracın faturaları ve yeterlilik belgelerini kimlik fotokopinle birlikte emniyete vericeksin.... Onlar sana bastırman için plaka fişi vericek... Onu bastırdıktan sonra emniyetten mühürleteceksin... Ruhsatını alıcaksın... Aslında uzun işlem gibi duruyor ama gayet basit...
Boşa aracılara para kaptırmaya değmez...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ve kesinlikle kapıda "sana yardımcı olayım","abi o öyle götürülmez dilekçe,ek1 bla bla doldurtacaksın şuradan" gibi şeyler söyleyenlere inanma.Onlarda kurnaz takipçiler.Elinde dosyayı görünce hemen yapışırlar kemeraltı esnafı gibi.
İşlemleri kesinlikle kendin yapabilirsin,hem daha güvenli hemde daha ucuza mal etmiş olursun.Takipçiye para kaptırmanın hiç bir anlamı yok..Tabi yine karar sizde..
Çok teşekkür ediyorum, bu açıklamalar oldukça içimi rahatlattı. Hayatımda ilkkez plakalı bir aracım olacak acemilik ve heyecan o yüzden.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------
Verdiğin bu yararlı ve açıklayıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
BİLGİ ve SEVGİ
Değerli arkadaşlarım,yaklaşık olarak 5 yıldır profesyonel ahşap model gemiler yapmaktayım ve bu çalışmalarımın tamamını FORUM da bulunan KONU DIŞI Bölümündeki MT-Modelciler grubunda resimlerin tamamını paylaştım.Oradan tüm modellerimin resimlerine bakabilirsiniz.İyi seyirler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------
Linkini veriyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/hobi...k-grubu-3.html
BİLGİ ve SEVGİ
Günaydın İzmir
BİLGİ ve SEVGİ
herkese selamlar
teras kafe uygundur. etkili ve yetkili arkadaşlar gerekeni yapsın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)