herkese merhaba mersinli de bulunan restorana
dürüst ve güvenilir A2 ehliyetli kurye aranıyor.
diğer mevzular yüz yüze konuşulacaktır.
telefon 0506 959 13 83 burak
herkese merhaba mersinli de bulunan restorana
dürüst ve güvenilir A2 ehliyetli kurye aranıyor.
diğer mevzular yüz yüze konuşulacaktır.
telefon 0506 959 13 83 burak
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ıyı aksamlar mt. herkez ıyımı ?
iyi akşamlarr
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Bu hafta toplaşsak fena olmz
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
iyi akşamlar mt sakinleri
Herkese iyi geceler..
Haftaya güzel bir buluşma yaparız kanımca..
şöyle küçük bir kaçamak yaptık dün gece .. Karabağlar burda marketin altında carting pistine gittik. benim ilk denemem di. Haftaya buraya da bir etkinlik düşünülebilir. 10 dakikası 10 lira kapalı alan pisti.. yanlamak her daim.
bir örnek : http://www.izlesene.com/video/amator...g-2009/1302267
Lem hasan...2.33 saniyede ki darbeden sonra allak bullak oldum lam... O nasıl bir çarpma idi... Zaten kollar bitik vazyetteydi birde yandan darbe ağır geldi...
Daha kalabalık bir organizasyon lazım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
iyi akşamlar
::tutkuy:: HAYATI TEZBİH YAPTIM BAZEN SALLIYORUM BAZEN ÇEKİYORUM::tutkuy::
Her türlü karting etkinliğini destekliyorum.Çok keyifli.Hatta isterseniz Manisa daki piste beklerim uzun zamandır bende gitmiyorum
Video da ki araçlar gördüğüm kadarıyla rimo nun 6 bg lik araçları. Kaymaklı dediğimiz yada benim uydurduğum tarz zeminde tokyo drift tadında keyifli oluyor ancak temiz asvalta çok iyi bir tutuş sağlıyor ve çok daha keyifli oluyor şahsi fikrim. Ayrıca bizim burda kullandığımız araçlar yine rimo nun 9 bg araçları ve fiyatta 8 dk 10 liraydı yanlış hatırlamıyorsam ama gidip fiyat konusunda görüşebilirim az çok samimiyetimiz var artık yollarını aşındırdık git gel
Birkaç resim ekleyebilirim pistten isteyen olursa. Ayrıca şunu belirteyim işletmeciyle arkadaşlık dışında bi samimiyetim yoktur Tanıyan arkadaşlar bilir işletmecisi falan değilim
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
kadze manisa da olabilir aslında.. hem izmir met manisa mt yi ziyarete de gelmiş olur . hem manisada gidilecek daha başka mekanlarda vardır. bu bizim gittiğimiz yakın mesafe olayı tabi bizim için
Tabi ya hep ben mi sizin misafiriniz olucam Biraz da ben sizi ağırlıyayım dimi Her zaman beklerim.
Pisten birkaç foto ama son halinin resmini çekmemişim. İkinci resimde kırmızı oklarla gösterdiğim kısma kadar uzatıldı şuanda ve orada 2 şikan var.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Günaydınnnn
Şimdi diyeceksiniz bu kim ulan ?
MT'nin eski fırlamalarından birisiyim
4 aydır İzmir'deyim. Yurdumun internetindeki problemlerden dolayı siteye giremiyordum.
Ama bundan sonra başınıza bela olucammm !!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
KadZe açıklamalarına bayıldım İşletmecisi olduğunu düşünüp,ortaya pis bi düşünce salanın alnını karışlarız merak etme,tanıyoruz artık seni böyle açıklamalara gerek yok Pist gerçekten güzelmiş.Bu hafta İzmir içi olsun ama bir sonra ki karting ya da başka etkinliği manisa da yapabiliriz Güzel de olur.. Manisa nın garsonlarıyla uğraşmayalı baya oldu (Eski buluşmalarda bir hayli hareketlilik katmıştı garsonlar,bilen bilir )
Serhat,tekrar hoşgeldin
tabi tuncerim ya arada sarı bina takviyesi de lazım bana
karabağlar daki alışveriş merkezin de pazar günü izmir radyolarından birinin karting turnuvası olacak.Güzel bi etkinlik olacak gibi müsait olursam bende gelirim..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)