Eğitim duyurusu için çok teşekkürler,
orada olmaya çalışacağım...
Eğitim duyurusu için çok teşekkürler,
orada olmaya çalışacağım...
Murat bu eğitim tam zamanında oldu motorun freni ve debriyajında sorun var bugun gösteremedim yarın yaparız
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
KAR YAĞIYOOOOOOOOOOR OLEYYYYYYYYYYYYYY KAR YAĞIYOOOOR KAR YAĞIYOOOR KAR YAĞIYOOOOR
yaa ben getıreyım size balıkesirden istemediğiniz kadar kar erimeyen kar hatta
Ride your way
Sabah kar yağdığını görünce eğitime gelemedik!
Yapıldı mı?
Bilgisi olanları bekliyoruz??...
Arkadaşlar bu haftanın buluşma yeriyle ilgili hala topic açılmamış. Sercan sanırım bu hafta bu konuyla sen ilgilenecektin. hadi elini çabuk tut, millet sabırsızlanıyor yer ve zaman konusunda.
Arkadaşlar ayrıca dün konak orkide iş merkezinin orada kafeterium diye bir mekan açılmış. işletmecileri tanıdığım insanlar bize özel bir akşam organize edebilirlermiş. süper kömürde kumru yapıyorlar (ustaları eski efes büfenin ustası hatırlayanlara), bakır demlikte çaylar, vitamin bar vs vs. bizlere özel bir menü ve fiyat listesi de hazırladı. Ayrıca canlı müzik imkanı da var. Korhan kardeşim çalıyor normalde ama gideceğimiz akşam o olmazsa bizler kendimizde çalabiliriz. Ses sistemi de emrimize amade anlayacağınız. Ayrıca mekan sahiplerinin özel bir süprizi daha olacak bizlere detayları daha sonra açacağım. Ne dersiniz bi cuma da bu mekanda toplanalım mı? Bizbize çalar söyler eğleniriz. Türküler şarkılar oooh mis gibi. Gitaristimizde var ritimcilerimizde sesi güzel olanlarımızda. mesela kuvva murat abimiz bize bir ege türküsü patlatır
Vitamin Bardan bir görüntü.
kardeşim ben toplanti duyurusunu dun açtim ama kimse bisey yazmamis duyurular bolumune bakan yok mu yaw?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
murat(wallece) abi ilk resimde " ŞOPAR gibi çıkmışın be yaw " bu arada mekan güzelmiş oraya da takılalım . ha unutmadan bugun( 5 şubat) kampüste bir SL 150 i gördüm galiba senden PLAKASI da yamuktu ..
umarım bu haftaki toplantıya gelebilirim sizleri çoooook özledim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ya sağol burakcım. dediğin SL 150 benim plaka da yamuk. taktırdım bi yere yamuldu düzelteyim bari aklıma gelmişken. gel görüşelim özlettin kendini
bundan sonra seni bir yerlerde görürsem önüne atlıcam murat abi böyle olmuyo bu iki etti
bende çok istiyom gelmek umarım gelebilirim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
atlamadan önce el salla da frenlemek kolay olsun burakcım. zaten topu topu bir hafta daha burdayım sonra 3-4 hafta binemiyecem karakaçana
09. Şubat Cuma Toplantısı linki
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...tml#post566369
http://www.motosiklet.net/forum/vide...D-videosu.html
bu da mt izmir videosu arkadaslar...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ellerine sağlık sercan çok iyi olmuş...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
arkadaşlar 07/02/2007 manisa mt toplantı foto linki...
http://www.motosiklet.net/forum/foto...ograflari.html
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
İzmiiir uyuma lütfen. Bu ne sessizliktir yahu...
Şşşşşşt İzmir sana diyorum.
Kalkın yahu canım sıkılıyor benim burada kös kös oturmaktan.
Neyse akşam görüşürüz
...Sergerdan...
Akşama silent rider ile orada olucaz. Herkezi özledim yaw yeni üyelerle de tanışmak için can atıyorum. Akşama görüşürüz.
akşama gelin görüşelim millet
sevgili forrap,
izmir mt nin gecmis gezi & toplanti linklerini ve video & foto linklerini ilk sayfadaki fotografin altina toplayabilirmiyiz, lutfen? tabii guzel olanlarini
sayfaya yeni giren uyelerin bizleri daha iyi tanimalari ve bizim daha kolay ulasabilmemiz acisindan...
teklif benden, sizlerde uygun goruruseniz...
Bu ne ya arkadaşlar
İzmir gezmekten nete girmez oldu valla
İkinci sayfanın ortalarına inmişiz...
A blessing with the hands
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)