merhabalar,
2006 ve uzeri Yamaha Majesty 400cc scooter ariyorum arkadaslar haberiniz olsun..
merhabalar,
2006 ve uzeri Yamaha Majesty 400cc scooter ariyorum arkadaslar haberiniz olsun..
Ride your way
ybr yi sattım, varmı cbf 150 satan
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bende cbr125i sattım havamı atıosun
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
erkmn abi sen buralardamıydın ya
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
İzmirdeki arkadaşlara kayseride mt den slm. Arkadaşlar sahibinden.com da izmir bornovada kanuni tiger marka motosiklet ilanı buldum bu motosikleti tanıyan gören bilgi verecek kimse varmı acaba? http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
iyi haftasonları beyler kazasdız belasız
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
İyi akşamlar herkeze nasılsınız ? Utku, Erhan abi hayırlısı olsun daha güzelleride olur umarım. Bende sattım benim yamahayı yayan geziyorum artık. Umarım kavusurum istediğim motora Çok özledim herkezi en kısa sürede görüşmek dileğiyle...
evet ya az kaldı. atarsa 62 mi ne. nasipse tam sezonda orayım.
ya sorma içim gitti neyse harbi kara kaplı defterim var asker malzemecisinden aldım. oraya yazıyorum bunları
firar edecemde otobüs bünyeme dokunuyor. dört tekerle firar edecek adam mıyız biz bekir. sen ne zaman gidiyon torun tombalak.
ya onu çıldırtmak benim boynumun borcu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)