Gecenin o saatinde olay sonrasında kendisiyle ilgili pek hayırlı ve kısa olmayan cümleler kurduğum bir arkadaş gece 01:30 sularında eski izmir yolu üzerinde(harapdere mevkii) bir çukura nasıl olduğunu anlayamayacağım şekilde kaldırım taşını(şu ufak sevimli olanlardan değil,en battal boy neredeyse benim kadar olan kenarlık taşını) sivrilemesine koymuş,yolun durumundan dolayı farketmek imkansız işin güzeli 20 ile gideceğin bir yolda değil (benden sonraki geçen her arabaya aynı şey oldu),sonuç; yağ karteri patlar(başka birşey var mı belli değil,serviste şuan).Sağa çekerim hemen kontağı kapatırım,bakarım yağ boşalır..O ara bir ses, küttttt vıjjjjjaaaaa paatt diğer araba ve aynı son..Koş Tuncer taşı çek başkaları yanmasın,maratona start veririm son düzlüğe gelip taşa son 15 metre kala bir ses,küüüütttt 3.araç ve aynı son..
Yahu arkadaş bunu kim neden yapar..Allah korusun,çok daha büyük bir durum olabilirdi.Terörist sadece dağda değil işte..Belkide bir köşeden olanları izleyip zevk aldı
Trafik polisi kaskolu olan bir araca tutanak tuttu gelip.
Çekiciler polisten önce geldi yine tabi gece öpücüğü için..
Ben tabi kasko yaptırmadığım için kuruşu kuruşuna herşeyi cebimden ödeyeceğim..Durumla ilgili şunu söylüyorum; koy koy suyundanda...
Bu arada bir gece öncesinde de otoban çıkışında lastik patlamıştı
Ondan da bir gece önce şirinyer bp de lpg olmadığını bilmemem üzerine oraya kadar gidip geri dönmem üzerine gediz opet e 200 metre kala lpg bitmişti,bir dolu uğraşla işi halletmiştik(pet şişede benzin vermiyorlar malum).
Olayın hemen ardından aklıma ya bu olayı motorla yaşasaydım ya da bir başkası yaşasaydı geldi,Allah korusun düşünmesi bile feci..
Ortalık bu kadar şeref yoksunu yaratık kaynıyorken,Allah hepimizi korusun.