merhaba arkadaslar
motosiklet kullanmaya yeni basladım , tabiki kask ve mont lazım izmirde tavsiye edebileceginiz magzalar var mı ?
belki arada kaçar gelirim piste. dayımda çok merak ediyordu yarışları onu da getirebilirim.
kahramanlarda Ergür motor var bir de MCA ikisinde de kaliteli mallar vardır. fiyatda makul. ayrıca sahibinden.com a da bakabilirsin güzel şeyler düşebiliyor
Sen ne biçim bir insan Wllace'ım R5'lim evlenme arifesinde bile buaralara yorum yetiştiriyorsun yavv hayi pazar günü piste gel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:48 ----------
pistte görüşürüz..Wallace'siz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Herkese merhabalar..
Wallace Allah tamamına erdirsin
Değerli motor dostlarım ve arkadaşlarım.Nihayet sonunda azmettim ve başardım A-2 Motosklet ehliyet sınavlarını başarı ile verdim ve yapılan kontroller muayeler sonucunda parmaklarım olmasada son sıvav olan A-2 direksiyon sınavını başarı ile verdim.Şimdi vicdanen çok rahatladım.Neden derseniz konuyu bilenler biliyorlar ehliyetimi almadan önce motorumu satın almıştım (ki hala teslim almadım) ehliyetimi almadan motor almak hangi akla hizmet hele birde 250 cc QM250 Ramzey de alınca malüm kesin yollarda kontrollere takılırdım.Ama artık resmi olarak bende sizler gibi A-2 ehliyete sahibim.Bu arada malümünüz Trafik müdürlüğünden ehliyetimi almak belli bir ücrete tabi olduğundan motosikletimi mağazana muhtemelen 2011 mart yada nisan sonu teslim almayı planlıyorum,hem kış geldi hemde şuan koyacak yerim yok önümüzdeki sene inşallah bende aranızdayım artık hayırlısıyla inşallah.Sevgi ve Saygılarımla.
Nişanlanan değerli arkadaşımıda buradan ayrıca tebrik ediyorum Allah tamamını erdirsin darısı benim başıma inşallah.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
pazar- yani bugun pistte etkinliği izleyeceğiz katılımcı arkadaşlar ile görüşmek üzere..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Wallace hocam hayırlı olsun.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
aşk olsun koca pastayı tek yiyemem dedim ama yedim nişan aile içinde yapıldı ama bir akşam topic açacağım hep beraber kutlamasını yapacağız. o zaman tıka basa pasta yiyebilirsin.
eywallah modum. darısı başına
amca35 ehliyetiniz hayırlı olsun. teşekkür ederim.
eywallah kardeşim benim teşekkürler. görüşemesekde buradan haberleşiyoruz ya o bile mutlu ediyor insanı. sevgilerle
Allah tamamına erdirsin, ömür boyu mıtluluklar dilerim Wallace..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
herkese merhabalar sitenize yeni uye oldum.kismetse bende yilbasindan sonra motor sahibi olmayi planliyorum malum once ehliyet gerek
birde sanirsam kis sezonunda fiyatlarda daha uygun oluyorumus... herkese kazasiz surusler...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)