İzmirli motorcular dikkat ettinizmi bilmiyorum ama
sabahtan beri kasklı kasksız bakmadan tüm motorları durdurup
ıncık cıncık herşeye bakıyorlar
AMAN DİKKAT
eet beni de çevirdiler ilk defa
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
beni durduramıyolar
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
valla ne diyeyim kardeş ben şahsen böyle kontroller oldukça seviniyorum. keşke daha sık denetimler olsa. trafikte bir dünya ehliyetsiz evraksız alkollü vs vs sürücü var. gereğini fazlasıyla yapsınlar
ne güzel sevindin mi sende
o zaman bir değişiklik yap sen motorcuları durdur
Bu arada o uçurucu modun derdi neymiş ki uçurmuş topiğimizi anlayamadım.
herkese selam...Darılmayın ama İzmir mt grubuna sitemim var. birçok kişi bu gruba yeni katılanlara ''hoşgeldiniz katılımcı olmanız dileğiyle'' gibi cümleler yazmışlar fakat görüyorum ki bu koca grupta genellikle herkes tanıdığı 5-10 kişiyle sohbet havasındalar. şahsen kendi adıma katılımcı olmaya çalışıyorum ama dediğim gibi herkes kendi ekibiyle yazışınca benim gibi gruptan tanıdığı olmayanlar olaylara - etkinliklere fransız kalıyoruz sanırım
topiklerin içine daha fazla yazı yazarsan, hatta bir gezi yapar paylaşırsan bir çok kişi senin tavrını tarzını öğrenir ve daha çok ve çabuk arkadaş edinirsin eski zamanlarda her hafta toplantı olurdu daha iyi kaynaşırdık şimdilerde herkez dediğin gibi kendince çevre edindi onlarla takılıyor. fakat bu demek değildirki yeni dostluklara kapandık, yine yeniden canlanacağız malum yaz geldi şimdi gezi zamanı, bir çok arkadaşımız kıştan tanıdığı sürüşünü bildiği ve güvendiği insanlarla yollara düştü. yeni kaynaşmalar kış toplantılarına bırakıldı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Herkese merhabalar,iyi haftasonları..
Cuma günü buluşma,pazar günü (önümüzdeki haftadan bahsediyorum bu pazar değil yanlış anlaşılma olmasın) gezi olacak.
Katılmak isteyenlerin bilgisine..
(Geziye katılmak isteyen arkadaşların cuma toplantısına en azından katılmaları gerekiyor,takdir edersiniz ki tanımadığımız arkadaşlarla yola çıkmak oldukça büyük bir güvenlik zaafıdır.)
Cuma buluşması linki ;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2097597
Görüşmek üzere..
selamlar izmir gurubu bende yeni bir izmirli motorcuyum
günlerdir forumda izmir de işini iyi ve dürüstçe yapan bir motsiklet servisi arıyorum fakat henüz düzgün bişr cevap alamadım
bu konuda bana yardım edebilirmsinizi
arkadaşlar herkese merhabalar.
nasılsınız?
arada bazen böyle şeyler olabiliyor. kusura bakma kişisel olarak da algılama. hadi hoşgeldin bakalım.
merhaba iyiyiz.
motosikletin marka ve modelini söylersen daha düzgün bir bilgi verebilirim.
görüşmek üzere forrapım
yollara mı düştü. ne yolu be gittiğimiz yerde yol mu vardı. o taşlı keçi patikasına yol diyorsan sen onu bilemem.
valla doğru söylemişsin üstad. araya hemen kaynak yapmak lazım
arkadaslar keeway land cruiser hakkında bana bilgi verirmisiniz.
hoş motoru aldım bile ama hakkında bişey bilmiyorum.motoru üstüme almadım daha.
motor ile ilgili düşüncelerinizi ve bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim...
Hayırlı olsun
eywallah dostum saol.
bilgisayarı düzenlerken ne buldum. bunun daha devamı da var. yoğun istek gelirse yayınlarım
bakalım bu adamı tanıyan var mı?
Uploaded with ImageShack.us
Herkese merhaba,iyi haftalar..
O fotoğrafların devamı bende de var wallaceım yandan fotoğraf çekenim MÖ den önce fotoğrafları onlar.. O fotoğrafların üzerinden o kadar çok geçti ki ben gidip geldim torun tombalağım (nicki wallace olabilir bu torungillerden biri ) bile geldi..
selamlar
selam motorum keeway outlook 150
işini düzgün yapan bir servis arıyorum
sanırım ve tahmin ettiğim gibi keeway motordan anlayan kimse yok yada cevap veren
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)