Kahramanlara kadar gidiver hem gezmiş olursun
Ben o civarda birtek Blacksnake biliyorum onuda biliyosunuzdur zaten
Kahramanlara kadar gidiver hem gezmiş olursun
Ben o civarda birtek Blacksnake biliyorum onuda biliyosunuzdur zaten
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
Bende yine karşıyaka'da iyi bir motosiklet tamircisi tavsiyesi isteyeyim. Motosiklet bmw f650
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Arkadaşlar, Kawasaki ER-6N'e kavuştum aranızdayım ;)
Everything goes the way it should...
hayırlı olsun eser aabi
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Teşekkürler arkadaşlar , çok daha iyileri daha güzelleri sizin olur inşallah alp_tunay, anıların daha güzelleri olur merak etme ;)
Motosikletime alışayım bi gezilere katılacağım, bu kadar güçlü olmasını beklemiyordum, hem oturuş pozisyonu hem ses hemde ivmelenme çok çok iyi.....
Everything goes the way it should...
İki silindirden 72 Hp... Fazer bile artık 78 hp.... Kaldı ki 78 hp fazeri havada karada deler.....
Rengide en sevdiğim renk..... Tekrar hayırlı olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güzel alet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------
Bu arada yarın akşam inciraltı tarafına yolu düşen olursa sahilde semaver yakıcaz gevreğini,boyozunu kapan gelebilir çaylar semaverde
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
selamlar bana muğladan şahin birinci'nin teli var mı sizde?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yürekçe abi pm bak
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Çarşamba Günü Kuşadasına GEzi Yapan Grup Varmıydı İzmir MT'den 6-7 Yarıs Motoru 35 Plaka Sehiri Turladı :D Sizlerden Birimi
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Gittik geldik kazasz belasız,gerisi önemli değil.Allah içine sindirsin makinanı gerisi önemli değil
Bır saaadi yuuz dolar,sen istemek duj verejek elli dular daaa..
Sen İzmir yollarına alıştın bana da alışmak için Ankara kaldı napayım.Soğuk yer yahu (hava olarak değil yaşam olarak) Ankara Şanslısın İzmir e gelmiş olmakla
Elin ayağın tutuyo,git al motorunu Eser in ehliyet çıkmış olsaydı o getirecekti zaten,a2 si henüz çıkmadı
Duuuuj istemiyorum... 50dolar düüüüj hesaptan.... Gicelik diiil 8 saat lik istiyor ben....
Mola masraflarında benden...
Taaam taaam motora bindiğinin parasını almıcam senden.... 600 km motora binicen işte.... Benzinin de benden...
Üşüdünmü lem ankarada?.... Dönüşte Turgutludan önce ısınamassın bu mevsimde...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Valla aşırı üşümedim(sıkı giyindim biraz),rüzgarın kafama attığı şaplaklar haricinde bir sorun yoktu onunda cezası ertesi gün boyun ağrısı olarak geldi zaten.
Herkese iyi haftalar
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14263856.asp?gid=373
Bu arkadaşı tanıyan varmı? Salih KORKAT dün İkiçeşmelikte kaza yapmış.35 OD 2795 plakalı motosiklet galiba kırmızı mct.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)