SELAMUN ALEYKÜM
Tüm Mt Üyesi Abilerime ve Arkadaşlarıma Sevgiler Saygılar...
Abilerim ve Arkadaşlarım Msn Adresim:okn93@hotmail.de
Facebook Adresim: Okan Johann Eklerseniz Sevinirim..
Mt Üyelerine Allah Kaza Bela Vermesin Saygılarımı Sunuyorum ...
Ride to Live , Live to Ride...
:bounce:
merabalar arkadaşlar... zırhlı birlikler okulu ve egitim okulu komutanlıgı ankara etimesgut... acemi birligim son gün 14eylül 2010
ulaşmak istenyenler: 554 253 92 41
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Herkese merhaba..
Haberini aldıktan sonra tahmini yapması kolay tabi Artık biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok.Yazın ortasında motorsuz kalınmazdı hakikaten..
Metin im hayırlı tezkereler şimdiden.Gitmeden mutlaka görüşelim..
Merhaba,motorunuz hakkında daha detaylı bir bilgi (ve fiyatı) nı alabileceğim bir link atar ya da özel mesaj yoluyla bilgilendirme yaparsanız bir arkadaşım arıyordu onun için değerlendirebiliriz.
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese..
Geçenlerde bi arkadaşımın motoruna binince bende bi tutku başladı böle
Hatta o arkadaşımın abisinden (ki daha deneyimli) başlangıç motoru olarak tavsiye de aldım.
Bana CBR 125 i önerdi. Fiyat ve performans olarakta makul göründü bana. Ben sizin de önerileri ve fikirlerinizi alayım dedim. Ayrıca öğrenme aşamasında yardım edebilirmisiniz. Vitesli olarak hiç bi tecrübem yok motorsiklette. Sürücü kursunda ne kadar öğrenebilirim ?
Neyse bu kadar soru yeter sanırım
Hayır bu sessizlik hayırlı bir sessizlik.Malüm şimdi Ramazan Ayındayız bir çoğumuz oruçlu, işlerde yoğun olunca akşam eve kendimizi zor atıyoruz.Bu arada tüm İzmir gurubunun ve memleketimin geçmiş kandili (Kadir Gecesi) mübarek olsun.Şimdiden hepinizin şeker bayramını kutluyorum.Bayramdan sonra bu ayın 18 de A-2 direksiyon sınavım var,yazılıdan 95 puan aldım. ''B'' sınıfı ehliyetim var eski bir TIR cıyım malüm şimdi kanunlar karşısında araç olarak ''B'' sınıfı araçlar kullanabiliyorum.Canlı kanlı beni görünce sebebini anlıyacaksınız E haliyle bu benim ''B'' ehliyeti uzun yıllardır yanlızdı bari dedim onu bu yanlızlıktan kurtarayım yanınada bir A-2 ilave edelim dedim.Nasılım? Yazımda Erman Kuzu gibi oldu.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
izmir yazın rehavetinde halen.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
))
montaj şart .. tabi siteyede
teşekkurler ayvalık harıkaa yaa asıgım ben oraaya
parça kontör | parça kontör bayii | parça kontör bayilik
www.jettoptandakika.com/
jettoptandakika@hotmail.com
Yarın akşam arefe olması sebebiyle Bu akşam İnciraltı helikopter pistindeyiz.... Yolu düşen olursa bayramlaşırız....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tüm izmirli motorcu arkadaşlarımın bayramını kutlarım sevgilerle
Hasan KARTALCIKLAR
Herkesin bayramı kutlu olsun....
herkezin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. bir soru sormak istiyorum motorumu aldım fakat ehliyetim yok. izmir de tanıdık bi sürücü kursu olan bana yardım edebilecek birisi var mı ? bir de b ehliyetim var a2 almam fiyat olarak herseyiyle trafik kurs harc saglık raporu vs. bna ne kadara mal olur ?
whatever doesn't kill me, makes me stronger.
Herkese iyi bayramlar
Alper abi beni neden monte ediyorsunuz siteye yahu
Sence neden olabilir?...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------
Sana 150 kurs parası 150 ıvırzıvır masraf 300 liraya falan maal olur....
Bahçelievler sürücü kursuna gidebilirsin..Bozyaka devlet hastanesi karşısı....
Alper gönderdi dersen sana yardımcı olurlar... Tufan ya da Tayfunu gör..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)