Eyvallah saolasın Erman..
Valla gelince üst üste geliyor,hayırlısı ne diyim.
Eyvallah saolasın Erman..
Valla gelince üst üste geliyor,hayırlısı ne diyim.
Geçmiş olsun tuncer... Şanssızlık... Hemen kadere bağlayıp kadere küsmek olmaz...
Herşeyin hayırlısı
Sana bişey olmasın önemli ola o....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
geçmiş olsun allahtan sana birşey olmamış
Sağolun..
Kadere bağlamak tabi ki de olmaz,kadere bağlanacak bir durum yok zaten.Yazdıklarım kadar yazmadığım durumlar oldu üst üste gelen.Şanssızlık belki,dönemsel birşey Gülüp geçiyorum sadece..
Bunada şükür.
kardesim gecmis olsun..
"wert_35" arkadasim tesekkur ederim ilgin icin. umarim yakin zamanda cok gezi olur.. bu sayfa disinda haberlesme yonteminiz var midir? msn, tlf veya face grubu olarak??
tesekkurler tekrar hoscakalin saglikli kalin ((:
Rica ederim...
Tabiki var yakın zamandaki bi toplantıya katılırsanız hem tanışmış oluruz hemde telefon mail ne varsa alıp veririz face grubu falan var mı bilmiyorum ama yoktur heralde
Havalar biraz düzelsin bi toplantı yapılır
Tuncer geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
en son ne zaman banyo yaptın tuncer?
geçmiş olsun kardeşim olacak seyler bunlar başa gelmeden öğrenilmiyo nerde o 88 deki yollar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vay davut abi konu okuyo abi nerlerdesin özledik seni
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
kaza için geçmiş olsun diyorum bunada şükür diğerleri için OH olsun diyorum bu kadar motorcu dostun varken senin yolda kalman lastiğinin patladığı anda bir arkadaşını ( motordaşını) aramaman heleki benzinin bittiğinde sana tanker bile göndereceğimi bilmemen senin hatan, bir daha olmasın böyle basit şikayetlerle benim karşıma gelme ( suçluluk psikolojisi ENJEKSİYONU)
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tuncerim geçmiş olsun.
o bölgede terörist çoktur
zihni sinir proceleri olan bir tamrci de olabilir. alın verin ekonomiye can verin durumu.
mesela yeşildere besaşın karşı şeritinde yoldan geçen arabanın üzerine oto lastiği atmak suretiyle kaza yaptırıp arabayı soyan bir grup vardı. Geçen yaz yaptıkları bu eylemde yolcu koltuğunda oturan 19 yaşında genç bir delikanlı ölmüştü..
Sürücü koltuğunda ki 19 yaşındaki genç delikanlı ise en yakın arkadaşının öülümüne sebebiyet vermekten halen davalık. Vicdan da cabası..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Valla bununla geçmiş olsun ne diyim..300 lira sıkışmış bir köşeye,çıkacağı varmış.
Ben unuttum bile.. Saolsun herkes..
Cengiz abi,sen defalarca motorda beni kurtardın,bırakta araba ile kaldığımda başkası kurtarsınBir tanker benzin ısmarlamış,tekerlek getirmiş kadar oldun,saol
Herkese iyi haftalar,bol kazançlar
Geçmiş olsun Tuncerciğim.
insanın başına ummadık yerlerde neler geliyor şaşıyorum valla....
Neyse ki ucuz atlatmışsın.Allah beterinden saklasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------
Sen artık şöyle anlı şanlı bir ofis açsan diyorum..hep birlikte bir isim de buluruz..ne dersin:mrgreen
ÖRNEĞİN:
APV41 KURTRMA
APV41 KURTARICI
APV41 MOTO-KURTAR
APV41 MOTO-YARDIM
APV41 YOL YARDIM
APV41 HIZIR ACİL
Tabi tüm hizmetler 7/24.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Arkadaslar herkese selamlar, Su anda gorev nedeniyle Izmir`de olamasam da, (aah ah, ozledim) 15 subattan sonra donuyorum, sanirim mart gibi yeniden bir motora kavusuyorum. Bu forumlari takip etme karari aldigima da cok seviniyorum. MT izmir grubunun kim oldugunu, kimler oldugunu, ne yaptigini pek bilmiyorum, bastan sona okumaya calisiyorum... Bir gun tanisiriz mutlak yuz yuze... Motor alirken zaten izmirden, burada bayagi bi vigirdarim ben
Ozetle.. hepinize merhabalar tekrar..
Aybaşı da yaklaştı... Askere gidiceklere şimdiden hayırlı teskereler...
Ufak bir hatırlatma yapayım dedim...
Herkese iyi akşamlar..
kesin olmamakla irlikte şubat ayı içerisnde gidiyorum galiba...
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
O hooo.... İzmir uyumuş....
İyi akşamlar İzmir..
izmir uyumaz bir köşede saldırı planı yapıyordur güneş çıktığı anda yollar bizimdir
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)