29 Ekim korteji oluyormu İzmirde, bilgisi olan var mı?
29 Ekim korteji oluyormu İzmirde, bilgisi olan var mı?
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
29 ekim korteji istiyoruz izmridede büyük abiler organize edin bilgilerinize..
Saygılarımla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------
Bu senede izmir ege garaj35 tuning gibi kurulşlarla katılmayalım okadar cumhuriyet sevdalısı war istanbul yapıyor ne güzel az kaldı hadi ayarlayın abilerim ya =)
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
inşallah olurda bizde katılırız
Demokrasinin ve Mustafa Kemalin kalesi izmirden böyle bir kutlama bekliyoruz..
Zaman:29 Ekim Cuma · 10:00 - 13:30
Yer: İZMİR ALSANCAK LİMANINI 100 M GEÇİNCE İŞ BANKASI ÖNÜNDE
İzmirli tüm motosikletçiler grup ayrımı yapmaksızın burada toplanıyor. İsterse MT izmir öncesinde ayrı bir noktada toplanıp diğer motosikletçilere sonradan katılabilir. Vakit az kaldı. tuncer birşeyler düşünmüştür büyük ihtimalle
Böle bi etkinlik var.
http://www.facebook.com/photo.php?pi...48948635126731
orada kimler olacak ben katılacağım olacak arkdaşlarla haberleselım bırlıkte olalım???
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
MT İzmir olarak bu sene maalesef ki ayrı bir kortejimiz yok.Toplu kortejlere katılmak isteyenler wallace ın verdiği bilgiler ışığında katılabilirler.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tüm cumhuriyet çocuklarının CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Bu sene korteje katılmadım açıkcası da pek içimden gelmedi. bu kortej işlerinde olgunlaşmamış bir çok sürücü arkadaşımız oluyor. bir kısım puan kapma derdinde bir kısım başka şeylerin peşinde bizim gibi bir kısımda cumhuriyet derdinde. neyse sözün özü katılasım gelmedi.
Gelelim diğer konuya........
13 Kasım 2010 tarihinde Best Western Hotel Konak'ta nikah törenimiz ve kokteylimiz var.
Bizi seven tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. hava şartları müsait olursa kortej de yapabiliriz. ama şimdiden bunun için bir şey söylemek net olmaz. bu iki hafta izmiri sular götürdü. satıp er-5 i jetski alasım geldi
neyse dediğim gibi herkeşler davetlidir. şekerler benden
wallace hayırlı uğurlu olsun
Deniz 125 RR arkadaşım senin plak 35 uej civarı bişeymiydi mt çıkartması vardı,hatta fuar yolunda ışıklarda yanyana geldik sonra tokatladım seni cubla
......................
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
allah allah ewt ya 35eju56 benım plaka hattaaplakamda motosiklet netin amblemı war asya mı mavi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------
29 EKİM KORTEJ İZMİR FOTOLARI BURDAN ALABİLRİSİNİZ GELENLER VARSA
http://www.facebook.com/album.php?ai...00001440481315
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)