olur bana uyar. sıcak silikon ile havya lazım
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Sadece paylaşmak istedim ne kadar tehlikeli oldugu bir kez daha hatırlayalım
kaskımızı takalım driftimizi yapalım Ermana göbekten çarpalım Tunceri sıkıştıralım ama full koruma olalım
Go-Kart'la gelen ölüm
hurriyet.com.tr 17 Aralık 2009
İngiltere’nin Caxton kentindeki yarış pistinde yaşanan kazada, 18 yaşındaki Suzanne Cornwell adlı genç kız, atkısının aracının motoruna kapılması sonucu yaralanarak hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Cambridgeshire Go-Kart yarış pistinde yaşanan olayda, akşam saat 10 civarında pistte 5 arkadaşıyla yarışmakta olan Suzanne aracıyla kaza yaparak durdu. Polisin ve ilk yardım ekibinin çağrıldığı yarış pistinde baygın olan genç kıza müdahale eden yetkililer “ciddi boyun yaralanması” olduğunu fark etti.
Genç kız ertesi gün hastanede hayatını kaybederken, polis saat 8’de kapanması gereken pisti açık tutan işletmecileri gözaltına aldı. İşletmenin kapanma saatinin sonrasına kaldığı için kapatılan güvenlik kameraları da olayın aydınlık kazanması adına bir katkı sağlayamadı.
Polis olay hakkındaki soruşturmasını sürdürürken, kızlarının ani ölümü ile şok geçiren ailesi kızlarının öldüğü pisti işleten Peterborough Raceway şirketine karşı yasal işlem başlatmaya hazırlanıyor.
BENZER BİR KAZA TÜRKİYE’DE YAŞANMIŞTI
Benzer bir kaza Ağustos 2008’de Türkiye’de yaşanmış, SUNSET Mayo Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Güneş'in 9 yaşındaki kızı İrem Güneş, Türkiye Karting Şampiyonası 4. Ayak Yarışı için Körfez Pisti’nde antrenman turları esnasında saçlarının Go-Kart aracının motor zincirine dolanması ile ağır yaralanmıştı.
hürriyet gazetesinden alıntıdır
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/13220851.asp?gid=229
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
o saç olayını hatırlıyorum.. saçı uzun olanların kullanmasından hep o nedenle ürkmüşümdür.
birde bu ölüm lü kazanın olduğu pistteki araçların kaç hp olduğunu biliyormusun?
Sonuçta kask kullanmak gerekir..
birazdan burda karting e gidiyorum. Turlamak isteyen arkadaşları bekleriz.
doğan. cengiz abi sana her zaman bir yağmurluk ayarlar. hiç bir şey bulamazsa seni yazın ada da kullandığımız çadırla eve yollar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hayırlı akşamlar İzmir
25 - 29 Şubat tarihlerindeki MotoPlus 2010 fuarına gidicek arkadaşlar var mı? Gidiş-Dönüş uçak bileti 80 lira.(şuan için) Var mı bende geliyorum diyen
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Ben gideceğim,ama netleşmeyen bazı şeyler var sitesel ve bensel olarak.Şuan bilet almak o yüzden benim için pek iyi olmayabilir.Gideceği kesin olan arkadaşlar için mükemmel bir fiyat tabi 80 lira,tarih yaklaştıkça fiyat artacaktır,net olanların şimdiden alması oldukça avantajlı..
kadze , günü birlik mi gideceksin kalacakmısın orda?
günübirlik olursa bende gelebilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------
27 . cumartesi mesela. sabah gidip akşama dönebilirim.
herkese iyi pazarlar
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
izmir ses ver
ses deneme ses deneme se se se:D
alper abi ve doğan yürüyün bee .
alper abi o xt fena gidiyordu ya yağmur çiseledi tadını çıkaramadım korktum .. psikolojimi bozdu
benim motor elektirkli scoter gibi gelio
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
sen iyi dayanıorsun er- 5 den sonra AN, ye
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)