selamlar arkadaşlar. size bi kaç sorum olucak. bu yaz sonu (eylül başı ) 1 haftalık bir gezi planım var. minik bir ege turu yapmayı planlıyorum. aklımdaki rota ; muğla (başlangıç) bodrum - milas -söke - kuşadası - çeşme -izmir -aydın - muğla .
bodrum da kalma problemim yok fakat kuşadası ve çeşme için önerilerinizi bekliyorum ,ekonomik pansiyonlar veya çadır camping alanları için. bir de kesinlikle git gör dediğiniz biyerler varmı bu rota üstünde veya civarlarında ? ( bu arada balık manyağıyımdır kıyıdan tutabileceğim yerler varmıdır ? )
şimdiden çok teşekkürler ...
KaSkTaK
mrb ızmırlı kardeşler bende sızdenım =)
Hasan'cım eline sağlık.
Candan karşılamanız ve konukseverliğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz arkadaşlar, gerçekten keyifli vakit geçirdik ve sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk.
Murat'a da bizi evinde misafir ettiği için ayrıca teşekkürler.
İnşallah kısa zamanda tekrar görüşürüz ve biz de sizi İstanbul'a bekleriz.
Bu arada biz 2 gündür yol yorgunluğu ve işe başlamanın telaşıyla henüz fotoğrafları upload edip başlık açamadık ama, en kısa zamanda başlık da açılacak.
alper abi patlatmış pompayı,
emre ya fotoları görünce üzüldüm, hiç haberim olmadı siteye bakmadığımdan yoğun çalışıyorum ama kaçıp yarım saat olsa ugramak isterdim hoş geldiniz hoş gittiniz inş yeşime selam
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Akşam inciraltında helikopter pistinde ufak çaplı bir toplaşma yapıcaz..Gelenleri bekleriz..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Merhaba İsmim Özgür 4 sene önce dishchy nickiyle üyeydim ama silinmiş.... Akşam katılmak isterim nerde bu helikoptewr pisti tarif eder misiniz?
Özgürcüm merhaba. helikopter pisti tam olarak İnciraltı Kır kahvesinin devamında Gurmenin hizasında olan geniş boş alandır. turkuazı geç devam et sahilden gurme hizasında dur.
ya gelmeyi isterdim ama akşam maç seyredecektim. seyrettimde 4 tane de attık sevindim.
kardeşim ne demek. her zaman bekleriz.
Abicim malum ben geriden takip ediyorum olayları, yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah.
Maç izleme & Skor --> Evet kesinlikle
Yeşim & Emre --> Wallace'me katılıyorum, lütfen bu sefer ben varken gelin de sizinle ben de görüşebileyim Zaten bunu saymayız
Tüm izmirli dostlarımın kandili mübarek olsun
sağolasın abi hepimizin mubarek olsun.
alp_tunay hocam Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Murat abi bunlar benden sana gelsin...
Sayın 329. kd Yada diyer adıyla 329. poşet tertibi
Bu arada buradan da yazmış olayım Alper abim yeni motorun hayırlı olsun yakında görücez yeni kızını...
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler..... Daha iyileri sizlerin olsun....
Bekircan maşşallah siyah bereleri takmışsın..Tankçı da değilsin ki neden siyah bere?..
Yakışmış ama lan kerata.... Bence sen kal askerde... Teskere bırak...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
O an elimizde siyah bere vardı abi ne yapalım
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
vay alico kardeşim nasılsın?
valla bekir üstüme alınmadım. niye dersen ben 331. poşet tertibiydim. bu arada alt devre alt devreliğini bilmeli. yoksa alayına gider yaparım birde o tankın hali ne leş gibi. ne biçim kullanıyorsunuz ordu malını. yap bakayım bana bakımın tanımını
valla bencede. kalsın siyah bereli bereli.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)