hepsini sen yeme birazda motoru besle BÜYÜSÜN ( yaza fazer gelecek nasılsa 3 tane seni onlar taşır )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Zayıflamak en iyi çözüm bence...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
burda karting den görüntüler. biri bi waşşbırn ı benden uzak tutsun
http://www.izlesene.com/video/amator...olum-2/1494557
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:32 ----------
http://www.izlesene.com/video/amator...part-1/1494567
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Selam herkese..
Kaptan,dün gece 02:15 sularında sizin kahveyi görmüş oldum.Hakikaten manzarası güzel..
Pazar Muğla tarafına yolculuk var gibi gözüküyor,bir değişiklik olursa çok değil bir kaç kilo et de ben tüketirim Islatmak kolay değil,bi motor parası da ıslatmaya ayırmışsındır umarım abi
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
bir motor parası size helal olsun maksat gönüller bir olsun
özerim macit 500 bin gitmez dayun 129 binde
CENGOMOTO
Pancarda işim vardı geçerken çobana uğradım uscuk baktım kilo 25 TL ,deneyeceğim bakalım
tadı nasıl.Eskiden güzeldi.
Bu arada Havra sokağında kilo 20 TL ve tam kasap uscuğu bilginize.
Şööööyle ateşte fazla tutmadan kurutmadan yakmadan yağını ziyan etmeden 1 ekmeğe sünger edip uscuğu yemeyene hakkımı helal etmiyorum haberiniz olsun.
Not 1:uscuk mangaldayken ekmeği dikine yarıp üzerine kaparsanız kokusu dahi ziyan olmaz,dumanı ekmeğin gözeneklerine işler bu işin hakkı budur.
Not 2:ekmek taze olursa harlı ateşte yumuşaklığını yitirmeden kızarır ve YÜZEYİ ÇITIR olur ağzınıza attığınızda damağınızı paralamaz,dişinizle uscuğu koparıp dilinizle damağınız arasında ezince yağı çıkar,bu yağın lezzeti ağzınızda çıtırdayan ekmekle buluşur ve mutlu sona erilir.
Vallani sofradan yeni kalktım karnım tok..
Pisboğazmıyım ne..
[QUOTE=forrap;1928706]Selam herkese..
Kaptan,dün gece 02:15 sularında sizin kahveyi görmüş oldum.Hakikaten manzarası güzel..
vay vay vay .. hayırdır bizim oralarda..
bir şarkı var blirmisin.
bizim oranın adetleri. Meşhurdur c....
sen o manzaraya birde benimle gel
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Bizim buralarda da bir laf vardır,sonunu düşünen kahraman olamaz
Valla bi gidemedik seninle..
Gideriz yakın zamanda inşallah,şu havalar bi düzelsinde,açık alanda rahat rahat oturalım Yalnız yer bende öyle bir izlenim bıraktı ki sen beni bir kere götürsen bile ben senden çok orada olabilirim,peder evlatlık alır mı beni?
Bu sabah itibari ile iptal oldu Metin,pek istekli değildim,kıvırma teknikleri ile bertaraf ettim durumu..
Profilinde evine döndüğün yazdığına göre,ee o kadar zamandır tanıdığımız(yüzyüze olmasa da) birinin sucuk önerilerini bu kadar mangal yakan bir grupta net üzerinden değil yüz yüze öğrenmek isteriz.
Bir sucuk tekniği öğretmenin kırk yıl hatırı vardır derler bizim buralarda
Yarın çoban da mangal var.. Bekleriz.... Görelim bir sucuk nasıl yenir... Anlatmayla olmaz... Uygulamalı isterik...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 ----------
Gezi başlığı geç de olsa açıldı....
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ma-gezisi.html
Herkesi bekleriz....
Gezi resimlerimiz siteye konuldu....
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ma-gezisi.html
Güzeldi beee ama üşüdük sanki biraz
üşümek güzeldir,ıslanmak harika,donmak muhteşem
CENGOMOTO
Tüm dostlarıma mutlu bir hafta diliyorum,kazasız belasız sürüşler aman dikkat hava sogudu üşütmeyelim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)