murattt birazzz geç olduuu ama ii şanslarrrrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ben daha yeni geldim. kimseyi tanımıyorum. herkez başarılar dilemiş ben ne olduğunu bilmediğim için önce sorayım dedim. yarışları mı var ??
Honda Hayat Onda ...
muratın doktora teziyle ilgili bi sunumu vardı yanlış hatırlamıyorsammm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
murat = hacı muratın kısaltması, wallace = william wallace'ın kısaltması, ortak yönüde ikisininde bir dönemin büyük kahramanları olmasıdır .
site içinde, bu güne kadar hiç msj yazmamış, varolduğu bile süpheli olan ikisninden harmanlanmış bir milenyum kahramanı, bizde öölesine yem atmak için adını andık,
May The Force Be With You
31 AĞUSTOS BULUŞMASIYLA İLGİLİ OLARAK BİRAZ GEÇ OLDU AMA; ARKADAŞLAR HEPİNİZLE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM.İLGİ VE ALAKA İÇİN AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.BUNDAN SONRADA MAKSİMUM KATILIM YAPMAK DİLEĞİYLE.SELAMLAR.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
E ne oldu sınav haberi olan var mı?
hadi murat abi hallet şu doktora işini de biz de grubumuzu istatistiksel olarak tanımlarken kabaralım...
Hem yarın soracaklar sana "oğlumuz ne iş yapar?" diye, orda da çok lazım gelir bu olay. iyi bişii yani.
...Sergerdan...
Cuma günü Martıda toplanalım derim.... Siz ne dersiniz?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
chopperrider,ne aldın yav ? Hadi hayırlısı olsun,kazasız belasız...
ARKADAŞLAR !
Cuma günü için buluşma başlığı açılmıştır.Duyurular bölümünden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
yok henüz almadım ama bi aksilik olmazsa yarın ya da sonraki gün alıyorum inşallah. kısmetse cuma akşamı gelir beğenilerinize sunarım...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
öncelikle hayırlı olsun lastiğin düz bassın sadece merak ettiğim GS nin hangi modelini aldın hyo GS mi honda GS mi kawa GS mi suzi GS mi ( öldürecek beni cuma günü )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
İlk tur benim ha...Sıramı kimseye vermem......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
İkinci turda benim...
Goldwing aldın diye duydum Hadi bakalım görelim makinayı...
Ne olursa olsun,hayırlısı olsun...
Api kaç basıyo?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)