herkese mutlu bayramlar....
izmirden satilik yamaha majesty 400 ilgilenenler ozelden bana ulassin lutfen...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31094496/detay
herkese mutlu bayramlar....
izmirden satilik yamaha majesty 400 ilgilenenler ozelden bana ulassin lutfen...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31094496/detay
Ride your way
[/COLOR]
Sana 150 kurs parası 150 ıvırzıvır masraf 300 liraya falan maal olur....
Bahçelievler sürücü kursuna gidebilirsin..Bozyaka devlet hastanesi karşısı....
Alper gönderdi dersen sana yardımcı olurlar... Tufan ya da Tayfunu gör..[/QUOTE]
tesekkürler Alp bey önümüzdeki hafta ugrayıp görüşecegim
whatever doesn't kill me, makes me stronger.
bayramınız mubarek olsun arkadaşklar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
herkese selamlar uzun bi ayrılıktan benn geldimm artık her akşam buralardayım allahın izniylee :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------
herkesin ramazan bayramı kutlu olsunn (seninde wallace abeee):D
::tutkuy:: HAYATI TEZBİH YAPTIM BAZEN SALLIYORUM BAZEN ÇEKİYORUM::tutkuy::
İzmirden tüm motorcu arkadaşlarıma selam İsmim Can Sigortacıyım ihtiyaç duyulduğun an yardımcı olabilirim aklınıza takılan evrak konularında her ne olursa sigorta plaka ruhsat v.s. ile ilgili Ehliyet mevzuu olmuş arkadaşımız var izmirde sürücü kursu sahibi piyasanın çok daha altında ehliyet almasına yardımcı da olabilirim ;)
eywallah adaşım benim. nerelerdesin murti yüzünü göremez olduk gelsene bir akşam semavere
arkadaşım boyun yaşın ve kilon ne kadar? bir de illa race tipi bir motosiklete mi bineceksin yoksa başta öğreneyim bir süre sonra (ki herkesin yaptığı gibi) büyütüp başka birşey alırım nasılsa diye mi düşünüyorsun?
neyse gittim geldim altınoluk 500 km falan. iyi geldi. ama ayvalık-edremit arası yol biraz bozuk çalışma falan var. gidecek olanlara söyleyeyim
merhaba ehliyet mevzuu derken beni kast ettiniz sanırım bu konuda yardımcı olursanız gercekden minnettar kalırım mail adresimi eklerseniz daha detaylı konusmak isterim tesekkürler. han-034@hotmail.com
whatever doesn't kill me, makes me stronger.
şimdi yoruma biraz daha müsait. valla kardeşim cbr 125 bu cüsseyle altında bisiklet gibi kalır. üzerine çık bir otur istersen. bence altında çok ufak duracak ve çok rahat edemeyeceksin. öğrenmek için honda cbf 150 yada cbf 250 sana daha uygun olabilir. sonra satar büyütürsün
Berkc bornova da yükseliş honda var ordan cbr a bakabilirsin.kendime hakim olurum diyosan sana 2.el ninja 250 de öneririm boyuna ve kilona daha uygun oda başlangıç olarak iyi sayılır ama cbr a kesinlikle bak yinede.
Arkadaslar, 23 Eylul Persembe gunu CBF150 ile Izmir`den yola cikip Kozak yaylasi uzerinden Bozcaada`ya gidiyorum. Donusum Pazartesi olacak. Bana katilmak isteyen olursa basimin ustunde yeriniz var.
[B]:pale: Part time motorcu :pale:[/B]
Geçen ay kaybettiğimiz dostumuz rahmetli aye Murat için 25/09/2010 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Eyüp Sultan camiisinde mevlit okutulacaktır.Dostumuzdan duasını esirgemeyecek herkezi bekliyoruz.
Not:Eşiyle gelmek isteyenler çekinmeden gelebilir.
guncel konu arkadaslar...
hani bende diyorum ki izmir mt olarak bizde merkezi bi nokta belirleyip lokma doktursek rahmetli murat için bi hayır yapsak...
nasıl olur ???
cuma günü altınoluğa gittim cumartesi gece döndüm. aklında olsun ayvalığa kadar 3 tane yolda pusu kurmuş radar vardı. dikkat et. ayrıca ayvalık edremit arasında yol çalışmaları var. kimi yerde bir gidiş bir geliş ve yol bazı kesimlerde bozuk. toz toprakda çok kalkıyor. hafif de mıcır vardı. ayvalıktan sonra yol çalışmalarına da dikkat et. kazasız belasız git gel
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)