Arkadaşlar tertemiz montumu satıyorum Bedeni M dir ilgilenenler olursa cok uygun fiyat.
http://www.sahibinden.com/roleff_rac...XQQdisplayitem
Arkadaşlar tertemiz montumu satıyorum Bedeni M dir ilgilenenler olursa cok uygun fiyat.
http://www.sahibinden.com/roleff_rac...XQQdisplayitem
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Arkadaşlar, nerde o eski geziler, nerde toplaşmalar, nerde muhabbetler v.s.?
BU c.tesi gezi mi yapsak? Pazar bowling mi oynasak? Brunch mı yapsak? Yol alsak hep beraber, Herkes yollarda geziler yapıyorlar İzmirMt de msj görmek mümkün değil.
Var mı önerisi olan?
Everything goes the way it should...
))
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
İmkan meselesi.
Herkese selamlar,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi.
Biraz daha geçsin,grup hareketlenecektir tabi ki.
bende geldim bende
slm arkadaşlar..bu sitede tüm izmirli motor tutkunlarını görmek heyecan verici doğrusu..gelişmeleri yakından takip edicem..
[COLOR="Blue"][B]XEVGEN::148::::148::::148::XEVGEN[/B][/COLOR]
izmir grubu zamanında yapacağını yaptı diğer gruplar bu hızı yakalasın diye bekliyoruz diğer illerin yağmur,mangal,semaver,deniz,eğlence,fasıl,sosyal ziyaretler,destekleme,propaganda,kalabalık,sac kavurma,balık avlama,asker uğurlama,kamp yapma vb gezi resimleri bizim resimlerin sayısına yaklaşsın yeniden ateşleniriz RAKİP OLMAYINCA TADI OLMUYOR
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar çeşmeden bağlanan varmı buralarda gelen olduğundada ugrasın yanıma muhabbet ederiz bir iki merkezdeki tansaştayım otobanın çıkışında mt de tekim galiba yanlız kowboy gibi olmuyor
Merhaba ;
Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
10039 Sok. No:30 A.O.S.B. Çiğli / İZMİR
bu adres e yakın olan bana yardımcı olacak birileri varmı acaba
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Merhaba sevgili motor sevdalısı arkadaşlarım.yeni sezonda hepinize bol kazasız uzun sürüşler dilerim.
bu sezona bende yeni motorumla girdim bir etkinlik olursa diye forumu sürekli takip ediyorum
14 ay daha bekleyin sonra yaparız
2011 temmuzda tekrar yollardayım o tarihe kadar Erzurum-Horasan tarafına yolu düşenleri beklerim
Herkes inandığına emanet olsun kalın sağlıcakla...
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)