hmm benim pazar günü gelmem kesinleşti gibi ama bi atraksyon olmayacak gibi. herneyse bende bi fuara girer radara biner ordan yemek yer çeşmeye döner evme gelirim ne yapayım eşim ve ben solo takılırız.
bu arada çok fena duygu sömürüsü yaparım
hmm benim pazar günü gelmem kesinleşti gibi ama bi atraksyon olmayacak gibi. herneyse bende bi fuara girer radara biner ordan yemek yer çeşmeye döner evme gelirim ne yapayım eşim ve ben solo takılırız.
bu arada çok fena duygu sömürüsü yaparım
GT650R
gittardando,valla gel artık Özlettin...
Biran önce görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar bu cuma toplantı var galiba. Toplantının yeri ve zamanı hakkında bilgi bulamadım yada atladım. Brnde gelip tanışma faslına başlamak istiyorum.
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
Selam motorumu aldım sonunda Nazillide oturuyorum. Hafta sonu İzmir deyim. Eğer bir etkinliğiniz olacaksa size katılmak istiyorum. İzinlerinize sunulur.
[COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Güreli,ve Chopperrider ve Wallace.....
Günaydın izmir. Rahmi abicim cep numaramı özelden yolladım bilgin olsun.
arkadaşlar bu haftasonu ben evdeyim kapanıp ders çalışacağım. kimse beni dürtmesin, kanıma girmesin. sizlere iyi eğlenceler. ayın 3 ünden sonra yine yollardayım inşallah
Günaydın İzmir...
Kaptanpoyraz,buluşmalar duyurular bölümünde yer alır,oraya bakarsan bulamama gibi bir şansın yok Bu hafta ki buluşmanın linki aşağıda;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/35747-%5Bizmir-mt%5D-31-agustos-cuma-%22elime-diken-batti%22-bulusmasi.html
tavsanolusu,aramıza hoşgeldin
Hafta sonu bir etkinliğimiz yok.
Görüşmek üzere...
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
Kabtanpoyraz,duyurular bölümü var oraya baktığında mutlaka bulursun,sitemizde bütün buluşma,gezi vs. duyuruları oradan yapılır.Ben sana direkt bizim başlığın linkini verdim üstte...
Neyse,bulduğuna göre sorun yok.Görüşmek,tanışmak üzere
Bende gelemiycem sanırım..İşim çıkmış haberim yok......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
[COLOR="RoyalBlue"][B][I]MOTORU[/I][/B] ve [B][I]İNSANLARI[/I][/B] SEVİYORSANIZ DOĞRU YERDESİNİZ :cat:[/COLOR]
Canım sıkıldı MT izmir başlığının ilk 20 sayfasını okudum, nostalji yaptım yani... Acısı-tatlısıyla 8 ay geçmiş yahu, tatlısı çok tatlı, acısı çok acı...
Herkese tavsiye ederim, bir bakın, kurcalayın eski defterleri...
Kimler varmış, kimler kalmış, kimler gelmiş.....
Duygulandım ulen şimdi...
...Sergerdan...
tavsanolusu,aramıza hoşgeldin
Hafta sonu bir etkinliğimiz yok.
Görüşmek üzere...[/QUOTE]
sağol takip ediyorum bundan sonra hafta sonları izmir etkinliklerinde bende varım. Görüşmek üzere
[COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
herkese slmlar ben bıraz uzak kaldım sanırsam arkadaslar bıdahakı toplantıya ınsallah katılırım 31ındekı toplantıya katılamadım aydındaydım cok gec geldım ama ınsallah bundan sonrakılerde varım... herkese ıyı geceler
kuzen ne demek ya kusurumu olur bunun, tşkr ederim, haklısın o duygu ile söylenecek şeyler hiç bi yere yazılamaz, zaten bende gördüğüm anda dil frenini indirmişim, literatürde olmayan cümleler kurumuşum tamamen spontane, durunca aklıma geldi kandil gecesi girmişiz günaha.
May The Force Be With You
Herkese merhaba öncelikle. İzmirli olup aranıza katılamadığım için çook üzgünüm :(
Bide dikkatimi çeken bi hususu belirtmek istiyorum. İzmirli motorcular neden hep ayvalığa gidiyor ? Arasıra çeşmeye de gelin . Biz size katılamıyoruz. Bari uzaktan görelim Eğer gelmek isterseniz ... size eski izmir çeşme yolunu öneririm. Yol üzerinde tepe kahve var. orada oturup kahvaltı yapabilirsiniz. Daha sonra alaçatıyı dolaşıp bide çeşmeye uğrarsınız. Bi gece kalıp ertesi gün dönersiniz. Eğer bi planınız olursa bana msn den uğlaşın. Kalıcak yer ayarlayabilirim...
MSN : yelkenci2004@msn.com
( Kendi kendime gelin güvey mi oluyorum nee )
Honda Hayat Onda ...
anilkan,aramıza hoşgeldin
Ancak yalnışın var.Çeşme ye de gezi yapıldı.Hatta Ayvalık tan daha sonra oldu,yani uzak bi zamanda da olmadı (2 ay civarı oldu).
Neyse,teşekkürler ilgin için.Ne zaman ne var şimdiden kestirmek imkansız.Bir şey olursa yardımını isteriz.
Görüşmek üzere...
forrap, ben teşekkür ederim. Demek ki ben kaçırdım. Kaçırmamın sebebide sanırım uzun zamandır siteye takılmamam :( Sizi hiç çeşmede görmediğim ve hiçbir arkadaştan öyle bi haber almadığım için biraz asi davrandım. Özür dilerim. Eğer bi programınız olursa buraya sizi ağırlamaktan şeref duyarız...
dostum sen çeşmelimisin ??
Honda Hayat Onda ...
Anilkan,özür dileyecek bir şey yok yahu Asi felan davranmadın Sadece neden gelmiyosunuz dedin bende geldik dedim Bak aşağıdaki linke istersen,fotolara felan bakarsın.
Çeşme gezisi - yat turu -
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-yat-turu.html
nerden çıktı o? duygu sömürüsündenmi çıktın yola??? yok ben aslen oflu olup almanyada doğup marmariste yetişmiş bir türk genciyim. ama yarı izmirliyim çünkü eşim izmirli.
ya izmir beni kabul etsende etmesende bu pazar izmirdeyim. gördüğüm her motorluya sizin isminizi sölicem birinizi yakalarım heralde izmirde.
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)