Evet evet şu sizin Volkan Tekrardan merhabalar. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim!
Evet evet şu sizin Volkan Tekrardan merhabalar. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim!
Biliyorum...Biz motorları kafa kafaya verip kapıştırdık bile...
Epeydir sesi soluğu çıkmadı.....
Dur bir tane resmi bile var....
Uploaded with ImageShack.us
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Vay vay vay...kardeşlerime bakın..biri birinden yakışıklı Alp sanki sen Fazer'ı biraz alçaltsan daha rahat edecekmişsin gibi geldi bana?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 ----------
Eee hani foto yok mu Volkan? foto isterik biz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ey dostlar:Dbende uzun zamandır chooper kullanıcısıyım.merak ettiğimse burdan toplanma organizyonu oluyomu gezi falan?bikaç grup var malum ama bu site üzerinden sizleri soruyorum yani bende katılmak isterim
23/aralık/ perşembe yine helikopter pistindeyiz semaverimiz tam gaz misafirleri ağırlamaya hazır olacak
adres; turkuaz cafe arkası deniz kenarı helikopter pisti
inciraltı girişine varmadan solda GURME RESTORAN karşısından otoparkın yanından direk denize yanımıza çıkabilirsiniz
özdilek tarafından gelenler sahili takip ederse bizi bulabilir. balıkçı barınağı yanındayız
hiç bulamazsanız dumanı takip edin SEMAVER yanıyordur
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...#ixzz18s4m5kIe
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Uzun zamandır aranızdan ayrı kaldım pek forumada bakamıyordum; malüm ay sonu yıl sonu sayım derken kendimizi kaybettik.Bu arada müjdemi isterim en sonunda tam 6 ay boyunca uğraşmam didinmem ve azim sabırla A2 ehliyeyimi rsmen almış bulunmaktayım.Herşeyde bir hayır vardır evraklarım emniyetde bir aydır kayıptı internet üzerinden PTT genel müdürlüğüne kadar araştırdım sonunda sabırla dedektif gibi incelemelerim sonucu evrakları bulduk. Fark vermiş dahi olsam benim A2 ehliyetimi trafikten almam tam 6 ay sürdü malüm şuanda yeni kurallar gereği parmak izi veriyorsunuz e bizimde parmaklar eksik çıkınca olayın boyutu yönü değişti ama şimdi içim rahat müthiş bir kontrolden geçtim devlet hastesinde heyetde görevli tam 8 profesör beni incelediler kanun kitabını incelediler özel testler yaptılar ve evet mutlu son A2 ehliyet alabilir raporu çıktı ve ehliyetime kavuştum.Artık şimdi sıra satın almış olduğum motosikletimi nisan 2011 gibi mağazadan teslim almayı pilanlıyorum yani Allah nasip ederse 2011 yazında sizlerleyim.
Sevgi ve Saygılarımla.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
30.12.2010 aksamı inciraltı helikopter pistinde olacağız ilgilenenlere duyurulur.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şuan için yok ancak 2011 yılı yazına yetiştirmeyi planladığım tamamı ahşap 125cm boyunda Elektrik motorlu,su soğutmalı süret/gezinti teknesini yetiştirmeye çalışacağım.Yazın Allah nasip ederse tekneyi sırtıma yüklenip motosikletime atlayıp o göl senin,bu nehir benim,şu deniz gezeceğim.Hem gezeceğim hemde RC kumandalı teknemi yüzdüreceğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
Bu arada İzmir'de işini bilen motorun hakkını veren,esnaflık ahlakına sahip Ramzey 250 QM servisi varmı? Bu konuda tecrübe ve bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız.
Saygılarımla.
BİLGİ ve SEVGİ
uzun sıradan beri yokum buralarda neler olmuş neler tühh ya şehir dışındayız katılamıyoz etkinliklere amca sen muradına ermişin birde ben erebilsem
BİLGİ ve SEVGİ
şimdiden herkese mutlu yıllar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Yarın yazmak mümkün olmayabilir....
Şimdiden tüm MT İzmir parçası kardeşlerime sağlıklı,hayırlı ve bol kazançlı bir 2011 yılı dilerim. Sağ salim görüşmek üzere
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)