tüm dostlara merhaba arkadaşlar pazar günü yarışlarda olacagım gelen olursa ilk sagda olacam tel örgülerin yanında
tüm dostlara merhaba arkadaşlar pazar günü yarışlarda olacagım gelen olursa ilk sagda olacam tel örgülerin yanında
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
iyi günler abilerim ve arkadaşlar izmirde mondial 151rs vb türde 400-500 tl civarı 2.el motor satanınız varmı acaba almayı düşünüyorum mz fln buldum 350 tl gibi ama scootor düşünüyorum teşekkürler
Herkese selam..
İş durumlarıyla alakalı bir müddettir nete pek sık giremiyorum.Muhtemelen bir müddet daha böyle olacak.Etkinliklerle ilgili olarak gireceğim tabi ki arada da olsa.
Geçen buluşma çok güzeldi,bundan sonra da devamları gelecek
Finallerden dolayı son etkinliği kacırdım birdaha ne zaman olur ?
Herkese selamlar..
Pazar günü toplu olarak kan bağışında bulunacağız.Katılmak isteyenler için link ;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ran-pazar.html
Görüşmek üzere..
yeterli istek ve destek olursa bu hafta sonu yani 12 yada 13/06/2010 tarihinde bir kuşadası gezisi düşünüyoruz bakalım durum ne gösterecek
( pardon pazar yazısını şimdi gördüm tuncer SORRY)
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Pazar günü bir aksilik olmaması halinde mutlaka orada olacağım
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
selam ın aleyküüümm.arkadaşlar sitede yeniyim aranıza katılıp yorum yapmak için bile motor almayı bekledim.nasipse pazartesi yada salı teslim alıcam motorumu.
hepinize kazasız belasız sakin sürüşler ve günler dilerim...
artık bir cbf 150 sahibi...:cherry:
19 veya 20'sinde Çeşme yarımadasını keşfediyor olacağım. Mordoğan tarafları, sonra Karaburun vs... Yörede bildiğiniz eli yüzü düzgün bir pansiyon vs var mı? Zira hedef akşam uygun bir yer bulup iki tek atıp gidip yatmak... Sabah deniz, sonra İzmir'e dönüş...
[B]Wyvern Aeion[/B]
Kymco Xciting 250i
[B][COLOR="Red"]Karşıyaka[/COLOR][/B] / [B][COLOR="SeaGreen"]İzmir[/COLOR][/B]
Şimdilik bukadar 3-5 ay sonra daha ne fotolar gelicek görün...
Ankarada-İstanbulda-İzmirde askerlik yapıyorum diyenler utansın...
Batıda komutana doğuda vatana...
Günlük 3 saat uyku , tim eğitimi , haftada en az 2 sefer çatışma , neredeyse her gece taciz ateşi , insanlıktan uzak dağın tepesinde bir karakol , gece 6 saat mevzilerde nöbet , gündüz 12 saat kule nöbeti bırakında birazcık farkımız olsun dimi
Kimsenin zoruna gitmesin 139
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
slm arkadaslar bende aranıza bugün yeni katıldım umarım aranıza kabul edersiniz bende öle büyük motor yok ama olsun sizlerel birlik olup toplantılara katılmak yeni yerler ortamlar görmek herkesin hayalidir eminim
hersey gönlünüzce olsun kazasız sürüsler allaha emanet olun
ARKADAŞIM motorunun gücü değil yüreğinin gücü bu grup için yeterlidir, toplantıları takip et tanışırız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Merhaba İzmir MT..
Üniversite sonrası yaklaşık 13 yıl istanbul'da yaşadıktan sonra 1 Temmuz itibariyle İzmir'li oluyorum.. Umarım toplantılarda görüşüp tanışırız.. 34 Plakalı 97 model F650 görürseniz de o muhtemelen benimdir..
herkesin regaip kandili mübarek olsun arkadaslar
Kandiliniz mübarek olsun ,Hayırlı geceler.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Nerede bu izmir mt sakinleri
Arkadaslar 19-27 haziran arası etkinliginiz varsa katılmak isterim yarın bende yola cıkacagım, çeşme semalarında karsılasma dilegiyle =)
v-for racing
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)