[QUOTE=Wallace;2118826]vay alico kardeşim nasılsın?
Çok sağol hocam idare ediyoruz.Hafta sonları yollarda hafta içi çalışmaya devam..... Ama hep takipteyiz.
[QUOTE=Wallace;2118826]vay alico kardeşim nasılsın?
Çok sağol hocam idare ediyoruz.Hafta sonları yollarda hafta içi çalışmaya devam..... Ama hep takipteyiz.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Bakım sana sadece GESTAY yazsam yeterli olurmu ?
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
Ne işim olur benim tankla mankla ben ak-47 + mg-3üme bakarım gerisi beni ilgilendirmez tankçılar ne işe yarıyo yapsın itneler
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
Selamlar arkadaslar,
CBF150 yi 15000Km bakima sokacam izne ciktigimda, Izmir`den Bozcaada`ya gidip donecegim kismetse. Izmir`li arkadaslar servis icin neresini tavsiye ederler acaba, Honda Yukselise gotureyim mi?
Gidis donus tahmini 700 Km ye yakin yol yaparim herhalde her turlu tavsiye ve uyariniza ihtiyacim olacak. Ayrica Eylul ayinin son haftasi icin planladigim seyahate katilmak isteyen arkadas olursa basimin ustunde yeriniz var...
satılık ybr arıyorum varsa eşi dostu satacak olan bana haber verirmisiniz ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
merhaba arkadaşlar arnızda yeniyim acaba bu basmanedki cınık kardeşlerin yerini bilen varmı biyardım
iyi bakamıyorsun demekki aydın gözler zayıflamış
sonbahar bozcaadanın tam zamanıdır. geçen sene gitmiştik çok da keyif almıştık. işine yararsa ilgili topiğin linki
http://www.motosiklet.net/forum/etki...d-viper75.html
tamam burakçım nasılsın bu arada?
hoşgeldin dediğin yerle ilgili bir fikrim yok
iyiyim murat abi ne olsun okul kazandım gazi otomotiv müh. çalışıyoz para biriktiriyoruz okul için (aslında motor için ama ) sen nasılsın
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hoşgeldin dediğin yerle ilgili bir fikrim yok[/QUOTE]
merhaba peki bornova tarafında bana önere bilecegin saglam bi servis varmı
Hepinize merhabalar;Ramazan ayınız mübarek olsun.Bende aranıza bugün katıldım umarım kabül dersiniz ancak sizler 3-4 ay bekleteceğim.Malüm öncelikle uzun vadede taksitle sıfır 2006 model Kırmızı Ramzey QM-250 aldım.Bunnla birlikte bu ve önümüzdeki ay ehliyet sınavına giriyorum her ne kadar B ehliyetim olsada A2 almak bir başka.Bununla birlikte belki motorumu kurban bayramına kadar teslim almış ve tüm plaka işlerini bitirmiş olurum çünki zamandan ziyada hepsi paraya dayanıyor.Sonunda 20 yıllık motosiklet hayalim gerçek olmak üzere maddi sıkıntılar nedeni ile bir türlü alamamıştım sonunda başardım hayırlısı olsun.Bu arada kendim çalıştığım özel sektör dışında Profesyonel Ahşap Model Gemi Sanatçısıyım.
Saygı ve Sevgilerimle.
Herkese merhaba..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)